Onu nasıl affedebilirim ki

merhaba hanımlar
biraz kendimden bahsedeyim 1 yıllık evliyim 6yıldır beraberliğimiz var eşimle fazla uzatmadan konuya geçeyim
Beni çok üzen ve şok eden birşey gördüm geçen gün. Ne zamandır eşimin mailine bakmıyordum öyle birden aklıma geldi açıp baktım bir sosyal medya hesabından mesaj gelmiş birde başka bir sosyal medya hesabından mesaj gelmiş ama ikincisi biraz iş kariyerle ilgili biryer.
Sorun şu ki eşim sosyal medya hesabı kullanmaz yani ben öyle sanıyordum mesajları görene kadar.
Neyse işte açtım ve eşimin heryerde kullandığı şifreyi denedim iki hesabıda açıldı.
İlk bahsettiğim hesapta zaten 10 tane arkadaşı vardı hepsi erkek iş yerinden bi tane de kız!! Mesaj konuşma olmamış ama takip ediyodu.
İkinci hesaba gelince yine aynı arkadaşları ve buna ek olarak başka bir kız vardı işle ilgili bağlantısı var ama kız başka bir şehirde vee kızla bir mesaj buldum.
Bu mesaj geçen sene yazılmış
Özet olarak şöyle: merhaba x tşk ederim iyiyim sen nasılsın bahsettiğin siteyide (kariyerle ilgili bi siteden bahsetmiş) inceler sana geri dönerim ilgi ve alakan için saol görüşmek dileğyle...
Şu an bile fena oluyorum yazarken.tabi kıyameti kopardım oda saçmaladı yok işte o hesapları ark ısrar etmiş ondan açmışta o kızı nasıl takip etmiş hatırlanıyomuş tanımıyomuş bile. Diğer kızı hatırlamıyomuş eski bi tanıdığı olabilirmiş de bir suçu yokmuş da...
Kıza mail at dedi benim adı konuş rahatla dedi istediğini söyle rahatlıycaksan dedi hesapları da kapat dedi
Ama bunun ne önemi var benim güvenim yerle bir oldu ben bununla nasıl başa çıkarım?
Bir insan nasıl bu kadar adi olur anlamıyorum şu an konuşmuyorum kendisiyle.
Ne yapacağımı da bilmiyorum.
Lütfen bi akıl verin çıldıracağım yoksa
Bu neyin kafası bence siz hastasiniz

o bulduğunuz hesaplardan kadına yazsaydınız keşke cevaba göre aralarındaki ilişkiyi anlayabilirdiniz. Sadece iş için olma ihtimali yüksek ama senden gizlemesi düşündürücü.

Gerçekten ben mi abartıyorum arkadaşlar ama çok üzüldüm doğru düzgün birşey yemedim uyku uyumadım eşimin internet üzerinden kim olduğu belli olmayan bir kızla konuşması normal mi yani

once gercek misin sen diye sormak istiyorum..
cidden gercek misin ya?
evlat olsa sevilmeyecek kadin tipisin bu ne ya..adam senin tapulu malin mi? esin diye is ile ilgili kimseyle gorusemeyecek mi?
golgesi misin surekli takip altinda..valla cok sIkici cok.
evet abartiyorsun.
hatta abarmanin mokunu cikarip ustune tuy dikmissin kusura bakma.

Mesaj direkt profesyonel bir mesaj neyini kıskandınız neyine ağladınız Allah aşkına?
Çok abartılı ve saçma
Benim maillerim de bu tip eski iş başvurularım, işle ilgili randevularım ne bileyim iş arkadaşlarımın yolladıkları dolu.
İş hayatı bu gayet normal. İş hayatında evliyim ben konuşma benle diye haremlik selamlık mı yapsın kocanız?
Amaan ne saçma şeyler, komik.
Bu tip aşırı kıskanç kadınlar ve kocaları oldum bittim bana komik gelir sanki herkes sırada kocasını kapacak gibi bir tripler

