Ya kızlar yapmayın arkadaşlar Allah aşkına. Evli de olsa adam her aldığı nefesin hesabını mı vermeli? Konu sahibesinin bence hayatı biraz boş heralde ki kendini bu tarz işlere vermiş. Kavgaya yer arıyor. Allah aşkına bu aldatmaksa benim birkaç gündür okuduklarım ne? Adam kadına müstehcen mesaj mı atmış, canımlı mı konuşmuş, yemeğe mi çıkarmış? Kıytırık birkaç sene önce gönderilmiş bir iş mesajı Allah aşkına neyin tribi neyin uzatmasıdır bu?
Evli barklı kadınsınız tabi ki bu detaylara benden daha hakimsiniz akıl vermek benim harcım değil şu gelmedi mi aklınıza? Adam gibi karşınıza alıp bu durumun sizi incittiğini, sizden beklemediğini bi konuşup sonrasında kapatsan, sonra giyinip süslenip kendine ailene özen göstersen de kadınlığını hatırlasan hatırlatsan aldatma ihtimalin varsa hani bak bu benim diyen bi mesaj versen çok mu zor?
Kimsenin derdini küçümsemek değil amacım. Tabi ki başka kötü hadiseler sizi daha iyi hissettirmez ama inanın bu dert değil. Bu, sizin hayal gücünüz. Acilen telafi edilmesi gereken hem de. Zira bu şüphe eşeğin aklına karpuz kabuğu sokturur. Ben yapmıyorken yapıyor muamelesi görüyorum bari yapayım der adam sonra bi konu açarsın boşansam mı affetsem mi diye.