Onu kendimden itiyorum

Hiç bişey anlamadım

Sende hiç utanma duygusu yok mu baban yaşındaki adamın yuvasını yıkıp napacaksın o 50 yaşındaki kadıncağız napacak kime sığınacak senin yaşına gelmiş evlatları vardır muhtemel hiç mi yüzün kızarmayacak ayrıca ben sanmıyorum kaç yıllık karısını bırakıp da senle evlensin arada kullanıyor seni belli ki amcamız

Bilmiyorum gercekten bırakacak mı ama eger bosanırsa benimle ilgili olmayacak bu zaten uzun zamandır dusunuyomus

Size yazıklar olsun. Neler neler yazıldı size hala devam ediyorsunuz. 23 yaşındasınız, 50 yaşındaki evli adamla beraber olmaya utanmıyor musunuz? Hiç mi utanma yok sizde?
Haklısınız ama bosanacagını soyledigi icin devam ettim iste.. Öyle olmasa yapmazdım

Haklısınız ama bosanacagını soyledigi icin devam ettim iste.. Öyle olmasa yapmazdım
Durumunuzu haklı çıkardığı için sormuyorum ama her şeyin adamın anlattığı gibi olduğunu nereden biliyorsunuz? Belki karısının dünyadan haberi yok. Belki kadın normal bir evlilikleri olduğunu düşünüyor.

Ne kuruyorsunuz mesela? Adam evli ya hani? Karısı ile ne yapıyor onları mı kuruyorsunuz? Aaa ne kadar ilginç. Kimse böyle düşünmez oysa. Metresler Yaşarmış böyle şeyler. Çok şeyapmayın. İlk değilsiniz son da olmayacaksınız sayın konu sahibi pardon sayın METRES

Bunu da dusundum ama gün icinde veya aksam surekli yazıyor ediyor ne bileyim birbirlerini umursamıyorlar sanırım. Bitircem dedi ama bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…