Ben sevmiyorum eşimde öyleydi güyabu kadar büyütülecek ne var anlamadım?
işle ilgili site muhtemelen linkedin'dir. mesaj dediğiniz geçen sene.
sosyal medyayı ne olarak görüyorsunuz siz?
siz de açın bir hesap, kullanın.
Bana yalan söyleyip kim olduğu belli olmayan bir kızla mesajlaşmasını bu arada kızın ne yazdığı yoktu eşimin cevabı vardıSiz neyi affedemiyorsunuz konu sahibi ?
Bir de şöyle düşünün bu hesapları kullanmıyorum diyor bana ve ne olduğu belli olmayan bir kıza mesaj atıyor bunun bir önemi yok muBunda ne var ki? Adamı bunaltirsınız böyle giderse.. Bugün Yeter artık der çeker giderse arkasından yalvarmayacaksanız sabrını zorlamaya devam edin.
Sorun aslında site tavsiye etmesi değil bu kız yanancı biri neden muhattap olmuş bu kızla eşim asıl sorun bu benceSana inananamıyyyouurrum öolldüüürrrr oounnuuu
şaka bi yana okuyorum okuyorum diyorum şimdi bişey çıkıcak heralde neymiş site tavsiye etmiş
Lorena senmisin diyesim geldiSorun aslında site tavsiye etmesi değil bu kız yanancı biri neden muhattap olmuş bu kızla eşim asıl sorun bu bence
Ben sevmiyorum eşimde öyleydi güya
Ama yalan söyledi işte ve o diğer hesapta yani konuşmayıp takip ettiği ve hatırlamadığı kızda aptal aptal poz vermiş profil resmine koymuş nasıl takip eder nasıl yapar bunu bana aklım almıyordaha sonradan sevmiş olabilir belki ayrıca günümüzde sosyal medya kullanmamak olmaz hele çalışanlar için. sizin aşırı tepki vereceğinizi görüp söylememiştir. hani bi haltlar karıştırsa neyse de bir şey yok.
Ama yalan söyledi işte ve o diğer hesapta yani konuşmayıp takip ettiği ve hatırlamadığı kızda aptal aptal poz vermiş profil resmine koymuş nasıl takip eder nasıl yapar bunu bana aklım almıyor
Anlaştık zaten sözde ama benim içim raharçtlamadı durup durup konuyu açıyorum ya yarın birgün yine aynı şey olursa diyeaptal aptal poz vermesi kızın kendi meselesi ayrıca etrafında bir sürü erkek vardır kocanıza gelene kadar yani boşuna endişe ediyorsunuz. oturun bir daha bana yalan söyleme deyin anlaşın kapatın konuyu.
Bencede öyle, çok çirkin bir durumbilemedim dogrusu, sizden habersiz sosyal aglarda hesap acmasi, kizlarla yazismasi??
sutelik bunlar sizin gordukleriniz, ya konusup konusup digerlerini sildiyse?
bilemiyorum sanal aldatma sayilir bu bence, ki bugun sanalini yapan yarin ne yapmaz !!
siz evliliginizi bi daha gozden gecirin bence
Anlaştık zaten sözde ama benim içim raharçtlamadı durup durup konuyu açıyorum ya yarın birgün yine aynı şey olursa diye
Bilemiyorum zaman lazım bunun telefisi için tabi bir telafisi olursabirlikte biraz etkinlik yapın derin. ya da yatak odanıza renk getirecek şeylere yönelin. kafanız dağılır.
bu hesapları evliyken mi açmışBilemiyorum zaman lazım bunun telefisi için tabi bir telafisi olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?