merhaba hanımlar
biraz kendimden bahsedeyim 1 yıllık evliyim 6yıldır beraberliğimiz var eşimle fazla uzatmadan konuya geçeyim
Beni çok üzen ve şok eden birşey gördüm geçen gün. Ne zamandır eşimin mailine bakmıyordum öyle birden aklıma geldi açıp baktım bir sosyal medya hesabından mesaj gelmiş birde başka bir sosyal medya hesabından mesaj gelmiş ama ikincisi biraz iş kariyerle ilgili biryer.
Sorun şu ki eşim sosyal medya hesabı kullanmaz yani ben öyle sanıyordum mesajları görene kadar.
Neyse işte açtım ve eşimin heryerde kullandığı şifreyi denedim iki hesabıda açıldı.
İlk bahsettiğim hesapta zaten 10 tane arkadaşı vardı hepsi erkek iş yerinden bi tane de kız!! Mesaj konuşma olmamış ama takip ediyodu.
İkinci hesaba gelince yine aynı arkadaşları ve buna ek olarak başka bir kız vardı işle ilgili bağlantısı var ama kız başka bir şehirde vee kızla bir mesaj buldum.
Özet olarak şöyle: merhaba x tşk ederim iyiyim sen nasılsın bahsettiğin siteyide (kariyerle ilgili bi siteden bahsetmiş) inceler sana geri dönerim ilgi ve alakan için saol görüşmek dileğyle...
Şu an bile fena oluyorum yazarken.tabi kıyameti kopardım oda saçmaladı yok işte o hesapları ark ısrar etmiş ondan açmışta o kızı nasıl takip etmiş hatırlanıyomuş tanımıyomuş bile. Diğer kızı hatırlamıyomuş eski bi tanıdığı olabilirmiş de bir suçu yokmuş da...
Kıza mail at dedi benim adı konuş rahatla dedi istediğini söyle rahatlıycaksan dedi hesapları da kapat dedi
Ama bunun ne önemi var benim güvenim yerle bir oldu ben bununla nasıl başa çıkarım?

Cidden abartmissin adam ne yapmis ben anlamadim, hani yazismada ne var ? yazismanin neresinden kocanin seni aldattigini falan dusundun ? Adam senle evlendi diye disi sinege selam vermeyecek mi ?
Guvenim yerle bir oldu falan bunlar cok buyuk laflar, adam hicbirsey yapmamis, bir kariyer sitesi birde sosyal medya sitesinde toplam 5 arkadasi var adam aktif bile degilmis hesaplarinda topu topu bir kadinla yazismis belki eskiden taniyordur, belki bir is baglantisidir nedir bu zihniyet anlamiyorum ki. O kadar da guvenin yoksa zaten nasil evlendin ki bu adamla, sirf bu abartili davranislar ve tepkiler yuzunden adamlar en ufak seyleri gizli yapiyorlar bence hos anlattiginiz seyde gizleyecek birsey de yok bence. Adam gizli bir sey yaoacak olsa senin bildigin sifreyi mi koyar sence o hesaba.

Sorun aslında site tavsiye etmesi değil bu kız yanancı biri neden muhattap olmuş bu kızla eşim asıl sorun bu bence

bahsettiginiz site linkedin ise orda is baglatilari gorunuyor, ayni sektorde calistigin kisiler veya baglantilarinin baglantisi, ne var yaa kocaniz kimseyle konusamayacakmi ? ustelik hicbirsey dememis de yani, bu kafayla gidersen adami biktirirsin haberin olsun

Ya kızlar yapmayın arkadaşlar Allah aşkına. Evli de olsa adam her aldığı nefesin hesabını mı vermeli? Konu sahibesinin bence hayatı biraz boş heralde ki kendini bu tarz işlere vermiş. Kavgaya yer arıyor. Allah aşkına bu aldatmaksa benim birkaç gündür okuduklarım ne? Adam kadına müstehcen mesaj mı atmış, canımlı mı konuşmuş, yemeğe mi çıkarmış? Kıytırık birkaç sene önce gönderilmiş bir iş mesajı Allah aşkına neyin tribi neyin uzatmasıdır bu?
Evli barklı kadınsınız tabi ki bu detaylara benden daha hakimsiniz akıl vermek benim harcım değil şu gelmedi mi aklınıza? Adam gibi karşınıza alıp bu durumun sizi incittiğini, sizden beklemediğini bi konuşup sonrasında kapatsan, sonra giyinip süslenip kendine ailene özen göstersen de kadınlığını hatırlasan hatırlatsan aldatma ihtimalin varsa hani bak bu benim diyen bi mesaj versen çok mu zor?
Kimsenin derdini küçümsemek değil amacım. Tabi ki başka kötü hadiseler sizi daha iyi hissettirmez ama inanın bu dert değil. Bu, sizin hayal gücünüz. Acilen telafi edilmesi gereken hem de. Zira bu şüphe eşeğin aklına karpuz kabuğu sokturur. Ben yapmıyorken yapıyor muamelesi görüyorum bari yapayım der adam sonra bi konu açarsın boşansam mı affetsem mi diye.

