Onu nasıl affedebilirim ki

Okudum ha çıktı ha çıkacak diye bekliyordum ama bir şey çıkmadı. Yok artık diyorum sadece. Kendinize de eşinize de yazık etmeyin.

Lorena da kk nın paraleli çıktı , her taşın altından o çıkıyor

haha sorma yani ben lorena olarak bilmiyordum, elif olarak yorum yapmıştım bir kez sonra herkes lorena morena diyince merak edip konularına baktım cidden kocası adına bunaldım. En son elif olarak kocasının aldattığına kanaat getirip annesine gitmişti, barışmam asla demişti ama barışmış ve başka nickle aynı telden, aynı kıskançlıkla devam. Buradakileri enayi yerine koymak değil mi bu ya? Ayrıca ota moka akıl almak nedir, o nick olmaz, gümledi şimdi başka nickle akıl almalıyım durumu nedir? S anki verdiğimiz akılları ipliyormuş gibi..

İyi yapmış herifin canı kurtulmuştur.

Kk ödüllerinde en ruh hastası üye ödülü de dağıtılsın oyum Lorenaya.

Açması gerekmiş açmış senin tepkinide kestirebildiği içinde seni haberdar etmemiş hata yapmış anladık ta o kadar abartılcak kadar bişey yapmamış.Konuş onla bir daha sizden bişey gizlemesin herşeye açık olduğunuzu ifade edin barışın olsun bitsin luzüm yok bu kadar gerilmeye

Hahahahaj aynı fikirdeyiz home onunda sonunu iyi görmüyorum evlensede konularından kurtulsak
Ayrıca müneccim mokumu yemişim ne hemen tanıdım kendisini

bravo canım :))
bir arkadaşa katılıyorum, ben de bu homeostas ın karikatürize bir tip oldugunu düşünmeye başladım. zaman zaaman algılarımızla oynamak için başlık açan bir karakter bence.gerçek değil

Yeni konusuyla kk yı coşturuyor gene eliff

' bi insan nasil bu kadar adi olur" mu?? Wtf?
pes! Tasma tak kocana tasmaa.

Kusura bakmayin ama Sosyal medya hesabim var ve iki kiytirik mesaj atmisim diye kocam bana bunları yapsa git tedavi ol derim. Birde nasıl affedecegim demissiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…