Evet olmayacaktı. Ama o aşık olsun diye değil ben onu özlediğim için görmek istemiştim sadece. Bazen sadece görmek yeter ya bir şey olacağından değil.1 dk görsen sana aşık olacak mıydı?
Dizi sahnesi değil, hayat bunlar, kafanda öyle dramatik düşünüp üzme kendini.
Öneriniz psikolog mu?Takıntılısınız maalesef.
Yardım almanızı tavsiye ederim.
Bazen sadece görmek yeter haklısınız, aşk böyle bir şey belki de. Ama kısmetten ötesi yok maalesef hiçbirimiz için. İnanın ki çok istediğimiz bir şey eğer olmuyorsa bizim için hayırlı olmadığı içindir, en azından ben öyle olduğuna inanıyorum. Belli ki çok gençsiniz, umarım bundan sonrasında hayat güzellikleri getirir size, bu günleri de tebessümle hatırlar geçersiniz.Evet olmayacaktı. Ama o aşık olsun diye değil ben onu özlediğim için görmek istemiştim sadece. Bazen sadece görmek yeter ya bir şey olacağından değil.
Sosyal medya hesabım yok. Onun bana karşı çözemediğim garip davranışları var ve okulumun bitmesine de çok var. Yüz yüze gelmek zorundayız hep o sebeple açılamamBu kadar acı cekecegıne yaz sosyal medyadan açıl ,dok içini boyle acı çekmeye bır son ver.olursa olur olmazsa yoluna bakarsın
Umarım. Teşekkürler yorumunuz için.Bazen sadece görmek yeter haklısınız, aşk böyle bir şey belki de. Ama kısmetten ötesi yok maalesef hiçbirimiz için. İnanın ki çok istediğimiz bir şey eğer olmuyorsa bizim için hayırlı olmadığı içindir, en azından ben öyle olduğuna inanıyorum. Belli ki çok gençsiniz, umarım bundan sonrasında hayat güzellikleri getirir size, bu günleri de tebessümle hatırlar geçersiniz.
ac o zaman sanki paraylaSosyal medya hesabım yok. Onun bana karşı çözemediğim garip davranışları var ve okulumun bitmesine de çok var. Yüz yüze gelmek zorundayız hep o sebeple açılamam
Evet olmayacaktı. Ama o aşık olsun diye değil ben onu özlediğim için görmek istemiştim sadece. Bazen sadece görmek yeter ya bir şey olacağından değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?