• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

onu tavlamak için ne numaralar yaptınız???

ehh tabi dısardan cok cekici gibi görünüyon tamam da sengözlerimebaksanab cocuk anlamıs anam seni tanıyınca ne oldugunu :oklava: dıs görünüş para etmedi demii tatlicadiarzu

kendimden biliyom bana gelende 2 gün dayanmıyo evde kaldık yine laelaelaelaelae

aynen öyle deli oluyolar başta sevgili olmak için..oluncada paso piso oliyo o günler:dance: kafamçokkarıştı

nisa ne oldu kısım sana :oklava: negüzeldi nickin yaw niye degiştin:mymeka:

Başta ben onun farkında bile değildim..bi gün bisikletle uğraşırken yeğeniye teklif getirdi farkında olöadıım için hayır dedim pişmanda olmadım onu tanıyodum görüyodum kızlarla ama umrumda diildi...aradan 1 yıl geçti en yakın arkadaşımdan bnim nasıl erkeklerden hoşlandığımı öğrenmiş yapmaya çalışıyodu ama bn yine pot kırdım ve başkası var dedim o günden bugüne yarımyamalak sürüo işte artık alışkanlık olmuş durumda....onu sevmemin nedeni kesinlikle yakışıklılıı diiil daha yakışıklıları gördüm ama ondan vazgeçemiyorum dedim ya alışkanlık galiba...

ya yokmu ben sunu yaptım plan yattım sengözlerimebaksanab tuzagıma düştüjeyyar agıma düşürdüm jeyyar diyen hepiniz hazıramı kondunuz anlatın hanımlar :oklava:

ben yaptım canım ve bunu kkda ılk kez anlatıyorum:1ninca:
bıze gelenler esımden soz ederlerdı 'tamer soyle tamer boyle 'dıye bende merak ettım tel.nosunu ele gecırdım jeyyar sonra yanlıs arama numarasıyla 1 kere konustum sonraları o konusmak ıcın yalvardı :Roflol: (sesımı ve konusma tarzımı cok beyenmısnaniknanik )zorakı kopardıgı bulusmada hanım hanımcık davranarak agıma dusurdum,eger evlılık ıcın harekete gecmezse ayrılacagımı soyledım oda tuzagıma dustuuuuuuuuu
6 aylık cıkmanın ardından evlendıkk ve 3,5 yıllıkta evlıyım
ıstedıgın oldumu canım kısaca ozetledım ve bu ılktıyerimseniben

ben yaptım canım ve bunu kkda ılk kez anlatıyorum:1ninca:
bıze gelenler esımden soz ederlerdı 'tamer soyle tamer boyle 'dıye bende merak ettım tel.nosunu ele gecırdım jeyyar sonra yanlıs arama numarasıyla 1 kere konustum sonraları o konusmak ıcın yalvardı :Roflol: (sesımı ve konusma tarzımı cok beyenmısnaniknanik )zorakı kopardıgı bulusmada hanım hanımcık davranarak agıma dusurdum,eger evlılık ıcın harekete gecmezse ayrılacagımı soyledım oda tuzagıma dustuuuuuuuuu
6 aylık cıkmanın ardından evlendıkk ve 3,5 yıllıkta evlıyım
ıstedıgın oldumu canım kısaca ozetledım ve bu ılktıyerimseniben

zetacım bayıldım ben bu hikayeye cesaretin için de tesekkürler bunların hepsi nazlandı anlatamadı ne cilveler yaptıklarını a.s. aferin sana

s.gif
e.gif
v.gif
i.gif
y.gif
o.gif
r.gif
u.gif
m.gif

Son düzenleme:
bende az uğraşmadım eşimi evliliğe ikna etmek için yok korkuyorum yok daha zamanı değil kusura bakma dedim seninle 5 sene çıkamam sonra döktü içindekileri meğerse ailesi istemiyormuş ilk başta o beni tavlamıştı ama sinemanın gişesinde çalışıyordum oda müşteri olarak geliyordu işarkadaşlarımla kaynaştı önce kurnaz kocam sonrada benle kaynaştı 5 yıldır beraberiz çok şükür

bizimkisi internette evliliği oldu biraz arkadaştık sonra beni görmeye geldi veeee 2 ay sonra biz bilgisayar masasından nikah masasına taşıdık bu işi tavlama işine gelince karşılıklı oldu biraz karşılıklı tavlaştık tatlicadiarzu:Roflol::Roflol:

bir erkegi tavlamak icin onu begendiginizi belli edip biraz ego sisirmek yeterli bence gerisi gelir cok cirkin degilseniz ve onun da pesinde 10 tane kiz yoksa

wala ben HIC birsey yapmamistim sadece kendim oldum! ilk tanistigimiz gun hep esim konusmustu bende dinlemistim,ama konusurken bi saga bi sola bi yukari bi asagi bakip konusuyordu :1rolleyes: benimkide pek mutevazilik olmicak ama bakislarim biraz etkileyicidirde hehesengözlerimebaksanab

bizimkisi internette evliliği oldu biraz arkadaştık sonra beni görmeye geldi veeee 2 ay sonra biz bilgisayar masasından nikah masasına taşıdık bu işi tavlama işine gelince karşılıklı oldu biraz karşılıklı tavlaştık tatlicadiarzu:Roflol::Roflol:

resminiz cok hos ikinizde birbirinize yakisiyorsunuz Mutluluklar :nazar:

ben biraz gizem, biraz naz, biraz kendini begenmislik, ve cok tatli bakislar.

