- 30 Ocak 2014
- 325
- 67
- 38
- Konu Sahibi 8arzuarzuarzu8
-
Bence sana rahatnbatıyor. Eski sevgilini de unutamamışsın. Burd d kenidne desteköi arıyorsun ve boşnmya d bir bhne. Başka açıklaması yok bunun.alala peki eski sevgilinizle barışma ihtimaliniz yokmuydu.siznkinin tam aksıne eşim beni çok seviyor ama ben deli gibi ona aşık değilim bu yüzden hayattanda çok zevk almıyor zor mutlu oluyorum diyorm onla olsa farklı olurdu fln (o beni aldatmıştı ama bir anlktr dedim onnda beni sevdiği düşncesinden kendimi hç alamadm hala diyrm unutmamştr içmde öyle bir his var çnkü ) onla olsam daha mutlu olrudm diyorum ama onnla olsam hayat neler yaşaytrdı tabi kimse bilemez sorular sorular kafamda yaşımda 24 daha btüün bir hayatı böle geçirmektense içmden geleni mi yapsm diyorum
rüyanın bir anlamı yok işte beyninizin küçük oyunları, benim sorum şu severek mi ayrılmıştınız?Kızlar bu gece rüyamda eski sevgilimi gördüm ben 9 aylık evliyim daha önce çok sevdiğim bir sevgilim vardı onu bu gece rüyamda gördüm işyerine gitmişiz onun gelmesini bekliyoruz geliyor yanımdaki diğer kşiilerle konuşuyor ama bana bakmıyor ilk önce ben bakıyorum ona içm gider gibi arkasını dönüyor arkadaşıma diyorum unutmş beni diye ağlıcak giib oluyorum sonra biz ordan ayrılırken el sıkışıyoruz ellerimizi bırakamıyoruz ben yürüyorum ellerimiz biraz daha ayrılıyor arkdaşmda diyor arkandan bakakaldı sna hala bakıyor diyo biz yrüyoruz ama sonra siyah bir araba içinde eşim geliyor yoldan çok hızlı ve sinirli görüyorum onu daha sonrası yok bu kadar bir rüya ama ben çok etkilendim sanki 2-3 yıl öncesine gittim rüyamda içim bir kötü oldu anlatamam sizce bu ne demek
ya günlük yaşammda fln aklıma dahi gelmiyor aslnda ama bazı bazı ansızn gelebiliyor bi şarkıda yada bi filmde
alala peki eski sevgilinizle barışma ihtimaliniz yokmuydu.siznkinin tam aksıne eşim beni çok seviyor ama ben deli gibi ona aşık değilim bu yüzden hayattanda çok zevk almıyor zor mutlu oluyorum diyorm onla olsa farklı olurdu fln (o beni aldatmıştı ama bir anlktr dedim onnda beni sevdiği düşncesinden kendimi hç alamadm hala diyrm unutmamştr içmde öyle bir his var çnkü ) onla olsam daha mutlu olrudm diyorum ama onnla olsam hayat neler yaşaytrdı tabi kimse bilemez sorular sorular kafamda yaşımda 24 daha btüün bir hayatı böle geçirmektense içmden geleni mi yapsm diyorum
Ben de beni unutamadigini unutamayacagini dusunurum hala :) ama olmayacaksa olmuyor zorlamanin anlami yok .. Gerçekten seven biriyle mutlu olmaya bakmak lazim.. sevilmenin kiymetini sevilmediğinizi hissettiğinizde anliyorsunuz esinizi sevmeye bakin bence.geçmiş geçmişte kal mali.. Su an hayatimda beni çok sevdiğine inandiran biri var ve o kisi aklima sadece eski güzel bi hatira olarak geliyor. .alala peki eski sevgilinizle barışma ihtimaliniz yokmuydu.siznkinin tam aksıne eşim beni çok seviyor ama ben deli gibi ona aşık değilim bu yüzden hayattanda çok zevk almıyor zor mutlu oluyorum diyorm onla olsa farklı olurdu fln (o beni aldatmıştı ama bir anlktr dedim onnda beni sevdiği düşncesinden kendimi hç alamadm hala diyrm unutmamştr içmde öyle bir his var çnkü ) onla olsam daha mutlu olrudm diyorum ama onnla olsam hayat neler yaşaytrdı tabi kimse bilemez sorular sorular kafamda yaşımda 24 daha btüün bir hayatı böle geçirmektense içmden geleni mi yapsm diyorum
Hayır tartışmadıkAcaba kocanizlami tartistinizda boyle bir ruya gordunuz?
