- 6 Aralık 2018
- 9.823
- 8.502
- 148
- Konu Sahibi forestfruitcake
-
Hiç bişey anlamadımSürekli kendi kendime kurup onu kendimden itiyorum. Ayrılıp sonrasında pisman oluyorum. İstemeden kuruyorum ve bunu ona yansıtıp kavga çıkarıyorum. Boyle biri degildim bir tek onunlayken boyle sacmalayıp kendimi kaybediyorum. Evet her seferinde geri donuyo ama bi zaman sonra olmucak sıkılacak biliyorum. Nasıl cozebilirim bu durumu?
Bilmiyorum gercekten bırakacak mı ama eger bosanırsa benimle ilgili olmayacak bu zaten uzun zamandır dusunuyomusSende hiç utanma duygusu yok mu baban yaşındaki adamın yuvasını yıkıp napacaksın o 50 yaşındaki kadıncağız napacak kime sığınacak senin yaşına gelmiş evlatları vardır muhtemel hiç mi yüzün kızarmayacak ayrıca ben sanmıyorum kaç yıllık karısını bırakıp da senle evlensin arada kullanıyor seni belli ki amcamız
Haberleri yok..Aileniz ne diyor bu 50 lik damada?
Haklısınız ama bosanacagını soyledigi icin devam ettim iste.. Öyle olmasa yapmazdımSize yazıklar olsun. Neler neler yazıldı size hala devam ediyorsunuz. 23 yaşındasınız, 50 yaşındaki evli adamla beraber olmaya utanmıyor musunuz? Hiç mi utanma yok sizde?
Durumunuzu haklı çıkardığı için sormuyorum ama her şeyin adamın anlattığı gibi olduğunu nereden biliyorsunuz? Belki karısının dünyadan haberi yok. Belki kadın normal bir evlilikleri olduğunu düşünüyor.Haklısınız ama bosanacagını soyledigi icin devam ettim iste.. Öyle olmasa yapmazdım
Yazık üzüldüm onların adınaHaberleri yok..
Karısıyla sevişiyor mu sevişmiyor mu diye düşünüp dertleniyor benceNeyi kuruyorsunuz kafanızda ?
Ne kuruyorsunuz mesela? Adam evli ya hani? Karısı ile ne yapıyor onları mı kuruyorsunuz? Aaa ne kadar ilginç. Kimse böyle düşünmez oysa. Metresler Yaşarmış böyle şeyler. Çok şeyapmayın. İlk değilsiniz son da olmayacaksınız sayın konu sahibi pardon sayın METRESSürekli kendi kendime kurup onu kendimden itiyorum. Ayrılıp sonrasında pisman oluyorum. İstemeden kuruyorum ve bunu ona yansıtıp kavga çıkarıyorum. Boyle biri degildim bir tek onunlayken boyle sacmalayıp kendimi kaybediyorum. Evet her seferinde geri donuyo ama bi zaman sonra olmucak sıkılacak biliyorum. Nasıl cozebilirim bu durumu?
Olmayan şey bozulmaz yazacağı yerde yok yazmışAhlakın da bozulmuş
Bunu da dusundum ama gün icinde veya aksam surekli yazıyor ediyor ne bileyim birbirlerini umursamıyorlar sanırım. Bitircem dedi ama bilmiyorumDurumunuzu haklı çıkardığı için sormuyorum ama her şeyin adamın anlattığı gibi olduğunu nereden biliyorsunuz? Belki karısının dünyadan haberi yok. Belki kadın normal bir evlilikleri olduğunu düşünüyor.
Kıskanclık durumları. Bazen söylediği bir seyi takıyorum falanNeyi kuruyorsunuz kafanızda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?