Onu nasıl etkilerim

İlla cinsellik olacak demekte tuhaf zamanla belli olacak artık akışta kalacağım
25 yaş üstü bir adamın cinsellik beklentisi olmaması mümkün değil, 3 4 resmi buluşmada bunu tabii ki belli etmez. Size buluşup buluşup sürekli para yedirecek de değil, yakında yakınlaşma denemelerine başlar. Ki çok doğal.

Sorunuza gelecek olursak, bu yaştaki bir erkeği cinsellik olmadan etkileyemezsiniz. Tutkuyla sevişemediği, sabah aynı yatakta kalkmadığı kadınla ergen gibi mesajlaşarak mı ilişki yürütecek?

Adamları başka nasıl tanıyabiliriz bildiğiniz yol varsa alayım

Gorucu usulu. 😬
Belli bir yaştan sonra hem evlilik olmayacaksa hem de evlilik olmadan cinsellik olmayacaksa zaten o ilişkinin ömrü uzun sureli degildir bi yere kadar gider ya cinsellik olur ya da ayrilir. 🤷 Cinsellik olmadi diye ayrildi demeyin sonra diyor.

Fakat tanımadığı bir erkeğe yada bir kadına direkt evlilik düşünürse devam etmek sığ bir bakış açısı değil mi?
Pek çok ilişkim oldum çoğuyla asla evlenmezdim. Bunu da onlarla o ilişkiyi yapamadan anlayamazdım. Bana da şartlı şurtlu ilişkiye başlamak saçma geliyor. Evlenmek istiyorum bak ciddi değilsen başlamayalım diyorsun da belki en katlanamadığın şey neyse o adam onu yapıyor bunu sevgili olmadan anlayamazsın ki.
Kimse kusura bakmasın ama evet daha en başından paldır küldür evlilik konuşmak kezbanlık yada kamilliktir bana göre. Net bir süresi yok elbette bir senede yada altı ayda da anlarsın evleneceğin insan olduğunu ama daha ilişki bir kaç yemek bir kaç kahveyken evlilik konusunda fikrini sormak falso

"Evlenmeyeceksek görüşmeyelim" le "Ben hayatımın bir noktasında; evlenmek istiyorum vb" gibi cümleler birbirinden farklı yalnız.

Karşınızdaki kişi size , "sen evlenmeyi düşünüyor musun?" dediğinde ; bu bir evlilik teklifi değil ki , genel bir soru ve sizin bakış açınız soruluyor.

Görücü usulünü kabul etmem ayrıca sırf sevişmiyor diye erkek terk ediyorsa gitsin zaten napalım nefis herşeyden önemli değil bence
Gorucu usulu. 😬
Belli bir yaştan sonra hem evlilik olmayacaksa hem de evlilik olmadan cinsellik olmayacaksa zaten o ilişkinin ömrü uzun sureli degildir bi yere kadar gider ya cinsellik olur ya da ayrilir. 🤷 Cinsellik olmadi diye ayrildi demeyin sonra diyor.

Görücü usulünü kabul etmem ayrıca sırf sevişmiyor diye erkek terk ediyorsa gitsin zaten napalım nefis herşeyden önemli değil bence

Ya evlenmek istemeyen adam yillarca oturup sadece yuzunuze mi baksin istiyorsunuz? 😂
Nefisle ne alakasi var madem her şey nefis değil evliyken de sevişmeyin bakalim nereye kadar gider o evlilik(ben soyleyeyim gitmez), cinselligin dogru duzgun olmadigi evlilikler de yurumez genelde ya da kotudur. Cinsellik her şey degildir ama bir ilişki cinsellik hiç bir zaman yoksa arkadasliktan pek farki kalmaz.

Evlenmeden cinsellik dusunmeyen ve evlenmek isteyen kişilerle ilişki dusunurseniz zaten boyle sorunlariniz olmaz.

"Evlenmeyeceksek görüşmeyelim" le "Ben hayatımın bir noktasında; evlenmek istiyorum vb" gibi cümleler birbirinden farklı yalnız.

