Onu kendimden itiyorum

forestfruitcake

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2011
685
486
303
28
Sürekli kendi kendime kurup onu kendimden itiyorum. Ayrılıp sonrasında pisman oluyorum. İstemeden kuruyorum ve bunu ona yansıtıp kavga çıkarıyorum. Boyle biri degildim bir tek onunlayken boyle sacmalayıp kendimi kaybediyorum. Evet her seferinde geri donuyo ama bi zaman sonra olmucak sıkılacak biliyorum. Nasıl cozebilirim bu durumu?

Sürekli kendi kendime kurup onu kendimden itiyorum. Ayrılıp sonrasında pisman oluyorum. İstemeden kuruyorum ve bunu ona yansıtıp kavga çıkarıyorum. Boyle biri degildim bir tek onunlayken boyle sacmalayıp kendimi kaybediyorum. Evet her seferinde geri donuyo ama bi zaman sonra olmucak sıkılacak biliyorum. Nasıl cozebilirim bu durumu?
Her seferinde geri dönüyorsa problem ne? Ne güzel işte atın gelsin atın gelsin 🤪

Hayatında olmasan bitirmeyecek belki(bitireceğim derken seni oyalıyor olma ihtimali de yüksek) . Yuva yikacaksin yani.
Benimle ilgisi yok aslında coktan bitmis bi evlilik. Oyalama ihtimalini ben de dusundum ama belli bi sure verdim o gune kadar hala sadece lafta kalıyorsa bir daha muhattap olmayacagım

Back
X