Onu sonsuza kadar kaybettim...

ordulu75

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2011
291
1
296
8 yıllık ilişkimi bitirdim oda gitti 1,5 ay içinde görücü usulüyle başkasıyla evlendi...

8 ay önce en yakın arkadaşım sevgilimin başka kızlarla düşüp kalktığını söyledi ben zaten tahmin ediyordum 4 yıldır başka şehirlerde yaşıyorduk birbirimizi göremiyorduk ve ben sevgilimle zaten birşeyler yaşamadım 8 yıldır bir erkeğin cinsel anlamda birşey yaşamadan duracağını tahmin etmiyordum. ama yine de içim acıdı kaldıramadım aklımın aldığı şeyi kalbim kaldırmadı ve ayrıldım. defalarca aradı yaptığını inkar etmedi günü birlik öylesine şeylerdi dedi. irademe yenildim dedi. özür diledi yalvardı... o benden şimdiye kadar hiç ayrılmadı hiç terk etmedi beni hep ben terk ettim hepsinde o geldi. bana 8 senede 8 kez evlenme teklif etti hep olmaz dedim. henüz atanmamıştım. ailemle yaşıyordum kardeşim evlenecek olmaz dedim. babamın borcu var olmaz dedim. atanayım sonra dedim. sizinkilerin sıkıntısı var olmaz dedim. kardeşimin çocuğu olacak olmaz dedim. hep bahaneler öne sürdüm. en sonunda bu olayla da ayrıldım. sevdiğim adamın başkasına dokunmuş olduğunu düşünmek bile beni delirtiyordu. en son temmuz ayında aradı çok soğuk konuştum. onu istemediğimi düşünmüş. oysa ben gerçekten pişman olduğunu görmek stedim böyle birşeyin biz evlendiğimizde de olma ihtimali çıldırttı asla yapmam dedi ama aklıma da gelmiyor değildi. onu hiç aramadım o arasın diye bekledim elim telefona hiç gitmedi kendime nasıl engel oldum bilmiyorum tam 5 ay o arasın diye bekledim

rüyamda gördüm evlenmişti nasıl huzursuz oldum anlatamam ve onu aradım rüyamda gördüm evlenmişsin dedim öyle mi dedi konuştuk ağlamaya başladı niye bu kadar zamandır aramadın beni tamamen sildiğini biliyordum en son aradığımda bana neler dedin hala o konuyu açtın affetmicektin beni... çaresizlik ve pişmanlık ikisini aynı anda yaşadım yaptıklarımdan çok pişmandım ve elimden birşey gelmiyordu dedi sen benim içimde sonsuza kadar yara olarak kalacaksın dedi. niye aramak için bu kadar bekledin dedi.çok kötü günler geçirdim hastanelerde yattım kafayı yiyordum dedi. ben hayatında biri mi var dedim var demedi nişanlandın mı yoksa gerçekten evlendin mi dedim görücü usulü öyle birilerini söylüyorlar dedi evlendim diyemedi. artık herşey için çok geç bir daha beni arama dedi kapattı. sonra tel numarasını iptal etti. içime kuşku oturdu. eskiden kullandığı ama dondurduğu facesini açtım kuzeninin facesine baktım ve resimlerini gördüm evlenmiş düğün fotoğraflarını gördüm. kafayı yedim ekim sonunda isteme olmuş 10 gün öncede evlenmiş 1,5 ayda evlenmiş...

1 haftadır kafayı yemek üzereyim. hayatımda ilk defa böyle bir sebepten doktora gittim. ilaç kullanıyorum. o evlendikten 3 gün sonra aramışım. gurur yapmayıp daha önce arasaydım belkide herşey çok farklı olacaktı. kader o bana yazılmamış. ama inanın bunu algılayamıyorum bile o artık evli sonsuza kadar kaybettim onu bunu nasıl aşacam onu nasıl unutacam bilmiyorum.

diyorum belkide hakkımda böylesi hayırlıydı belkide mutsuz olacaktım sonra diyorum Allah beni cezalandırdı bu adam seni bu kadar severken defalarca terk ettin o seninle evlenmek istedi ama sen kabul etmedin ağlattın süründürdün bende senin elinden alırım

ben nasıl aşıcam bu durumu keşke daha önce ondan ayrıldığımda konu açsaydım da size danışsaydım belki bana o zaman yardım etseydiniz herşey daha farklı olurdu

kader kısmet bu işler ama birazda kendi reddedişlerini düşün lütfen madem seviyordun neden hep bahaneler buldun nişan yapsaydın bi adam kaç kez reddedilir kaç kez geri çevrilir hata sadece eski sevgilinde değil birazda sende bence ne telefon ne face sakın görüşme yanlış şeyle yaparsın istemeden kapat bu defteri kendine yeni bi hayat kur mutlu ol:)