Siz bununla ilgili kıyamet kopardım derken ciddi misiniz anlayamadım. İşle ilgili yazışmışlar hem de geçen sene ve silmeyi unutmuştur. Konuşmaya bile değmezken kavga etmişsiniz. Allah eşinize sabır versin gerçekten çekilmez bir insansınız bence.

merhaba hanımlar

arkadasim bu fikirle giderseniz ilk isikta iner o es evlilik treninden.
ne demek "ne zamandir maillerine bakmiyordum"
ben adamin yerinde olsam dogrudan bosanma sebebi sayardim bu bakis acisini.

Ben msjda hiçbirşey göremedim Walla adamın gizli hesabıymış ve msjda çok resmi. Sana yalan söylememiş üstelik gizlemiş sen soruncada anlatmış. Sen niye o kadar yüklendin ki Adama ne tuhaf bi kadınsın Allah eşine sabır wersin Hawadan nem kapmak dedikleri bu olsa gerek. Ayrıca yukarda bi arkadaş yazmış ya evlat olsa sewilmicek kadınsın diye ben eşinin yerinde olsam seni boşarım

Bencede öyle, çok çirkin bir durum

evt bide herkesin gazina gelin aksam gidip adama bir daha catin, bende super yoldasiniz aynen boyle devam.
esiniz tam olarak nerde calisiyor, erkekler hamamindami?
hic kiz sinek olmayan kimseyle gorusup mesajlasilmayan bir yerdemi?

Konu başlığıda enteresan affetmeyen o Zaman direk boşayın kurtarın kocanızı sizin azabınızdan

Ben artık inanıyorum ki kadınlar, 2 önceki nesil erkeklerin rolüne bürünmüş. Ona bakma, onunla konuşma, izin vermiyorum, gitmeyeceksin, görüşmeyeceksin.... Bu ne yahu? Yazık vallahi eşine.

Gerçekten ben mi abartıyorum arkadaşlar ama çok üzüldüm doğru düzgün birşey yemedim uyku uyumadım eşimin internet üzerinden kim olduğu belli olmayan bir kızla konuşması normal mi yani

abartmıyorsun abartamanın dibine vurmuşsun ..
ne var bunda yahu.. bir site tavsiye etmiş kız eşinde tşk etmiş.. yatakta yakalamışsın gibi neyi affedemiyorsun anlamadım..

canım bana ufak bi sorun gibi geldi benim yaşadıklarımdan heralde sinirlenme sakin ol önce konuşmamazlık sakın yapma olay büyüdükçe büyür seni çok iyi anlıyorum kadın kadından anlar :) olay büyür daha kötü olursunuz eşinin huyunu bilmiyorum ama oda mevzuyu uzatmadan kapatmışken kapatın bidaha aynısını yaparsa ki yapmaz sanırım bundan sonra bir ders olmuştur ona sinrilenme sakın konuş küsme iyi olmaz sonu

Ben artık inanıyorum ki kadınlar, 2 önceki nesil erkeklerin rolüne bürünmüş. Ona bakma, onunla konuşma, izin vermiyorum, gitmeyeceksin, görüşmeyeceksin.... Bu ne yahu? Yazık vallahi eşine.

ben eşinin yerinde olsam konu sahibini affetmem asıl.. yaptığı terbiyesizliğe bak.. sen beni neyle itham ediyorsun deyip yüzüne bakmazdım ki.. birde gizli gizli mail okuma olayı var..

Back
X