- 25 Ocak 2011
- 685
- 486
- 303
- 28
- Konu Sahibi forestfruitcake
-
Bitirecegini soylediKimden bahsediyorsunuz sizden 20 küsür yaş büyük, evli sevgilinizden mi?
Akıl fikir kar etmez size, uğraşmaya değmez.
Kendi kendime kuruyorum dediği de ayrı odalarda uyuduguna inanmaması herhalde.Kimden bahsediyorsunuz sizden 20 küsür yaş büyük, evli sevgilinizden mi?
Akıl fikir kar etmez size, uğraşmaya değmez.
Evet psikolojim bozuldu gibi hissediyorumyardim alin. bu normal bir kafanin yapacagi hareket degil. derdiniz neyse cozun. Karsiniza kim gelse boyle devam edemez.
Her seferinde geri dönüyorsa problem ne? Ne güzel işte atın gelsin atın gelsinSürekli kendi kendime kurup onu kendimden itiyorum. Ayrılıp sonrasında pisman oluyorum. İstemeden kuruyorum ve bunu ona yansıtıp kavga çıkarıyorum. Boyle biri degildim bir tek onunlayken boyle sacmalayıp kendimi kaybediyorum. Evet her seferinde geri donuyo ama bi zaman sonra olmucak sıkılacak biliyorum. Nasıl cozebilirim bu durumu?
Bitirince gelin o halde buraya.Bitirecegini soyledi
E tabi 23 yaşında, 50 yaşındaki evli amcayla birlikte olmayı bünyen kaldıramamis olabilir.Evet psikolojim bozuldu gibi hissediyorum
Keske oyle gorebilsem yaE tabi 23 yaşında, 50 yaşındaki evli amcayla birlikte olmayı bünyen kaldıramamis olabilir.
Ahlakın da bozulmuşEvet psikolojim bozuldu gibi hissediyorum
YokAhlakın da bozulmuş
Hayatında olmasan bitirmeyecek belki(bitireceğim derken seni oyalıyor olma ihtimali de yüksek) . Yuva yikacaksin yani.Bitirecegini soyledi
Benimle ilgisi yok aslında coktan bitmis bi evlilik. Oyalama ihtimalini ben de dusundum ama belli bi sure verdim o gune kadar hala sadece lafta kalıyorsa bir daha muhattap olmayacagımHayatında olmasan bitirmeyecek belki(bitireceğim derken seni oyalıyor olma ihtimali de yüksek) . Yuva yikacaksin yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?