yani dilde: "ohoo senden cok var, seni begenmiyorum" gibisinden
bakislarda: "hayatimin erkegisin"

bence öyle bi duruma sokacaksinki onu, seni cözmeye calissin, yani gece yatagina yatinca ister istemez senin bi hareketini veya söyledigin kelimedeki manayi düsünmek zorunda kalsin, sonuc olarak seni okadar düsünürki asik olur sırnaşık şey

erkege ilgi gosterirsen hicbi degerin olmuyor amaaa pek takmazsan, ilgilenmezsen, yanina gidip kendiliginden konusmazsan ama o konusunca da normal konusursan, sonra neyse ben gideyim deyip saclarini savurarak yuruyup gidersen bi bakiyosun pesine dusmus...ha ama guzellik lazim biraz bakimli olmak lazim bunlarin gecerli olmasi icin...:D

yanlis miyim ha :1closedeyes: jeyyar

Bizim ilişkimiz biraz acayip başladı ama ben tavlamak ıcın hıc bırsey yapmadım oda yapmadı konusmamız yettı :D

Ben yaptım:21:
Şimdi ben lisede niaşnlıma aşıktım az öğrencisi olan bir liseden mezunuz herkes birbirini bilir.Aptal aşık gibiydim pencerelerden bakardım ama hiç fark ettirmedim lisede dua ederdim Allahım noluurr ilerde benim olsun diye :1: sonra onla 1 sene okuduk beraber o mezun oldu gitti:10: ben hazırlık o son sınıftı.
bende 3 sene sonra üniv. kazandım üni 2 de biriyle çıktım 1 sene berbat bi ilişki yaşadım :47:
Neyse bitti gitti o 6 ay kadar sonra faceden zaten ekliydik nişanlımla, bir fırsatını bulup konuştum sana birşey anlatıyım da gül dedim merak ettim neymiş dedi ay ne aptalmışım lisede sana aşıktım ben ay ne saf duygulardı falan dedim ama dalga geçiyo giibi sanki ...güldük gerçekten de:1:, sonra bi daha aramadım,:52:
sonra biraz muhabbet edebilmek için benim ödevlerimi yapıp internet üzerinden yolladı bu sırada telefonunu istedim yarın hangi saatte nete gireceğim belli olmaz sana mesaj atarım dedim:52: :1: sömestrda beni arkadaşının evine davet etmişti mangal yapalım diye sapık diye düşündüm direk:1: meğerse bi kaç ilgi duyduğu kız günü birlik ilişki yaşayan tipler çıkmış beni denemek istemiş bende eve falan gitmem dedim neden dedi prensip dedim, sonra sürekli arar oldu baya taktik uyguladım ama :1: uzun sohbet için arıyo canım işim var ben seni yarım saat sonra arıycam diyorum ama ertesi gün yine kendi arıyor:1: arayacaktın diyor ayy unuttum arkadaşlarla dışarı çıktık yorgun geldim yattım diyorum mesela:27: öldrücü bir darbe olarak ona kendi yazdığım yazımı yolladım tamamen onu anlatıyo işte küçük bir kız vardı herkesten hanım efendice sevmişti seni, bir kadın kadar olgun, bir kız çocuğu kadar tertemizdi aşkı falan diye baya duygusal ama şimdi sevmiyorumki o eskidendi hayat böyle işte ayağından bir yazı:1::1:.Ve okuduktan sonra büyülendi neden o zamanlar aşık olduğunu belli etmedinki dedi işte popülerdin bakmazdın birde ben lisede erkenden sevgili olmaya karşıydım zaten dedim (ki öyleydi evlenelim diye dua ederdim) ego şişirme taktiği:1: tüh yazık sana dedim neden dedi, neden olacak kafanı yastığa koyduğunda beni düşünmek zorunda kalacaksın artık bu yazıdan sonra ama kafanı meşgul etmeye değmez dedim şartlandırma yaptım gerçekten işe yaramış şimdilerde konuşuyoruz da:21:.Sonra ortadan kayboldum bi iki hafta bizimki aşıyı almıştı geçmiş olsuuunnnnn:38: Ben birşeyler yaptım cesaretli olduğumu gösterdim ama dozunu aşmadım,
ben yaptım ama nişanlım ben seni tavladım der hep garibim :16: iyiki de yapmışım diyorum Temiz lise aşkımdan eşim olmaya işte bizim hikayemiz:16::16::16::nazar::nazar::nazar::nazar:

Hiçbir şey yapmadım,sadece birazcık ilk başlarda peşinden koşar gibi oldum sonra kendisi tıpış tıpış geldi seviyorum diye.. Bu gönül işlerinde taktik falan biraz saçma geliyor zaten bana :27:

Back
X