- Konu Sahibi karbeyaz00
-
Ozguveni ona ben.nasil kazandirabilirim ki ? Bunu.psikologlar yapiyor heralde ancak.. Birde karsinizda aglayan erkek gormek istermisiniz ? Bnm hayalimdeki erkek dimdik durabilen ailesine muhtac olmayan biriydi hep.. Onu da ole sandim basta ama degil. Ben liseden beri calistigim icin kendi parami rahatca harciyorum o oyle degil.pekala 22 yasindayiz ikimizde ailesinin durumu da iyi degilse calisabilir dimi is yok diyip duruyor arti bedensel is yapanlari kucumsuyor brosur dagitmak igrencmis mesela ona gore. Akliyla is yapicakmis yazar olcakmis hayalleri de o zaten ..
Soyle hissettim ders olan bir sinifa girip unuttugu esyasini alamadi bn aldim, arkaaslarimin yaninda heyecandan ustune kola doktu , bnm karsimda yemek.yemeye dahi cekindigini farkettim , surekli bnm neyimi seviyorsun demesi , kendine ezik demesi devamli , benim.hic arkadasim yok ezigim.demesi bunlar soguttu
anladım şu da var gerçekten çok sevsen belki yardımcı olabilirdin ama bu da çok yıpratıcı olur. hayırlısı olsun hakkınızda. bazı insanları oldurabilirsin ya da hazır olmuşundan bulabilirsin. ilk ilişkisi fakansan tecrübesizdir belki de bu utangaçlıklarını sevecek birini bulur. siz barışsanız da bişi olmaz en iyisi yolunu bak
özgüveni psikologlardan ziyade sevdiğimiz insanlar kazandırabilir ona değerli olduğunu hissettirerek kendine güveninin gelmesini sağlayabilirsiniz pekala. kendi istediği meslek dışında çalışmak herkesin özellikle de özgüveni olmayan biri için pek mümkün değil mesela bende bu tip mesleklerde çalışamam küçümsemek ya da iğrençliğinden değil o kendi istediği mesleği yapmayı istiyor başka bir meslekte kendini düşünemiyor ona saygı duymalı ve destek olmalısınız aksi takdirde sizden soğuyacaktır
özgüveni psikologlardan ziyade sevdiğimiz insanlar kazandırabilir ona değerli olduğunu hissettirerek kendine güveninin gelmesini sağlayabilirsiniz pekala. kendi istediği meslek dışında çalışmak herkesin özellikle de özgüveni olmayan biri için pek mümkün değil mesela bende bu tip mesleklerde çalışamam küçümsemek ya da iğrençliğinden değil o kendi istediği mesleği yapmayı istiyor başka bir meslekte kendini düşünemiyor ona saygı duymalı ve destek olmalısınız aksi takdirde sizden soğuyacaktır
buna sonuna kadar katılıyorum eski sevgilim her konuda gazlardı destekleri başaramayacağım şeyleri bile başarırdım sonuçta hrpimizin özgüveni tavan yapmış vazieyette dolaşmıyoruz. ailesi belki hep ezmiştir ya da çevresi çocukta da sıkıntı vardır önemli olan desteklemek
Yeterince sevmiyordum demekki onu daha fazla ikimizde uzulmeden.uzamadan.bitsin istedim ama.smdi ozlemem.sacma geliyor bana sanki hic gecmeyeck gbi..
Sevmedigin birini ozlemezsin seninki aliskanlik
Alistigim.icin.ozluyorum.yani ne zaman gecer bu daha bir yilim var ayni okulda onunla gorecegix birbirimizi yine okul.acilinca..:/
1 ay once sevgilimle ayrildik. 3 aylik bir sevgili olma donemimiz oldu. Ayni okulda dolu dolu dipdibe gecen bir donem. Ve ben onun ozguvensizligini gordukce, cok duygusal oldugu icin karsimda aglayinca sogumaya basladim cabasi durumlari onlarin da cok iyi degil ama cimri oldugunu dusunuyorum ona bile soledim dusuncemi ayrilirken kabul etmedi tabi. Herseyi ortaklasa oderdik yada alman usulu o birsey oderse bn birseyi bn zaten para yicek bi kiz degilim haftasonu kndimde calisiyordum. Herneyse ailesi cok pinti anladigim.kadariyla ozellikle babasi faizle geciniyorlarmis babasi ogretmen. Derken o soguklukla ayrildim ondan cok agladi etti bnde agladim ama.bolesi iyi olacak diye dusundum. Simdi ise cok ozluyorumm beni cok seviyor hala donsem kabul eder biliyorum ama sorun barissak bile yine sogurum diye korkmam ve uygun olmadigimizi dusunmem. Benim okulum 2 yila bitiyor o ise yukseklisans doktora filan istiyr . Cok acayip bi durumdayim. Biliyorum dengesiz diyeceksiniz ama.isin icinden cikamiyorum. Arkadaslarima anlatmaktan biktim ne istedigini bilmiyorsun diyorlar haklilar ama elimde degil napmaliyim.hic bilmiyorum.bu ozlem gecer mi ? barissak bu dusuncelerim gecer mi ?
sevdigi icin aglamak da ozguvensizlik olduysa artik. gidin daha ozguvenlisini bulun madem. derdim para degil diyorsunuz ama her cumlenizde para geçiyor. hic zorunuza gitmesin. anneniz babaniz sizi o okula sevgilinizin cebinden yiyin icin sonra evlenip calismayin kocaniza yuk olun diye gondermiyodur herhalde degil mi. mantikli cocukmus.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?