Onu onnsuzda severim .... :(((( ayrıldık

gluck87

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2014
63
12
8
35
Almanya
Kızlar gerçekten iyi değilim nefes darlığı darlığı yaşadım az önce ilk defa böyle oldum ..

14 aylık bi ilişkim var ciiddi bi ilişki fakat artık devamlı kavga eder olduk .. Ağlamaktan mahvoldum resmen .. Tiipciyim sınav dönemlerim uykuyu uunutmusken ben , tavır yapardı ilgilenmiyorum onunla diye ...
Ama ooda çok takmazdı benı ben rahatsız olduğumu söylediğimde sıkıyorsun sıkıldım derdi

Her tartışmada sıkıldım bunaldim diyor önceden böyle değildi ..Ben onun ne hakaretlerine magruz kaldım daa sesimi çıkarmadım ... Bisey sorsam bi açığımiiii artıyorsun der oldu resmen ben ona doğru yaklaştıkça oo kocaman bi duvar olup bana çarrpiyor..

Ona derdimi üzüldüğüm seyii aanlatmak istiyorum beni anlasin diye ayrılırsan ayrıl senle mi uğraşıcam diyor
Üzgünüm ağlamaktan mahvoldum dört hafta sonra turkiyeye uçuyorum beni aliicakti şimdi yolun aciik olsun diyor ...

Kaybetmekten korkmuyor ki beni biliyor kimseyi gözüm görmüyor ..
Ben gerçek dövmeyle onun ismini yazdırdım koluma oo cesaret edemedi

Ondan bi başkasını düşünemiyorum hayatımda...

Şeni sevmekte beni mutlu ediyor .. Sen olmasanda şeni sensiz sevebilirim demiştim ... Oo yok artık hayatımda .. Onu onsuz seviyorum ... ((

yeemeden içmeden kesildim artık bi kaç aya kadar adresimi teelefonu numaramı değiştirmeyi düşünüyorum cunki aynı evi paylaşıyoruz aynı geldiğinde ..

Az kaldı ayrılırsan ayrıl diyor geldiğinde beni buuuuuu evde
bulaşmayiincaa gerçekten anliicak kaybettiğini ...((

Son düzenleme:
Hiç kimseyi kendinden daha fazla sevmemen gerektiğini anlamış olman laızm şu an. Kendini geri çek. Arkadaşlarınla vakit geçir. Onunla konuşma beni sevmiyosun sevmiyosun diyip uğraşma. Beklemeye al. Dövmeyi de sildir bence. Onunla devam etsen de sildir.. Fazla pohpohlamışsın adamı.

Öyle düşünüyorum haklisin biliyor vazgeçemiicegimi.. Emin sevgimden (

Son düzenleme:
cok sevgi seni degersizlestiriyo malesef.sende farkindasin onsuz mutlu olamiycagini bildigi icin seni kaybetmekten korkmuyo.kimseyi kendinden cok sevmiyceksin ve ne olursa olsun mutlu olmak icin didiniceksin.asla pisman olcagini falan dusunme arkana bakma.onun icin degersizsin artik devam etsenizde bu sonuc degismiycek.onune bak ve mutlu ol.hersey sende bitiyo.kimsenin mutlulugu sadece bi kisiye bagli degil.

Teesekkurr ederim yorumun için ben gerçekten anladım onun için değersiz olduğumu ... Sevdiğini söylüyor devamli aama saygı yok hepp işine gelirse diyor .. Bir kaç aya kadar tasinicam .. Yarın da Numaramı degistiricem....
oonunkileridr silicem

Sevmeyi ve sevilmeyi neden istedigini bir kendine sor. Aci cekmek icin degildir eminim. Onu cok sevdigini anliyorum. Ondan baskasini sevemeyecegini de dusunuyosun belki. Ama oyle olmuyor. Ben de o hissi yasadim. Ama ayrilman gereken noktada ayrilmazsan ve kendini toparlamazsan kendine olan saygini kaybedersin. Inan unutuluyor. Aci cekeceksin bir sure ama sabret, gececek. Bu surecte kendini motive etmen onemli..bu iliskiyi kafanda bitirmen sart. Geri doner mi gibi dusuncelere saplanmaman lazim..disarida sana hak ettigin degeri de sevgiyi de verecek, seni gercekten mutlu edecek insanlar emin ol var. Hayirlisini istemek en iyisi, evlenip ayrilacagina su an bu iliskinin bitmis olmasi cok daha iyi olmus..guclu ol, yapman gerekenleri yap ve daima onune bak canim..

Ben onu canımdan çoookkkk sevdim ki .. hayatımda yaşamak istediğim herşeyinn hayalini masumca onunla kurdum ... Sanırım en çok istediğim şey onun bebeğini taşımak olurdu (

Bunu yazarken bile ağlamaktan mahvoldum ... Aynı evi paylaştık biz her koseede onunla yaşadığımız anılar var ... Duvarda fotoğraflarımız .. Üzerimde onun kazagi ... Ben taptım ona ... Sevdi biliyorum çok sevdi benı ..

Bilmiyorum nasıl geçicek aama geçicek buuda... ((( teesekkurr ederim yorumun için

Son düzenleme:

Ahh inan anliyorum o evde oldugun surece unutman cok zor. Yeni bir yere gecip onu hatirlatacak seylerden kurtulman lazim, atamasan da gozunun onunde durmasin. Acin zamanla hafifleyecek buna inan.

Anne,baba dururken insan kalkıp bir adamın ismini orasına burasına niye kazıtır anlamıyorum gerçekten.

Benim bir tanıdığımda yazdırdı, yemediği hakaret , aldatılmadığı insan kalmadı.

O cesaret etmedi diyorsunuz, ben de etmem şahsen. Cesaret değil, ne gerek var ?

Birine bu kadar değer vermeye ve bunu belli etmeye ne gerek var ?

Sizi kaybetmekten korkmayan birini, kaybetmemek için bu kadar uğraşmayın.

Son düzenleme:

Allah'tan başka hiç bir varlığa tapmam.
Annemden fazla kimseyi sevemem bu hayatta.
Ben nikahlı eşimin adını yazdıramıyorum koluma siz hangi cesaretle sevgilinizin ismini dövme olarak yaptırdınız ki?
Sonra o yaptırmadı diye üzülüp kızıyorsunuz,adam en mantıklısını yapmış.
Bakın siz dövmenizi yaptırdınız ve bitti ilişki,ilerde hayatınıza biri girdiğinde sormayacak mı o isim kim diye?
Şimdi hiç "asla ondan başkası olmayacak vs.." gibi şeyler söylemeyin,öyle bir unutuluyor ki.
"Onu onsuzda severim" gibi arabesk laflara gerek yok bence,önce kendinizi sevin.
Aynı evde yaşıyorsunuz anladığım kadarıyla,başka eve çıkma şansınız varsa hemen çıkın derim.
Adam bitirmiş zaten..
Yolunuza bakmanız sizin için en hayırlısı.
Allah yardımcınız olsun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…