Eski sevgilin dürüst davranmamış seni aldatmiş ama bir anlıktır diyorsun.İyi eşin de aldatınca bir anlık der geçersin.Aldatmanın bir anlığı nedir.Seni seven adam aldatmaz.Sevgisine sahip çıkar,incitmez ne olursa olsun bırakmaz.Seni unutsa neee,unutmasda neee.Unutmayınca ne oluyor.Oturduğu yerden unutmasın.Evlenmişsin.Bir yuva kurmuşsun.Eşin seni seviyor.Sağılığın yerinde.Allah dert keder vermesin.Nedir mutluluk dediğin.24 yaşında bir insan hayattan zevk almıyor bulunduğu durumun zevkini çıkaramıyor kıymet bilemiyorsa,o zaman kendisinde psikolojik sorun var derim.Onunla olsan daha mutlu olurmuşsun.Öyle ihtimallerle evlilik yürümüyor.Birkere içinde hep şüphe olur.Beni birkere aldattı acaba yine yapar mı diye şüpheler olur.Bu da kavga getirir.Emin ol,kimse kimseye deli gibi aşık değildir.Eşin de değildir.Sadece insanlar sevgilerini bazısı fiziksel olarak çok gösterir,dışa vurur.Bazısı dışa vurmaz içte yaşar.Bugün kocan senden kendini çeksin bak sen nasıl delirirsin.Şunu da unutma,kocam beni çok seviyor diye kendini koyverme.Erkekler bir yere kadar sever.Her insanın sabrı da sevgisi de bir yerde biter.alala peki eski sevgilinizle barışma ihtimaliniz yokmuydu.siznkinin tam aksıne eşim beni çok seviyor ama ben deli gibi ona aşık değilim bu yüzden hayattanda çok zevk almıyor zor mutlu oluyorum diyorm onla olsa farklı olurdu fln (o beni aldatmıştı ama bir anlktr dedim onnda beni sevdiği düşncesinden kendimi hç alamadm hala diyrm unutmamştr içmde öyle bir his var çnkü ) onla olsam daha mutlu olrudm diyorum ama onnla olsam hayat neler yaşaytrdı tabi kimse bilemez sorular sorular kafamda yaşımda 24 daha btüün bir hayatı böle geçirmektense içmden geleni mi yapsm diyorum
HaklısnızEski sevgilin dürüst davranmamış seni aldatmiş ama bir anlıktır diyorsun.İyi eşin de aldatınca bir anlık der geçersin.Aldatmanın bir anlığı nedir.Seni seven adam aldatmaz.Sevgisine sahip çıkar,incitmez ne olursa olsun bırakmaz.Seni unutsa neee,unutmasda neee.Unutmayınca ne oluyor.Oturduğu yerden unutmasın.Evlenmişsin.Bir yuva kurmuşsun.Eşin seni seviyor.Sağılığın yerinde.Allah dert keder vermesin.Nedir mutluluk dediğin.24 yaşında bir insan hayattan zevk almıyor bulunduğu durumun zevkini çıkaramıyor kıymet bilemiyorsa,o zaman kendisinde psikolojik sorun var derim.Onunla olsan daha mutlu olurmuşsun.Öyle ihtimallerle evlilik yürümüyor.Birkere içinde hep şüphe olur.Beni birkere aldattı acaba yine yapar mı diye şüpheler olur.Bu da kavga getirir.Emin ol,kimse kimseye deli gibi aşık değildir.Eşin de değildir.Sadece insanlar sevgilerini bazısı fiziksel olarak çok gösterir,dışa vurur.Bazısı dışa vurmaz içte yaşar.Bugün kocan senden kendini çeksin bak sen nasıl delirirsin.Şunu da unutma,kocam beni çok seviyor diye kendini koyverme.Erkekler bir yere kadar sever.Her insanın sabrı da sevgisi de bir yerde biter.
Rüyalarında bu kadar etkisinde kalma.İnsanlar kabusta görür,masalda görür.Gerçek hayat başkadır.
Bazen herkesten uzağa gitmek istiyorum sanırm birazda evliliğe hazır değilken evlenmişm ama eşimin doğudan geleblmesi için bunu erken yapmamız gerekiyordu.Belki eski meseleleri tam olarak içimde bitirmeden başka bir ilişkiye başladığımdan dolayı içmde acabalar kalmş yoksa ben eşimi kıyaslamıyorum bile o gerizekalıyla o ilkti aşktı cahillikti bi farklı bi duyguydu sanıyordm evlenincede öyle olur ama öyle dğeilmiş hayat öyle değil belkide zaten ama dediğim gibi eski bazı şeyleri tm bitriemediimden şuan böyle.Her zman değil ama bazen duygu yoğunlkları yaşıyorum.Hayatta hiç hayal etmeğim bir şeklde hayatım yönlendi.Ailemden uzakta yaşamayı hç düşnmemştm.memur olup il il gezeceğimide düşnmemştm eşimin memleketi benmki bririnden çok uzak 12 saat tatillerimiz bi oraya bir buraya gmtkle geçiyor ailesine gelelim hayal etitğim gibi bir ailesi yk içm ısınmadı birlkte olmaktan hoşlanmıyorm ama eşim ailesine düşkn zırt bırt geliyorlar hayata başklarımz farklı ne bileym birsürü şey içnde yanlz olduğumz bu küçük yerde hayatım öle mi olsaydı böle mi olsaydı daha ii olurdu demekten kendimi alamıyorum bazen çekip gidesim geliyor dediğğim gibi ama sonucunda üzdüğüm ailem ahını aldığım eşim ziyan olmş ben gibi bir tablo çizmek istemiyorumben de merak ettim içinden geçen ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?