Karşınızdaki kişi size , "sen evlenmeyi düşünüyor musun?" dediğinde ; bu bir evlilik teklifi değil ki , genel bir soru ve sizin bakış açınız soruluyor.
Kişilerin farklı beklentileri var elbette ama bu sorunun bence yeri ilk zamanlar değildir. Bana çok hesap kitap geliyor mesele. Tatlı heyecanı yaşamak varken evlilik sorgulamak çok mantıklı değiş bana göre

Mesela ben bunu da anlamıyorum. Sonra evlenince yok iktidarsız yok penisi küçük çıktı diye dertler yaşanıyor. Hayatının sonuna kadar seçileceğim insanı tamamen şansıma bırakıyoruz. Nefis diyip geçilemez bence. Bunda da bir insanın yaşamak isteme hakkı vardır, nefis diyip geçemeyiz bence

Kişilerin farklı beklentileri var elbette ama bu sorunun bence yeri ilk zamanlar değildir. Bana çok hesap kitap geliyor mesele. Tatlı heyecanı yaşamak varken evlilik sorgulamak çok mantıklı değiş bana göre

Konuya göre : Kadın tanışır tanışmaz böyle bir soru yöneltmemiş adama. Adam sormuş, kadınsa gerçek düşüncesini söylemekten kaçınmış ; buradaki en büyük sorun bu.

İnsanların yaşları , hayatın hangi aşamasında oldukları , iş durumları , beklentilerine göre sohbet konuları da değişkenlik gösterebilir.

2 tarafta bu sohbette gerçek düşüncelerini söylese çok daha sağlıklı olur.

Mesela ben bunu da anlamıyorum. Sonra evlenince yok iktidarsız yok penisi küçük çıktı diye dertler yaşanıyor. Hayatının sonuna kadar seçileceğim insanı tamamen şansıma bırakıyoruz. Nefis diyip geçilemez bence. Bunda da bir insanın yaşamak isteme hakkı vardır, nefis diyip geçemeyiz bence
Nefis deyip geçsek ne olur ki zaten? Herkes nefsini tutmak zorunda değil. Koskoca bir insanı bununla değerlendirmek saçma zaten. Böyle böyle kimbilir kaç tane aklı başında adamı eledi. Üzücü ama konu sahibi açısından.

O zaman herkesinkine bakalım beğenmezsek almayalım önemli olan işlev değil mi

Zaman önemli hemen olmaz öyle şeyler nasip denen bir şey var
Nefis deyip geçsek ne olur ki zaten? Herkes nefsini tutmak zorunda değil. Koskoca bir insanı bununla değerlendirmek saçma zaten. Böyle böyle kimbilir kaç tane aklı başında adamı eledi. Üzücü ama konu sahibi açısından.

Çok kişiyle görüşmedim hayatta erkekten başka önceliklerim vardı 28 den sonra o konuya yöneldim ama zaman bozulmuş herşeyi bedene indirgemekte yanlış bence önce onu tartışmak istemem farklı bir boyut ve konu
İlişkilere bakış açınızla alakalı bir konu bu. Hayatınızı zorlaştıran bir bakış açınız var ama farkında bile değilsiniz. Yani tartışılabilir bu ama gerek yok. Siz evlenmek istiyorsanız evlilik düşünen birini bulacaksınız. Bu adamın sizinle cinsel hayatı olmazsa en iyi ihtimalle rahat ilişki yaşayabileceği birini bulur sizi de yedeğe atar. Başka türlüsü imkansız gibi bir şey. Bu adamı nikaha kadar oyalayamazsınız, hoş daha evlenmeye ikna edeceksiniz. Bu yol balçıklı aman deyim.

Zamana bırakacağım daha 4 kez görüştük bunları söylemek için erken diğerleri hemen belli etti kendini kendimi koruyan yaşamak istemediğim için cinselliği hayatımı zorlaştırdığım bakış açısını öznel yorumlamanız tuhaf herkes aynı kafa aynı fikirde olmaz bu hayat benim sonuçta istediğim yaşar istemediğimi yaşamam
İlişkilere bakış açınızla alakalı bir konu bu. Hayatınızı zorlaştıran bir bakış açınız var ama farkında bile değilsiniz. Yani tartışılabilir bu ama gerek yok. Siz evlenmek istiyorsanız evlilik düşünen birini bulacaksınız. Bu adamın sizinle cinsel hayatı olmazsa en iyi ihtimalle rahat ilişki yaşayabileceği birini bulur sizi de yedeğe atar. Başka türlüsü imkansız gibi bir şey. Bu adamı nikaha kadar oyalayamazsınız, hoş daha evlenmeye ikna edeceksiniz. Bu yol balçıklı aman deyim.

Back
X