Onu görmeyi 1 dk ile kaçırmam peki

Ne kadar saçma bi red mesajı

Görmek istemişsiniz.... görememişsiniz sizi anlıyorum... bi daha şansınız olmaz belki,siz içinizdekini söyleyin gitsin. Dünyanın sonu değil. Sevgi,hoşlantı,beğeni kötü bişey değil. Hem ne kaybedersin ki? İçinde seni yiyip bitirmesinden daha kötü. Bişey kaybettirmez. Tepkisini bilmiyorum ama kötü davranmaz umarım. Seven kalbi kırmak kötüdür.

Ya ne tarafa geberecekseniz geberin de konumdan uzak durun lütfen. Zaten üzgünüm bu tarz hareketler yapınca elinize ne geçiyor.
Manevi olarak geberirken insan nereye doğru gebereceğini tayin edemiyo canım ya mecburen üstüne çullanacam
Bu platoniklik bu melankoli bu obsesiflik... nasıl yaşıyosunuz böyle ya

1 dk görsen nolucak ki? bu kadar dramatize etmeye gerek yok , ekle sosyal medyadan bir harekete geç uzaktan izleme.ya da karşılaşınca git bir merhaba de.

Ya ne tarafa geberecekseniz geberin de konumdan uzak durun lütfen. Zaten üzgünüm bu tarz hareketler yapınca elinize ne geçiyor.
bu ne çirkin bir üslup.sen kimseyle tanışma bu kafayla mümkünse.şikayet ettim seni.

Mune konumu kapatabilir misiniz lütfen
YARDIMCI olmaya çalışan herkese teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…