- 23 Haziran 2016
- 6
- 1
- 1
- 29
- Konu Sahibi eleutheromania
-
ben de annemin hislerinden korkuyorum yaDaha cok yenisiniz nasil bu telfon degisme ve kabul etme evresine.geldiniz .. ayrica bu.kadar guven.niye ?
Dip not :Annemin hislerinde yanildgini.hic.gormedim anneler hisseder!
kızlar kusura bakmayın burdaki çoğu konuya göre biraz basit kaçtı bu konu.bir erkek arkadaşım var iki aydır birlikteyiz.annem hiç onaylamıyordu bu ilişkiyi çünkü her anne gibi endişeleri vardı ve güven vermeyen bazı hareketlerde bulundu erkek arkadaşım anlatıyım.şirket bunu yurt dışına göndercekti bu da bana ben sensiz olmak istemiyorum yurt dışı meselesini onaylamamak için sürekli telefonun başında olmam gerekiyor ama elimdeki telefon sürekli kapanıyor telefonları değişelim mi dedi ben de hiç düşünmeden kabul ettim tabi pişman da değilim neyse telefonları değiştik.arkadaşı araba kullanırken kaza yapmışlar benim telefonum kırılmış.erkek arkadaşımın da ayağı çatlamış.yenisini alıcam dedi yok gerek yok gerçekten dedim.annem bu konuda yalan söylediğini düşünüyor mesela kuzenim de aynı şekilde güvenmiyordu.kuzenim sevgilime hiç güvenmediği için arkadaşının insta hesabından takip ettirmiş bizimki de hemen geri dönüş yapmış takibe kız mesaj atıyor merhaba tanışalım mı diye bizimki de benim çok kıskanç bir sevgilim var seni o göndermiş olabilir profiline bakmam lazım diyor hani sanki eğer sevgilim göndermediyse tanışabiliriz der gibi.ben bunu çok sonradan duydum tabi hemen arayıp hesap sordum acemice davrandım.sevgilim de ben biliyodum senin gönderdiğini falan dedi kuzenimle kavga etti buna yazan kıza mesaj attı nasıl oyun oynarsınız bana diye.ilişkiyi bitirdi ben böyle oyunlara gelemem diye.neyse ertesi gün ben çok sinirlendim ve biraz da kuzenimin gazıyla mesaj attım bence benim telefonum kırılmadı sen onu sattın dedim bu lafım çok üzmüş onu gerçekten böyle olmasını istemedim ben.şimdi barıştık ama soğuk aramız ve ben soğuduğum zaman eskisi gibi olamıyorum seni seviyorum ama eskisi gibi olamayız dedi kızlar ne yapmam lazım
kazadan sonra görmedim ama ayağının fotoğrafını atmıştı barıştıktan sonraSiz kabul etmeseniz de yenisini almalıydı.
Kazadan ne kadar sonra gördünüz? Çatlak hemen iyileşmez de...
kolay affetmedi ki süründürdü resmen o lafım yüzünden günlerce konuşmadıbilemedim ya..
günahını almayayım ama telefonu satmasa bu kadar kolay barışmazdı gibime geliyor.. erkeklerin haklı olup da kolay afettiğini görmedim de tuhaf geldi sanırım
kolay affetmedi ki süründürdü resmen o lafım yüzünden günlerce konuşmadı
yok sanmıyorum çünkü defalarca almak istedi gönder bana faturayı garantiye girer bu dedi ben istemedim onu parasal yönden zor durumda bırakmamak için.o lafım çok ağır geldi ona onu da anlıyorum ama eskisi gibi olmak istiyorumTelefon isteyeceksin diye korkup tekrar barışmış olabilirmi acaba üstelik eskisi gibi olamayacaksa neden barışıyor. Bence sen telefonunu aldır.
Telefon isteyeceksin diye korkup tekrar barışmış olabilirmi acaba üstelik eskisi gibi olamayacaksa neden barışıyor. Bence sen telefonunu aldır.
valla 2 ayda nekadar çok hızlı olaylar yaşamışsınız...bende birbirinize uygun olmadığınızı düşünüyorum...
Canım ben yeni konunu da okudum orada da yorum yapmıştım. Çocuk ne yapmış etmiş yine ayrılıgı söz konusu yapmış. Ortada telefon yok, yok kapanmıyosun vs demiş ortada adam yok, üstüne de bir de üste çıkmış iyi valla. Bu kadar insan bu kadar şüpheci ve güvenmezken sen de biraz düşün derimSatmıştır telefonu.
diğer monu kapalıydı yoruma o yüzden buraya yazdımben de aynısını yaşadım canım hatta daha fazlası eğer sen allaha inanıyor bunun doğru olduğunu düşünüyor ama kapanmak istemiyorsan kapanmalı buna alışmalısın pek bilinmese de kapalı da güzel giyinebilirsin kararın bu yönde olursa sana yardımcı olurum ha yok istemiyorum kapanmak günah umurumda değil sevgilimi de seviyorum ama kapanamam diyorsan ondan ayrılmaktan başka şanın yok tecavüz konusunda da senin imtihanın buysa yapacak bir şey yok açık da gelir kapalı da gelir ama açık kadın tabiki kapalıya kıyasla daha fazla çeker hiç üstü başı kapalıyla açık çekici kadın bir olur mu ama bunu için kapanılmazallah rızası ve eşine özel olmak için kapanalırı ama eğer böyle düşünmüyorsan ne kadar tavsiye verilse de boş ben daha gün kapandım 7 ay önce kabul ettim hocahanım olmayı gerçekten sokakta gördüğümüz kafasında 3 kilo topuz altında dar pantolon olan kızlar gibi kapanmazsan güzel giyinmeyi öğrenirsen seni iyi hissettiirir eğer zorla kapanırsan da ne kadar güzel giyiniyrsen giyin yine kötü hissedersin çünkü amacını bilmezsen tesettürün sadece istemediğin kıyafetleri giyersin o kadar allah sana inşallah sevdirir bunu bu yolu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?