Onu nasıl affedebilirim ki

bilemedim dogrusu, sizden habersiz sosyal aglarda hesap acmasi, kizlarla yazismasi??
sutelik bunlar sizin gordukleriniz, ya konusup konusup digerlerini sildiyse?
bilemiyorum sanal aldatma sayilir bu bence, ki bugun sanalini yapan yarin ne yapmaz !!
siz evliliginizi bi daha gozden gecirin bence

yangına körükle gitmeyin..
zaten konu sahibi sağlıklı düşünemiyor belli ki gaz vermeyin gereksiz yere..
insanlar karşı cinsle iletişim kurabilir bunda bu kadar tuhaf ne var ?
sanki adam sosyal hesaplardan kızlara asılmış.. altı üstü iş için bir kızla görüşmüş.. kızında günahını alıyorsunuz ..

yangına körükle gitmeyin..
zaten konu sahibi sağlıklı düşünemiyor belli ki gaz vermeyin gereksiz yere..
insanlar karşı cinsle iletişim kurabilir bunda bu kadar tuhaf ne var ?
sanki adam sosyal hesaplardan kızlara asılmış.. altı üstü iş için bir kızla görüşmüş.. kızında günahını alıyorsunuz ..

bende tam olarak onu yapiyordum zaten, gaz vermek.
kiskancliklarinin esiri olmus turk kadini daha ne kadar ileri gidebilir onu gormek :)

merhaba hanımlar
biraz kendimden bahsedeyim 1 yıllık evliyim 6yıldır beraberliğimiz var eşimle fazla uzatmadan konuya geçeyim
Beni çok üzen ve şok eden birşey gördüm geçen gün. Ne zamandır eşimin mailine bakmıyordum öyle birden aklıma geldi açıp baktım bir sosyal medya hesabından mesaj gelmiş birde başka bir sosyal medya hesabından mesaj gelmiş ama ikincisi biraz iş kariyerle ilgili biryer.
Sorun şu ki eşim sosyal medya hesabı kullanmaz yani ben öyle sanıyordum mesajları görene kadar.
Neyse işte açtım ve eşimin heryerde kullandığı şifreyi denedim iki hesabıda açıldı.
İlk bahsettiğim hesapta zaten 10 tane arkadaşı vardı hepsi erkek iş yerinden bi tane de kız!! Mesaj konuşma olmamış ama takip ediyodu.
İkinci hesaba gelince yine aynı arkadaşları ve buna ek olarak başka bir kız vardı işle ilgili bağlantısı var ama kız başka bir şehirde vee kızla bir mesaj buldum.
Bu mesaj geçen sene yazılmış
Özet olarak şöyle: merhaba x tşk ederim iyiyim sen nasılsın bahsettiğin siteyide (kariyerle ilgili bi siteden bahsetmiş) inceler sana geri dönerim ilgi ve alakan için saol görüşmek dileğyle...
Şu an bile fena oluyorum yazarken.tabi kıyameti kopardım oda saçmaladı yok işte o hesapları ark ısrar etmiş ondan açmışta o kızı nasıl takip etmiş hatırlanıyomuş tanımıyomuş bile. Diğer kızı hatırlamıyomuş eski bi tanıdığı olabilirmiş de bir suçu yokmuş da...
Kıza mail at dedi benim adı konuş rahatla dedi istediğini söyle rahatlıycaksan dedi hesapları da kapat dedi
Ama bunun ne önemi var benim güvenim yerle bir oldu ben bununla nasıl başa çıkarım?
Bir insan nasıl bu kadar adi olur anlamıyorum şu an konuşmuyorum kendisiyle.
Ne yapacağımı da bilmiyorum.
Lütfen bi akıl verin çıldıracağım yoksa

Ben bunda adilik bi durum gormedim acikcasi.
Msj yakaladim deyince ask msji sandim.
Fazlaca kiskanc oldunuzu dusunuyorum

Muhtemelen sizin bu kıskançlıklarınız yüzünden gizli yola başvurmak zorunda kalmış adam. Ben sorun görmedim burada ama şuna da değinmek istiyorum. Bu erkeklerin hesaplarını arkadaşları açar, msjları kuzenleri atar ve onların hiç haberi olmaz, yemiyoruz abicim artık bu yalanları:)

Sanki adam flört etme sitelerine mi üye olmuş. İş için açmış işle ilgili yazismis bu kadar abartı nie. Ortada ciddi bişey olsa ne yapardınız acaba

Gerçekten galiba bizde var bişeyler sanırım bi kız eşime baksa onu parçalayasım geliyor hele ki eşimin biriyle sosyal hesapta yazışması olsa ortalığı yıkarım iş yerinde kız yok zaten çook nadir bir iş için gelen olursa banada söyler zaten azcık bi konuşmuş olsa içim parçalanır ama ona pek belli etmem çünkü çok anormal bişey değil. Ama sanırım cidden kendimize güvenimiz az her an biri alıcakmış yada oda gidicekmiş gibi korkuyoruz ben ne yapsam ne düşünsem çooook :63: modern kitaplarda okusam düşüncem değişmiyor malesefffff

Allahım bu ne yaa.Bunda bu kadar affedemem dicek bu kadar dert edicek ne var.Hayret bişey.Duyanda bişey oldu sanıcak.

Back
X