• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

onu sevmiyorum ama evlenmekten başka çarem yok

sevmedıgım bırıyle evlenecegıme annemı karsıma alırım daha ıyı..
meslegın de var..bır ıs bulabılır,kendıne bır hayat kurabılırsın..
annen ne kadar sılebılır kı senı?goz gore gore mutsuzlugunu ıster mı annen?hıc sanmıyorum..
bence acık acık annene anlat,hatta anlatma karar bıldır..benı sıleceksın belkı ama yapamayacagım de..bu senın en dogal hakkın..ne demek sıler?bu yuzden senı sılecekse eger annen.....senı ya da senın mutlulugunu hayatını gelecegını dusunmuyor demektır..eh boyle anne de sılsın benı madem..

allah yardımcın olsun nişanı atıp çekip gitsen kime sığınıcaksın tek başına çalışıp ayaklarının üstünde durmak o kadar kolay deil ve sen bir bayansın bugün ablanlar barda çalışıyo diye üzülürken sen daha kötü durumlara düşme ..... evlenmek yuva kurmak daha iiyi deil mi hem zorla evlenıyomus gibi düşünme belkide psikolojik olarak soğudun nişanlından iyi düşün iyi olacagına inan dua et rabbim senin için en hayırlısını nasip etsin kötülükleri kötü insanları senden uzak tutsun...

cnm annem çok temiz kalpli ama çokta inattır ve kırıcıdır..bazen ağzından çıkan lafların snırı olmuyr..ne yapacağımı bilemiyorum..yapayalnız kendi başıma kalmış ayakta durmaya çalışıyorum..ayrıca çalışmıyorum şu an..

cnm benim hayatım kalmadı artık öyle düşünüyorum..çünkü öylesine mutsuz ve yapayalnızımki,ne yapacağımı nasıl hareket edeceğimi bilemiyorum..şu an şu yrumlurı kuyorum nan narkoz yemş gbym..hanii aptallaştım iyice..herşeyi bırakmış durumdayım..sadece olan bitene seyirci kalıyorum..çünkü hiç gücüm yok

cnm inan bende mantığımı ön plana alıp evlenmeyi o kadar düşündümki,dahada düşünüyorum..sevgi ve ilgi açıyım sadece..nişanlandığım kişide onu sevebilmem için ondan şevkat ilgi görsem belki boşluğumu dolduracak ve na sarılacağım..tutunacak dalım o olucak ama yok..

lütfen ama böyle bırakma kendini kimse için yaşamıyosun sen bu hayat senin kim ne derse desin umursama ... bak ne dicem düşün bundan 5 sene sonra hayatının nası olmasını istiyosun sonra 10 sene sonrasnı sonrada yaşlılığını eminim biraz olsun kararında yardımcı olur... bana sorarsan tabıkı sevmedgın biriyle normal şartlarda evlnme derim ama senın durumunda bence senin adına iyi olabiilir dua et haayırlısı ise allahım olsun deilse sen uzak tut zorlaştırma kolaylaştır diye ... allahım yardımcın oolsun

cnm bende evlenmeye sıcak baktım başta..bir evm yuvam olsun istedim ama,bazı hareketleri soğuttu ben yanii benim kafamdaki,hayalimdeki karakterden çok farklı..tabii sonuçta iyi insan..ancak belki dediğim gibi ilgi sevg gösterse çok seveceğim belkde aşk olucak..ancak yok oda yok..vurdumduymaz lgi yok..bana o duyguyu yaşatmaktan çoooooooooook uzak çok

konuyu açan arkadaşımızın sonunda neye karar verdiğini çok merak ettim :(

Back
X