- 23 Ağustos 2025
- 1.588
- 2.970
- 48
Benim yükselenim yay. Yaylar kafasına tokadan başka bir şey takmaz.Ben yay burcu yum valla kafaya taktım he
Ahahaha sen öyle sanBenim yükselenim yay. Yaylar kafasına tokadan başka bir şey takmaz.
Şuan işim yok okulda yok evdeyım ve cnm sıkılıyorIs güç okul yok mu sizin
Öyle san mı, bizzat yaşıyorumAhahaha sen öyle san
Burcun ne pekiğÖyle san mı, bizzat yaşıyorum
Gelir gelirGel desem gelirmiki
Son dönemlerde özellikle bdv'de konu açanlar 5-6 kelime serpip anlamlı bir cümle oluşturmamızı ve sorunu çözmemizi bekliyor. Ben hiçbir şey anlamadım.Aşıkmıyım beş ay oldu tanışalı sanal kopamıyorum da
Hazır boş kaldım canım da sıkılıyor ben bir koşu kaçayım dediniz herhaldeŞuan işim yok okulda yok evdeyım ve cnm sıkılıyor
Bile bile yapıyorlar ya sırf eğlenmek için yada kapasitesi bu kadar benimde cevremde var 30 yaşında ama 5 6 kelime ile hayatını idame ettirenlerSon dönemlerde özellikle bdv'de konu açanlar 5-6 kelime serpip anlamlı bir cümle oluşturmamızı ve sorunu çözmemizi bekliyor. Ben hiçbir şey anlamadım.
HahahaHazır boş kaldım canım da sıkılıyor ben bir koşu kaçayım dediniz herhalde
Yani hem ne güzel bir antraksyon bir macera olur (adam keser öldürür yada pazarlar orası da işin civcivli kısmı olacak o kadar )Hahahaolabilir
Cümle devrik desen o da değil. Öyle rastgele kelimeler öbeği.. gel de anlaBile bile yapıyorlar ya sırf eğlenmek için yada kapasitesi bu kadar benimde cevremde var 30 yaşında ama 5 6 kelime ile hayatını idame ettirenler
HahahaHazır boş kaldım canım da sıkılıyor ben bir koşu kaçayım dediniz herhalde
Ne alaka şimdi senin kapasiten bunu şimdiBile bile yapıyorlar ya sırf eğlenmek için yada kapasitesi bu kadar benimde cevremde var 30 yaşında ama 5 6 kelime ile hayatını idame ettirenler
Yoo eğleniyorum sadeceHahahaokab
Ne alaka şimdi senin kapasiten bunu şimdi
Peki ozmn sayfamda ne işiniz var hanfendi gidebilir siniz sizi tutanmı varCümle devrik desen o da değil. Öyle rastgele kelimeler öbeği.. gel de anla
Olabilir haklısınız ama Bnmde duygularım ve hislerim var. Zaman gösterir neyseBos işler iş bulun çalışın cidden boş işler , aşk meşk hemen 5 ayda olmaz , aklını kullan insan yakınındaki adamı tanıyamıyor ki uzsktakini tanisin erkek milleti kendini uremek için adamış bu dünyaya unutma ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?