ben zaten hatanın sadece onda olmadığının farkındayım inanın elim gitmedi o tele arayamadım yapamadım neden bilmiyorum ama olmadı artık ne face ne tel asla birşey yapamam o evli nasıl yaparım

bigün kocamı evlenmeden önce rüyamda başka biriyle evlendiğini görmüştüm.o zamanlar babam vermiyodu sanırım ondan.uyandığımda o kadar kötüydüm ki....saatlerce ağladım resmen kalbim ağrıyodu.şuan bile o duyguyu hatırlayabiliyorum ve seni o kadar iii anlıyorum ki...gurur ...insana yapmayacaklarını yaptırır...ama kendinde demişsin demekki sana yazılmamış...benim sana tavsiyem arkadaşım unutman çok zor olacak...belki aylarca ağlayacaksın ama sonunda o artık evli....asla arama o belki zamanla hislerine hakim olamadığında arar ...ama sen yapma...ilahi adalete ben çok inanırım.rabbim yardımcın olsun çok zor...:50:

Hayırlısı böyleymiş demek ki...

İsteseydin,gerçekten sevseydin zaten bırakmazdın(ız).

Kör ölür badem gözlü olur.
Kaçan balık büyük olur.

Diyeceğim şu ki,sırf evlendi ve artık ulaşılmaz oldu diye kafanda büyütme.
Bu düşünce seni sadece mutsuz eder.
Şu an bekar ve boş olsaydı bile,büyük ihtimalle hala ayrı olacaktınız.

bigün kocamı evlenmeden önce rüyamda başka biriyle evlendiğini görmüştüm.o zamanlar babam vermiyodu sanırım ondan.uyandığımda o kadar kötüydüm ki....saatlerce ağladım resmen kalbim ağrıyodu.şuan bile o duyguyu hatırlayabiliyorum ve seni o kadar iii anlıyorum ki...gurur ...insana yapmayacaklarını yaptırır...ama kendinde demişsin demekki sana yazılmamış...benim sana tavsiyem arkadaşım unutman çok zor olacak...belki aylarca ağlayacaksın ama sonunda o artık evli....asla arama o belki zamanla hislerine hakim olamadığında arar ...ama sen yapma...ilahi adalete ben çok inanırım.rabbim yardımcın olsun çok zor...:50:

kalbim sıkışıyor sanki nefes alamayacakmışım gibi ben onun için neler yaptım bir bilseniz

Hayırlısı böyleymiş demek ki...

İsteseydin,gerçekten sevseydin zaten bırakmazdın(ız).

Kör ölür badem gözlü olur.
Kaçan balık büyük olur.

Diyeceğim şu ki,sırf evlendi ve artık ulaşılmaz oldu diye kafanda büyütme.
Bu düşünce seni sadece mutsuz eder.
Şu an bekar ve boş olsaydı bile,büyük ihtimalle hala ayrı olacaktınız.

inanın sadece o yok diye değil ben onunla tekrar barışacağıma o kadar çok inanıyordum ki sadece pişman olsun istedim

hayırlısı böyleymiş demek istiyorum ama onu bile diyemiyorum ben onu o gün barışmak için aradım onu sonsuza kadar kaybedebileceğim hissi onu arattı ama çok geç kalmışım

Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım.
Eskiyi anarak ,ben arasaydım böyle olmazdı,5 ay beklemeseydim şu an yanımdaydı diyerek bir yere varamazsın.
Hele kendini hasta edecek kadar kafaya takarak hiç bir şey elde edemezsin.
Sakin olmaya çalış,hayatın sonu değil ve öyle acılar var ki insan içine gömüyor,öyle bi gömüyor ki unutuyorsun gün gelince.
Acın şimdi taze,gün gelecek hatırladığında kalbin sızlayacak belki oda belki..
Ama şimdi kendini salma,hayat başka bi yön sundu sana.

Kaderinizde bu kişiyle nikah yokmuş demekki. Üzülme demekle olmaz biliyorum ama artık kendi yolunuza bakmanız gerek.
Bundan sonra mutlu olursunuz inş.

ben zaten hatanın sadece onda olmadığının farkındayım inanın elim gitmedi o tele arayamadım yapamadım neden bilmiyorum ama olmadı artık ne face ne tel asla birşey yapamam o evli nasıl yaparım
herşey de vardır bir hayır üzülme belki seni daha çok sevecek bi adamla karşılaşacaksın böyle düşün biz eşimle düğüne 20 gün kala ayrıldık hem de geri dönüşü yok gibiydi ama yapamadık ayrı olamazdık çünkü demekki bu duygu ağır değilmiş öyle olsa kopmak imkansız gibi zaten

Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım.
Eskiyi anarak ,ben arasaydım böyle olmazdı,5 ay beklemeseydim şu an yanımdaydı diyerek bir yere varamazsın.
Hele kendini hasta edecek kadar kafaya takarak hiç bir şey elde edemezsin.
Sakin olmaya çalış,hayatın sonu değil ve öyle acılar var ki insan içine gömüyor,öyle bi gömüyor ki unutuyorsun gün gelince.
Acın şimdi taze,gün gelecek hatırladığında kalbin sızlayacak belki oda belki..
Ama şimdi kendini salma,hayat başka bi yön sundu sana.

kafaya takmak mı 1 haftadır yemek yemiyorum uyku uyumuyorum sürekli ağlıyorum gözlerim şişmiş durumda nasıl geçecek kafamda toparlamay çalışıyorum hayırlısı diyorum kader diyorum ama evlenmiş olduğunu düşündükçe deliriyorum

8 yıllık ilişkimi bitirdim oda gitti 1,5 ay içinde görücü usulüyle başkasıyla evlendi...

8 ay önce en yakın arkadaşım sevgilimin başka kızlarla düşüp kalktığını söyledi ben zaten tahmin ediyordum 4 yıldır başka şehirlerde yaşıyorduk birbirimizi göremiyorduk ve ben sevgilimle zaten birşeyler yaşamadım 8 yıldır bir erkeğin cinsel anlamda birşey yaşamadan duracağını tahmin etmiyordum. ama yine de içim acıdı kaldıramadım aklımın aldığı şeyi kalbim kaldırmadı ve ayrıldım. defalarca aradı yaptığını inkar etmedi günü birlik öylesine şeylerdi dedi. irademe yenildim dedi. özür diledi yalvardı... o benden şimdiye kadar hiç ayrılmadı hiç terk etmedi beni hep ben terk ettim hepsinde o geldi. bana 8 senede 8 kez evlenme teklif etti hep olmaz dedim. henüz atanmamıştım. ailemle yaşıyordum kardeşim evlenecek olmaz dedim. babamın borcu var olmaz dedim. atanayım sonra dedim. sizinkilerin sıkıntısı var olmaz dedim. kardeşimin çocuğu olacak olmaz dedim. hep bahaneler öne sürdüm. en sonunda bu olayla da ayrıldım. sevdiğim adamın başkasına dokunmuş olduğunu düşünmek bile beni delirtiyordu. en son temmuz ayında aradı çok soğuk konuştum. onu istemediğimi düşünmüş. oysa ben gerçekten pişman olduğunu görmek stedim böyle birşeyin biz evlendiğimizde de olma ihtimali çıldırttı asla yapmam dedi ama aklıma da gelmiyor değildi. onu hiç aramadım o arasın diye bekledim elim telefona hiç gitmedi kendime nasıl engel oldum bilmiyorum tam 5 ay o arasın diye bekledim

rüyamda gördüm evlenmişti nasıl huzursuz oldum anlatamam ve onu aradım rüyamda gördüm evlenmişsin dedim öyle mi dedi konuştuk ağlamaya başladı niye bu kadar zamandır aramadın beni tamamen sildiğini biliyordum en son aradığımda bana neler dedin hala o konuyu açtın affetmicektin beni... çaresizlik ve pişmanlık ikisini aynı anda yaşadım yaptıklarımdan çok pişmandım ve elimden birşey gelmiyordu dedi sen benim içimde sonsuza kadar yara olarak kalacaksın dedi. niye aramak için bu kadar bekledin dedi.çok kötü günler geçirdim hastanelerde yattım kafayı yiyordum dedi. ben hayatında biri mi var dedim var demedi nişanlandın mı yoksa gerçekten evlendin mi dedim görücü usulü öyle birilerini söylüyorlar dedi evlendim diyemedi. artık herşey için çok geç bir daha beni arama dedi kapattı. sonra tel numarasını iptal etti. içime kuşku oturdu. eskiden kullandığı ama dondurduğu facesini açtım kuzeninin facesine baktım ve resimlerini gördüm evlenmiş düğün fotoğraflarını gördüm. kafayı yedim ekim sonunda isteme olmuş 10 gün öncede evlenmiş 1,5 ayda evlenmiş...

