- Konu Sahibi 8arzuarzuarzu8
-
aynen öyle bii anlam biçmeye çalşmıyorum ama benm üzüldüğüm snki gerçek gibi o acıyı o aşkı hissetmem buna sinir oldumBacım rüya tabiri kitabını açsakta nafile)
üstüm açıkta kalmış de yoluna bak..Bir rüyadan etkilenip sırlar kapısı modunda hayatınızı idame ettirmeye çalışmayın..
ya günlük yaşammda fln aklıma dahi gelmiyor aslnda ama bazı bazı ansızn gelebiliyor bi şarkıda yada bi filmdeHala unutamadınız mı bu eski sevgiliyi...Biraz bilinç altının tezahürü gibi ..
Deniyorum ama bugn mutsz uyandmHayır sinir olma bırak ruyan rüyanda kalsın..
Geldi geçti herşey yeni bir hayatı yaşıyorsun artık..Tamam etkilenmiş oılabilirsin ama bunu çok fazla acımtrak hale getirme
Ben 8 yil önceki sevgilimi görüyordum sürekli evliyken, psikolojim bozulmuştu iyice .. Evliligim çok sorunluydu ve o olsa daha farkli olurdu düşüncesi var di, ölecek kadar seviyorum onu zamaninda ama yeni bir hayat kurmak zorunda kaldim kendime. Eşimin beni sevmemesi beni hep onun hayaline itti gündüz düşünmemek için kirk takla atiyordum ama rüyalara engel olamiyordm iste.. Evliyken iki günde bir onu gören ben bosanali on ay oldu nerdeyse hic görmedim rüyamda. . çok dusunmeyin üzerinde hele ki esinizle sorunlariniz varsa. yoksa arttikca artacaktır o rüyalar
Kızlar bu gece rüyamda eski sevgilimi gördüm ben 9 aylık evliyim daha önce çok sevdiğim bir sevgilim vardı onu bu gece rüyamda gördüm işyerine gitmişiz onun gelmesini bekliyoruz geliyor yanımdaki diğer kşiilerle konuşuyor ama bana bakmıyor ilk önce ben bakıyorum ona içm gider gibi arkasını dönüyor arkadaşıma diyorum unutmş beni diye ağlıcak giib oluyorum sonra biz ordan ayrılırken el sıkışıyoruz ellerimizi bırakamıyoruz ben yürüyorum ellerimiz biraz daha ayrılıyor arkdaşmda diyor arkandan bakakaldı sna hala bakıyor diyo biz yrüyoruz ama sonra siyah bir araba içinde eşim geliyor yoldan çok hızlı ve sinirli görüyorum onu daha sonrası yok bu kadar bir rüya ama ben çok etkilendim sanki 2-3 yıl öncesine gittim rüyamda içim bir kötü oldu anlatamam sizce bu ne demek
alala peki eski sevgilinizle barışma ihtimaliniz yokmuydu.siznkinin tam aksıne eşim beni çok seviyor ama ben deli gibi ona aşık değilim bu yüzden hayattanda çok zevk almıyor zor mutlu oluyorum diyorm onla olsa farklı olurdu fln (o beni aldatmıştı ama bir anlktr dedim onnda beni sevdiği düşncesinden kendimi hç alamadm hala diyrm unutmamştr içmde öyle bir his var çnkü ) onla olsam daha mutlu olrudm diyorum ama onnla olsam hayat neler yaşaytrdı tabi kimse bilemez sorular sorular kafamda yaşımda 24 daha btüün bir hayatı böle geçirmektense içmden geleni mi yapsm diyorum
Eşimin yanında huzurluydum çünkü ona değer veriyrodum çünkü o eski sevgilmden kalma psikolojik sorunlarımda hep yanımdaydı beni hep korudu sevdi değer verdi kendindenn öcne beni düşündü beni ders çalıştırarak bir iş sahibi etti devlet memuruyum şuan güvenimi sarsacak en ufak birşey yapmadı fikrime değer verdi daha sayamadığım birçok şey önceki sevgilimde hasret kaldığım birçok değeri verdi o yüzden önceden sadece aşıktım saece aşk vardı huzur yoktu güven yoktu.ama eşimde de değer görerek güvenerek sırtımı dayayabileceğim biriydi öle oldu işte o akdar emeğnden sonra adama ben işimi gücümü aldm iim sen yoluna ben yoluma denmezdi ki böyle olacağını düşnmemiştmarzuarzuarzu 24 yaşında ne zorun vardı da aşık olmadığın adamla evlendin peki?
