onu özlemekten yoruldum :((

jiyannn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2012
304
0
26
İzmir
öylesine özledim ki onu...
bana ulaşmaya çalışmıyor,beni sevmiyor gibi düşüncelerden dolayı da onu görmek bile istemiyorum.Ne kadar karmaşık duygular hissediyorum benim gibi ters duyguları birlikte yaşayan var mı ?

canım seven kişi her ne pahasınada olsa sevdiğini görmek ister ona çok kızgında olsa belkide yeterince sevmiyorsundur sende bir alışkanlık olmuştur

Aslında hem nefreti hem sevgiyi bir arada yaşama durumu. Şu an size dönmesini aslında intikam amaçlı olarak mı istiyorsunuz?
Neleri kaçırdığını bilsin? Ne kaybettiğini görsün?
Bir daha bu dünyada onu sizin kadar sevecek başka birinin olmayacağını anlasın? vs.vs.
Bu tür sorular size ne hissettiriyor?
Dönse bile hiç birşey eskisi gibi olmuyor. Hep bir çekişme didişme içine giriyorsunuz. Siz eskisi gibi afra tafra yapamıyorsunzu o ise daha fazla ezmeye çalışıyor.
Çünkü vazgeçemediğinizi anlıyor. Yani dönüşlerde 1-0 galip başlıyor oyuna.
Nasıl bir şey bu anlaşılır gibi erkek te kadın da hep aynı davranışları sergiliyor ama genelde tüm erkekler ne yazık ki aynı aynı aynı.
Çok sevene karşı acımasız ve umursamaz daha birçok şeyler de işte yaz yaz bitmiyor.

nefret değil bendeki kzıgınlık,kırgınlık.
intikam mı sevgimden dolayı mı istiyorum bunu bilemiyorum ...(?)
vazgectiğimi düşünyordur cnkü dısardan öyle gösteriyorum . Hergün başka düşüncelere kapılır oldum ..sende cok cekmiş gibisin cnm

biz kadinlar cok duygusaliz erkekler ayrilik durumlarini bizden daha kolay atlatiyorlar

bizim kadar cirpinmiyorlar olaylari akisina birakiyorlar

belki ilgini biraz baska taraflara yonlendirsen bu sureci daha kolay atlatirsin

biz kadinlar cok duygusaliz erkekler ayrilik durumlarini bizden daha kolay atlatiyorlar

bizim kadar cirpinmiyorlar olaylari akisina birakiyorlar

belki ilgini biraz baska taraflara yonlendirsen bu sureci daha kolay atlatirsin

Her şeyi akışına bıraktım ama;ilgimi başka şeylere yönlediremiyorum bana ağır geliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…