Olabilir haklısınız ama Bnmde duygularım ve hislerim var. Zaman göstergösterirBos işler iş bulun çalışın cidden boş işler , aşk meşk hemen 5 ayda olmaz , aklını kullan insan yakınındaki adamı tanıyamıyor ki uzsktakini tanisin erkek milleti kendini uremek için adamış bu dünyaya unutma ,
Burası senin sayfan değil Mune' nin sayfası. İsteyen istediği konuya yorum yapabilir saygı sınırını aşamadan. Daha anlaşılır yazmanız gerektiğini söylüyorum. Çünkü hiçbir şey anlaşılmıyor.Peki ozmn sayfamda ne işiniz var hanfendi gidebilir siniz sizi tutanmı var
Hepimizin var , sadece ön planda kalbin değil aklin çalışsın , karşına çok insan çıkar, evlilik planın varsa etrafından aynı şehirde olduğun birine bak , sanal manal dalavere dolu , bu kişiyi birebir gördün mü konuştun muOlabilir haklısınız ama Bnmde duygularım ve hislerim var. Zaman gösterir neyse
Seninki çok mu anlaşılıyor sankiBurası senin sayfan değil Mune' nin sayfası. İsteyen istediği konuya yorum yapabilir saygı sınırını aşamadan. Daha anlaşılır yazmanız gerektiğini söylüyorum. Çünkü hiçbir şey anlaşılmıyor.
Evet konuştum ama telefon dan. Ailem izin vermeyebilir de. Çünkü kızıyolar netten arkadaş olmamaHepimizin var , sadece ön planda kalbin değil aklin çalışsın , karşına çok insan çıkar, evlilik planın varsa etrafından aynı şehirde olduğun birine bak , sanal manal dalavere dolu , bu kişiyi birebir gördün mü konuştun mu
Duygu değil o bencede neyse öyle diyorsan öyle olsunOlabilir haklısınız ama Bnmde duygularım ve hislerim var. Zaman göstergösterir
Gayet anlaşıyorSeninki çok mu anlaşılıyor sanki
Ne fülüyonOlabilir de bende gel işte demiştim oda istiyorsun dedi he dedim tıkandı konu
Gülmeyin yavEvet konuştum ama telefon dan. Ailem izin vermeyebilir de. Çünkü kızıyolar netten arkadaş olmama
Haklılar , vatsap görüntülü konuştun mu , kuzu iken kürt çıkmasınEvet konuştum ama telefon dan. Ailem izin vermeyebilir de. Çünkü kızıyolar netten arkadaş olmama
Ben yazdığımdan sorumluyum, senin ne kadarını anlayabildiğinden değilSeninki çok mu anlaşılıyor sanki
Ailen izin vermiyor ama sen kaçacaksın güzel kafa vallahiEvet konuştum ama telefon dan. Ailem izin vermeyebilir de. Çünkü kızıyolar netten arkadaş olmama
He tabi tabiDuygu değil o bencede neyse öyle diyorsan öyle olsun
Gayet anlaşıyor
Konuştuk evetHaklılar , vatsap görüntülü konuştun mu , kuzu iken kürt çıkmasın
Ooo güzel cümle heBen yazdığımdan sorumluyum, senin ne kadarını anlayabildiğinden değil
Ee neyi etkiledi bu kadar kaçmayı kafa ya koyacak kadar anlatsanaKonuştuk evet
Ailen ne diyorsa onu dinle bu hayatta aileden başka seni düşünen olmaz büyükler her zaman öngörülüdur dedikleri çıkarKonuştuk evet
Arkadaşım diye demiyorum lafı gediğine koyar hepOoo güzel cümle he
Git kaçırNapcam ya peki
Bilmem herşeyiEe neyi etkiledi bu kadar kaçmayı kafa ya koyacak kadar anlatsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?