Eşimin yanında huzurluydum çünkü ona değer veriyrodum çünkü o eski sevgilmden kalma psikolojik sorunlarımda hep yanımdaydı beni hep korudu sevdi değer verdi kendindenn öcne beni düşündü beni ders çalıştırarak bir iş sahibi etti devlet memuruyum şuan güvenimi sarsacak en ufak birşey yapmadı fikrime değer verdi daha sayamadığım birçok şey önceki sevgilimde hasret kaldığım birçok değeri verdi o yüzden önceden sadece aşıktım saece aşk vardı huzur yoktu güven yoktu.ama eşimde de değer görerek güvenerek sırtımı dayayabileceğim biriydi öle oldu işte o akdar emeğnden sonra adama ben işimi gücümü aldm iim sen yoluna ben yoluma denmezdi ki böyle olacağını düşnmemiştm
alala peki eski sevgilinizle barışma ihtimaliniz yokmuydu.siznkinin tam aksıne eşim beni çok seviyor ama ben deli gibi ona aşık değilim bu yüzden hayattanda çok zevk almıyor zor mutlu oluyorum diyorm onla olsa farklı olurdu fln (o beni aldatmıştı ama bir anlktr dedim onnda beni sevdiği düşncesinden kendimi hç alamadm hala diyrm unutmamştr içmde öyle bir his var çnkü ) onla olsam daha mutlu olrudm diyorum ama onnla olsam hayat neler yaşaytrdı tabi kimse bilemez sorular sorular kafamda yaşımda 24 daha btüün bir hayatı böle geçirmektense içmden geleni mi yapsm diyorum
Eşimin yanında huzurluydum çünkü ona değer veriyrodum çünkü o eski sevgilmden kalma psikolojik sorunlarımda hep yanımdaydı beni hep korudu sevdi değer verdi kendindenn öcne beni düşündü beni ders çalıştırarak bir iş sahibi etti devlet memuruyum şuan güvenimi sarsacak en ufak birşey yapmadı fikrime değer verdi daha sayamadığım birçok şey önceki sevgilimde hasret kaldığım birçok değeri verdi o yüzden önceden sadece aşıktım saece aşk vardı huzur yoktu güven yoktu.ama eşimde de değer görerek güvenerek sırtımı dayayabileceğim biriydi öle oldu işte o akdar emeğnden sonra adama ben işimi gücümü aldm iim sen yoluna ben yoluma denmezdi ki böyle olacağını düşnmemiştm
ıcınden gelen ne???alala peki eski sevgilinizle barışma ihtimaliniz yokmuydu.siznkinin tam aksıne eşim beni çok seviyor ama ben deli gibi ona aşık değilim bu yüzden hayattanda çok zevk almıyor zor mutlu oluyorum diyorm onla olsa farklı olurdu fln (o beni aldatmıştı ama bir anlktr dedim onnda beni sevdiği düşncesinden kendimi hç alamadm hala diyrm unutmamştr içmde öyle bir his var çnkü ) onla olsam daha mutlu olrudm diyorum ama onnla olsam hayat neler yaşaytrdı tabi kimse bilemez sorular sorular kafamda yaşımda 24 daha btüün bir hayatı böle geçirmektense içmden geleni mi yapsm diyorum
geçende eşimin benden boşanmak istediğini gördüm ryamda.Hemen yataktan fırladım yanına gittim (ikindi vaki uyumuştum)Aynı şeyi söyledi g...ün açıkta kalmış belliki dedi:)bi tarafınız açık kalmış uyurken demek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?