- 11 Eylül 2015
- 3.281
- 12.592
- 208
- Konu Sahibi forestfruitcake
-
Sadakatsiz bir adamla birlikte olacaksanız ve sonunda evlenecekseniz kafanızda kurmaya alışın bence. Büyük ihtimalle kafanızda kurduklarınız gerçekte de olacaktır.Bunu da dusundum ama gün icinde veya aksam surekli yazıyor ediyor ne bileyim birbirlerini umursamıyorlar sanırım. Bitircem dedi ama bilmiyorum
Nikahlı karısından mı kıskanıyorsunKıskanclık durumları. Bazen söylediği bir seyi takıyorum falan
Hayır ama ne kadar kararlı olsam da ayrıldıktan sonra kotu oluyorum bi sekilde kanıyorum soylediklerine of50 yaşında adamı istediğin kadar kovsanda gitmez zaten. Bulmuş senin gibi gencecik kızı bırakır mı.
Benim merak ettiğim şey, gerçekten bu hayatımı layık görüyorsun kendine?
Amcayi karısından mi kıskanıyorsunuzKıskanclık durumları. Bazen söylediği bir seyi takıyorum falan
Metres degilim. Ev falan tutmadı parasını da yemiyorumNe kuruyorsunuz mesela? Adam evli ya hani? Karısı ile ne yapıyor onları mı kuruyorsunuz? Aaa ne kadar ilginç. Kimse böyle düşünmez oysa. Metresler Yaşarmış böyle şeyler. Çok şeyapmayın. İlk değilsiniz son da olmayacaksınız sayın konu sahibi pardon sayın METRES
o kadar gostermiyor yasınıAy buruşmuştur o ya.
Ay buruşmuştur o ya.
ya aslında bana surekli yazıyo veya ben yazdıgımda hemen cevap verebiliyo olmasaydı inanmazdım buna hic. Ama yine de yeterli degil tamamen bosanmıs olması gerekiyo. Farkındayım rezil bi olay hergun tekrar utanıyorum zaten kendimden. Zaten bosansa bile benim aileme bahsedebilecegim biri asla değil yaşından dolayı.. Yine de cesaretli olup tamamen bitirmek yerine böyle histerik anlar yaşatıyorum kendimeNe hikmetse eşini bir başkasıyla ‘’altadan’’ erkeklerin hepsinin de evliliği bitmiş, aslında boşanacaklarKafamda kuruyorum dediğiniz şeyler aslında gerçekler ve siz inanmak istediğiniz yalanlar için sizi ikna edecek birilerini arıyorsunuz sanki
ozguvensiz, cirkin veya vazgecmis degilim aslında universitede gayet sosyal mutlu biriydim.. Daha önce asla böyle bi ilişki yaşamadım aklımdan bile geçirmedim, duydugumda midem bulanırdı böyle şeyleri. Bilmiyorum koronodan okullar kapandıktan sonra biraz bunalıma girdim zayıf bir anıma denk geldi nasıl bu kadar cabuk baglandım bende anlayamıyorumBence sorun yok tencere kapaksiniz akıl mantık ahlak konusunda. 50 yaşına kadar zaten bı sekilde de hep aldatmistir karisini. Karakter meselesi sonucta. Ama bı kadın 20lerinin başında nasıl bu kadar çirkin falan ozguvensiz ve hayattan bu kadar beklentisi düşük ve ruhu yaşlı olabilir ki böyle biriyle olmak için kavgalar etsin kendini harap etsin anlayamıyorum. Bence çocukken baba figürü eksikliği yaşadınız doktora gidin sonra zaten adamı çirkin bulup kendiniz terke
Yok yok kesinlikle doğru anladınYanlış anlayıp çok güldüm. Sonra belki de doğru anlamışımdır diye çok güldüm.
sadece susuyorum evlı olan sevgilinizle sızın hıkayenızı dinleyeceğimSürekli kendi kendime kurup onu kendimden itiyorum. Ayrılıp sonrasında pisman oluyorum. İstemeden kuruyorum ve bunu ona yansıtıp kavga çıkarıyorum. Boyle biri degildim bir tek onunlayken boyle sacmalayıp kendimi kaybediyorum. Evet her seferinde geri donuyo ama bi zaman sonra olmucak sıkılacak biliyorum. Nasıl cozebilirim bu durumu?
Bence siz kendinize yönelin gelecek planı yapın içinde aşk da olan. İdealinizdeki aşk ve erkek bu değildir kesinlikle. Hatta idealinizde olmak istediğiniz insan bu olamazsınız. Bu adamın karısıyla sık veya az seviştiğini hepimiz biliyoruz. Size cinsel hastalık bulaştırma olasılığı çok yüksek. Tam anlamıyla size gelecek veremiycek bı adam için bari hastalık kapıp kendinizi riske atmayın. Velev ki karısından şuan boşandı diyelim.(ki bosansa çoktan bosanirdi) Maksimum 20 yıl sonra elden ayaktan kesilicek yine sevgi açlığı cekiceksiniz. Gidin bı hayvan sahiplenin hayatınız daha huzurlu olur ayol ben çok üzülüyorum hemcinslerimi bu kadar saf görünce. Karısına da ayrı üzülüyorum zaten. Kadınlar birbirini mahvediyor kendilerini mahvediyor siz istemediginiz sürece sizi kimse kandiramaz. İçinizde bı yerde zaten kandırıldığınizi biliyosunuz o kavgalar boşa degil. O adam ölene kadar bı posta da sizi aldaticak ve şuan aldatiyordur daozguvensiz, cirkin veya vazgecmis degilim aslında universitede gayet sosyal mutlu biriydim.. Daha önce asla böyle bi ilişki yaşamadım aklımdan bile geçirmedim, duydugumda midem bulanırdı böyle şeyleri. Bilmiyorum koronodan okullar kapandıktan sonra biraz bunalıma girdim zayıf bir anıma denk geldi nasıl bu kadar cabuk baglandım bende anlayamıyorum
haklısınız.Ben birinin canı benim yüzümden yansın istemezdim. Siz bunu bir kadın olarak nasıl sindirip yapıyorsunuz ?
23 yaşında henüz hayatın farkında değilsiniz sanırım. Bu vebal ile mutlu olamazsınız. Gencecik yaşta bir adamın metresi konumundasınız. O kişinin eşi, çocukları ve ailesi nasıl etkilenecek bu yanlış yoldan haberiniz var mı ? Hadi diyelim ki size karşı çok iyi niyetli yaklaşıldı. Bu ilişkiniz adam sizden de sıkıldığı zaman bitecek ve size metres olmak etiket gibi yapışacak. Ömür boyu utanç sebebi olacak.
Farkında değilsiniz ama öğrenmek o kadının kurtuluşu olacak.
Çok geç olmadan kimseye hayır olmayacak bu durumdan kurtulun. Bir başkasının mutsuzluğu üzerine mutluluk kurulmaz. O adam içinde iyilik olan bir adam olsaydı hergün çamaşırını, bulasigini yıkayan bir kadına bu aşağılamayı yapmazdı.
23 yaşında bir kızın, 50 yaşında adam ya benimle sevişmeye yeltenirse diye korkup dertlenmesi lazım.Karısıyla sevişiyor mu sevişmiyor mu diye düşünüp dertleniyor bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?