Onu görmeyi 1 dk ile kaçırmam peki

Daphnis

Ya zaman da bize bırakıyorsa..
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2016
542
1.285
113
Birisini çok seviyorum. Beni sevmesini gerçekten çok istedim. Kaç gün dua ettim bilmiyorum Hayatımdaki en büyük eksik o sanki. Gidip açılmadım açılamam da. Ama onu sevdiğimi anlasın diye elimden gelen her şeyi yaptım. Malûm okullar bitiyor kendi yaşadığım şehire dönüyorum. Allahım lütfen son kez görebileyim diye içimden o kadar çok geçirdim ki garda bile sürekli etrafıma baktım. Ama yok zaten burda hiç karşılaşmadık, bunu beklemem garip. Bilet kontrolünden geçtim sadece 1 dk sonra arkadaşım aradı buradan geçti gördüm mü diye Ya bu nasıl olabilir anlayamıyorum. Dizi sahnesi gibi nasıl onu görmeyi sadece 1 dk ile kaçırabilirim. İçim çok acıyor şuan. Yani hayırlısı bu olmadığı için mi böyle oluyor? O kadar duam kabul olmuyor. Biliyorum burdan sizlerin yapabileceği bir şey yok ama içim o kadar daraldı ki yazmak istedim. Bu gün Kadir gecesi inançlı olup dua edicek olan varsa benim için de edebilir mi lütfen? Okuduğunuz için teşekkürler.

1 dk görsen sana aşık olacak mıydı?
Dizi sahnesi değil, hayat bunlar, kafanda öyle dramatik düşünüp üzme kendini.
Evet olmayacaktı. Ama o aşık olsun diye değil ben onu özlediğim için görmek istemiştim sadece. Bazen sadece görmek yeter ya bir şey olacağından değil.

Duayla olmaz bu işler. Öyle olsa sizi beğenen ve sizin hoşlanmadığınız biri de sizin için dua eder. Bu sefer siz ona aşık olursunuz.

Evet olmayacaktı. Ama o aşık olsun diye değil ben onu özlediğim için görmek istemiştim sadece. Bazen sadece görmek yeter ya bir şey olacağından değil.
Bazen sadece görmek yeter haklısınız, aşk böyle bir şey belki de. Ama kısmetten ötesi yok maalesef hiçbirimiz için. İnanın ki çok istediğimiz bir şey eğer olmuyorsa bizim için hayırlı olmadığı içindir, en azından ben öyle olduğuna inanıyorum. Belli ki çok gençsiniz, umarım bundan sonrasında hayat güzellikleri getirir size, bu günleri de tebessümle hatırlar geçersiniz.

Bu kadar acı cekecegıne yaz sosyal medyadan açıl ,dok içini boyle acı çekmeye bır son ver.olursa olur olmazsa yoluna bakarsın
Sosyal medya hesabım yok. Onun bana karşı çözemediğim garip davranışları var ve okulumun bitmesine de çok var. Yüz yüze gelmek zorundayız hep o sebeple açılamam

Umarım. Teşekkürler yorumunuz için.

Sosyal medya hesabım yok. Onun bana karşı çözemediğim garip davranışları var ve okulumun bitmesine de çok var. Yüz yüze gelmek zorundayız hep o sebeple açılamam
ac o zaman sanki parayla olsun ne var bunda sevmek suç mu ,korkma rezil olmassın ben çok yapmıştım en fazla olmaz der

Şimdi bi' tarafta böyle bir şey yapmadan beklemek var, üzülmek var.
Deneseydin ne olacağını bilememek var.
Uzaktan izlemek vs sahneler var.
Bir tarafta da açık açık ilgini göstermek var.
Sonucu neyse belli olur sen de dizi sahnesi gibi diye üzülmezsin.
İnsan kendine ediyor, üzüyor cidden.
Senin elinde çözüm.

Önce fake bir hesaptan iletişim kurmayı deneyebilirsin.
Sohbet ilerleyip, karşındaki de sohbetinizden keyif alırsa açıklarsınız kim olduğunuzu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…