1 haftadır kafayı yemek üzereyim. hayatımda ilk defa böyle bir sebepten doktora gittim. ilaç kullanıyorum. o evlendikten 3 gün sonra aramışım. gurur yapmayıp daha önce arasaydım belkide herşey çok farklı olacaktı. kader o bana yazılmamış. ama inanın bunu algılayamıyorum bile o artık evli sonsuza kadar kaybettim onu bunu nasıl aşacam onu nasıl unutacam bilmiyorum.

diyorum belkide hakkımda böylesi hayırlıydı belkide mutsuz olacaktım sonra diyorum Allah beni cezalandırdı bu adam seni bu kadar severken defalarca terk ettin o seninle evlenmek istedi ama sen kabul etmedin ağlattın süründürdün bende senin elinden alırım

ben nasıl aşıcam bu durumu keşke daha önce ondan ayrıldığımda konu açsaydım da size danışsaydım belki bana o zaman yardım etseydiniz herşey daha farklı olurdu

evlendiği kıza acıdım açıkçası ,boşver canım üzülme seni düşünseydi evlenmezdi zaten ...

kafaya takmak mı 1 haftadır yemek yemiyorum uyku uyumuyorum sürekli ağlıyorum gözlerim şişmiş durumda nasıl geçecek kafamda toparlamay çalışıyorum hayırlısı diyorum kader diyorum ama evlenmiş olduğunu düşündükçe deliriyorum

Ne geçiyor kendine böyle eziyet edince ne dönüyor geri,ya da kim vazgeçilmez.Kolay olduğunu da söylemiyorum zor çok zor.İnsanın hayallerini başkalarının yaşaması çok zor.
Ama ne yapılabilir,ne olur önüne bakmaktan başka ne çaren var? Sen söyle varacak mısın böyle bir yere.Olmuş bitmiş artık.
Seninde hayatına dönmen gerek yok başka yolu,olsa keşke ama yok..

Ne geçiyor kendine böyle eziyet edince ne dönüyor geri,ya da kim vazgeçilmez.Kolay olduğunu da söylemiyorum zor çok zor.İnsanın hayallerini başkalarının yaşaması çok zor.
Ama ne yapılabilir,ne olur önüne bakmaktan başka ne çaren var? Sen söyle varacak mısın böyle bir yere.Olmuş bitmiş artık.
Seninde hayatına dönmen gerek yok başka yolu,olsa keşke ama yok..

benim hayallerimi başkası yaşıyor ve ben çıkış yolu bulamıyorum

sen o kisiyi cebinde zannederek yillarca icin rahat yasadin
o kiside seni gercekten sevse hayatina baska kadinlar sokmazdi
hikaye neymis icimde yillarca aci olarak kalacaksinmis mis yok cok seviyormus
seven insan bunlari yapmaz
hata 1 kere 2 kere olur 4 yil boyunca hayatina sayisiz kadin almis sonrada kalkip gunubirlik iliskiydi yok ciddi degildi diye kendini savunuyor
sana gelince madem bu kadar cok seviyordun neden evet demedin
simdi adam evlenmis sen onu sevdigini mi anladin
KOR OLDU BADEM GOZLU OLDU
bu kisi seni arasaydi surekli mesajlar atsaydi yine kiymetini bilmeyecektin
bu iliski lackalasmis 8 sene bir sona baglanmamis bundan sonrada bir sey olmazdi
cocuk cok bile beklemis. yada kafasina gore birini ancak bulabilmis
ben bu kisinin 8 sene beklediginede inanmiyorum
sadece seni vicdanen huzursuz etmek icin sucu senin ustune atiyor evlenmedin diye

daha önce arasaydım keşke diye boş yere kendini yiyip bitiriyorsun, arkadaşım allah nasip etmemiş ve senin aramana engel olmuş...
içine arama isteği gelmemiş ki bunlar sizin kaderinizde beraberlik olmadığının göstergesi işte..
nasibi sen değilmişsin...
eğer böyle keşke arasaydım diyip pişman hissedersen kendini isyana gidersin...
sakın ha...
nasibinde yokmuş ve bitmiş...fazla uzatma....önüne bak artık hayatında daha neler göreceksin neler...
hayatta herşey aşk değil....allah sağlık sorunu vermesin....gerisi unutulur...

Al sana çıkış yolu: Senle beraberken seni aldatmış bundan büyük sebep mi olur o kişiden soğumak için..
Artı seni gerçekten sevse başkasıyla evlenmezdi.. Sonuna kadar savaşırdı yine sen olmaz dersen belki evlenirdi dicem ama sevse zaten aldatmazdı.. Allah korumuş seni bu adamdan yat kalk dua et..

bence onun evveliyatı vardır 1.5 ay içinde kimse kimseyle evlenmez evlendirme programları dışında bugün kıza baktılar yarın istediler mi hiç sanmam hadi onlar istedi o aile hemen nasıl verdi prosedürler bi kere 1 ay sürüyor isteme söz, tarih alma ev düzme vs.. annesi ona zaten o kızı bakıyodur onada altta alttan hep diyodur haberi vardır yani oda senden umudu kesince olur demiştir seven insan da öyle kalbinde sızıyla evlenemez belliki oda kıza boş değil darılma gücenme yani hiçte dövünme millet işini yüzdürmüş sende oturup ağlama onu masum zannedip

Back
X