Onu hakketmiyorum belkide ama cok ozluyorum :((

özgüveni psikologlardan ziyade sevdiğimiz insanlar kazandırabilir ona değerli olduğunu hissettirerek kendine güveninin gelmesini sağlayabilirsiniz pekala. kendi istediği meslek dışında çalışmak herkesin özellikle de özgüveni olmayan biri için pek mümkün değil mesela bende bu tip mesleklerde çalışamam küçümsemek ya da iğrençliğinden değil o kendi istediği mesleği yapmayı istiyor başka bir meslekte kendini düşünemiyor ona saygı duymalı ve destek olmalısınız aksi takdirde sizden soğuyacaktır

anladım şu da var gerçekten çok sevsen belki yardımcı olabilirdin ama bu da çok yıpratıcı olur. hayırlısı olsun hakkınızda. bazı insanları oldurabilirsin ya da hazır olmuşundan bulabilirsin. ilk ilişkisi fakansan tecrübesizdir belki de bu utangaçlıklarını sevecek birini bulur. siz barışsanız da bişi olmaz en iyisi yolunu bak

Simdi anladin mi canim.bni para degil sorunum bn 4. iliskisiyim bi onceki aldatmis eski sevgilisine donmus digerleri terketmis onu..

buna sonuna kadar katılıyorum eski sevgilim her konuda gazlardı destekleri başaramayacağım şeyleri bile başarırdım sonuçta hrpimizin özgüveni tavan yapmış vazieyette dolaşmıyoruz. ailesi belki hep ezmiştir ya da çevresi çocukta da sıkıntı vardır önemli olan desteklemek

Ondan once ben sogudum.ve bitti geriye anilar ve ozlem.kaldi

Yeterince sevmiyordum demekki onu daha fazla ikimizde uzulmeden.uzamadan.bitsin istedim ama.smdi ozlemem.sacma geliyor bana sanki hic gecmeyeck gbi..

Yeterince sevmiyordum demekki onu daha fazla ikimizde uzulmeden.uzamadan.bitsin istedim ama.smdi ozlemem.sacma geliyor bana sanki hic gecmeyeck gbi..

zamana bırakın bence her şeyi ne kendinizi ne de onu üzün daha fazla belkide bu ayrılık birbirinizin değerini daha iyi hissetmenizi sağlayacak bilinmez ikinizinde hakkınızda hayırlısı neyse o olsun

Bir erkeğin ağlaması ne zamandan beri özgüven eksikliğinden kaynaklanıyor o kısmı anlamadım. Hala erkeklerağlamaz kafasında insanlar varmış demekki. Erkeklerin de insan olduğunu, duyguları olduğunu ne zaman anlayacağız acaba? Ondan sonra da şikayetediyoruz ay bu adamlar öküz, ay odun diye. Benim eşim duygularını hiç gizlemez, hisleri yoğunlaşırsa ağlar. Bu durum beni daha çok aşık eder ona. Çekingenlik, utangaçlık da özgüven eksikliği değildir. Kişiliği utangaç olabilir insanların. Babam çok utangaçtır mesela, yeni girdiği ortamda lonuşmakta bile zorluk çeker. Ama kendine güveni tamdır, başarılı, hayattan istediğini almış bir adamdır.

Para konusuna gelince. Bir öğrenci eğer ailesi destek oluyorsa isterse çalışır istemezse çalışmaz. Ailesinden para aldığı için de çok harcamak istemiyor olabilir. Bu durumda sizin onu cimri olarak nitelendirmeniz ya da çalışmasını söylemeniz saçma. Buna hakkınız yok. Sizin masraflarınızı karşılaması da gerekmez ayrıca. Bir düşünün çalışmayan, karısı çalışan bir erkek için ne deriz biz " herife bak karısının sırtından geçiniyor" deriz dimi? Bu bir bayan için söylenince neden rahatsız edici oluyor? Ha ama doğru erkek karısına bakmakla yükümlü değil mi? Nerde kaldı bizim kadın erkek eşit söylemlerimiz o zaman?

İlişkiniz zaten bitmiş. Umarım geri dönmezsiniz. Yakında da özleminiz geçer. Ama her yazdığınız kendimce hatalı buldum. Siz bir erkekte bunları aramaya devam ederseniz daha çok düzgün insanı kaybedersiniz.

sevdigi icin aglamak da ozguvensizlik olduysa artik. gidin daha ozguvenlisini bulun madem. derdim para degil diyorsunuz ama her cumlenizde para geçiyor. hic zorunuza gitmesin. anneniz babaniz sizi o okula sevgilinizin cebinden yiyin icin sonra evlenip calismayin kocaniza yuk olun diye gondermiyodur herhalde degil mi. mantikli cocukmus.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Burdan yazinca boyle anlasiliyorum sizede kizamam o yuzden ama beni yakindan tanisaniz parada gozu olmayan biri oldugumu bilirdiniz. Ben zaten calisiyorum kac yildir hemde okurken evlenince de calisacagim kariyerim.olacak bosuna okumuyorum. Ama karsimdaki erkegin sirtimdan gecinmesin.lafina takilirim ben.erkek dedigin helali hos olsun diyebilmeli dusunebilir karim da calismali diye bu devirde iki kisi calisiyor zaten ama.bunu soylemesi garip geldi bana. Markete gittik mesela herseyin fiyatini soylemesi gina getirdi bana dolasirken bu pahaliymis ayh bu kadar olurmu bu filan niye bana soyluyorsun yani :/ durduk yere arkadaslarim beni zengin saniyormus demesi hani bana mesaj veriyor sanki ben.parasina merakliyim hadi onuda gectim. Kendine para harcarken iyi valla yemegini filan pahalisindan.alir acimaz hatta bigun alisvers merkezne gittik acikmisti sen yicen mi dio bana yemek yiyelim.mi denir benim bildigim.hani yemesem diye bakiyor sanki bunlara kirildim bigunde mc donaldstayiz 15 tl oducez 5 tl geldi elime o odemisti uzattim kattim.olsn die o an aldi birden sasirdim bn olsam.almazdim bnm ailem onunkinden cok daha fakir .. sonucta baska gunde ben oderim yani 5 tl ye mi.kaldin parasi yok desem milli piyango almisti o 5 tl ilede bole acayip seyler.. Yani kisacasi parasi olmadgi icn yapio olduguna emin.olsam.canima.minnetttt ama.bana pinti gibi geliyor bu da kirici ve erkekte cekilmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…