Onu unutmak icin beni kullandi ...

• Konu Sahibi Konu Sahibi yupo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Y

yupo

Ziyaretçi
Film senaryosuna benzeyen bir hikayem var...
Bundan tam bir sene önce 20 Haziran 2008 Cuma günüydü,Avrupa Sampiyonasi vardi,ve o gün Türkiye Hirvatistani yenip yari finale yükselmisti,mac bittikten sonra ben ve arkadaslarim kutlamak icin konvoya katildik arabayla.Ve birden arabama arkadan biri carpti,sasirdim,indim arabadan sinirli bi halde,bagirdim cagirdim bana carpana,ben bagiriyorum kiziyorum,o ise bana gülümseyerek bakiyor,sagirmisin arabama carptin,suclu sensin dedim.Yok sagir degilim dedi,ve bana bakarak gülümsemeye devam etti,sanirim delisin galiba dedim,tabii konusmalarimiz hollandaca gecti,hollandada yasiyorum.Arabadan arkadasim indi,ne oluyor dedi,bende türkce konustum arkadasla ya gerzek ya,carpti arabayi pismis kelle gibi siritiyor birseyde söylemiyor dedim.Sonra bana bakip cok güzelsin dedi türkce konusarak.Sastim kaldim meger türkmüs.Hemen durumu toparlamaya calistim,sende türksün bende,aramizda halledelim,polis karismasin dedim,al numarami ara dedim.Bende tabii onun plakasini aldim,ne olur ne olmaz diye.Ertesi gün aradi,masrafi karsilayacagini söyledi,bir sartla dedi,yemek yemege cikalim dedi,hayir dedim,zorladi kabul etmedim,sonunda pes etti.Ondan sonra her gün kapima güller birakildi.Disariya ciktigim zaman resmen takip ediyordu.Ve bir gün ona asik oldugumu farkettim.O günden beri her gün beraberdik.En mutlu kisi bendim.Dokuz ay bu böyle sürdü,cok efendi cok dürüst biriydi.Onsuz asla yasayamazdim.Bizi görenler kiskanirdi,cok uyumlu bir cifttik.Ben hukuk bölümünde okuyordum oda gazetecilik bölümünde,ayn üniversiteye gidiyormusuz,ve okulda birbirimizi hic farketmemisiz.Kaza bizi tanistirdi.Birbirimizi cok seviyorduk,tabi ben öyle saniyordum.Evlilik lafi bile acilmisti.Ve aylar gectikce degisti,benden uzaklasti,aramiza sogukluk girdi,nedensiz yere.Ve bir gün bana adi bir teklifte bulundu,benim ol dedi,bende zaten seninim dedim.Öyle degil benimle yat dedi.Sacmalama dedim asla böyle birsey yapmam dedim.Beni sevmiyormusun dedi,Seviyorum ama asla böyle birsey yapmam evlenmeden dedim.O zaman defol dedi.Bende yüzüne bile bakmadan uzaklastim ondan.Sonra beni aradi ve cok pisman oldugunu söyledi.Bende onu affettim.Ve bir gün onu aradim askim sinemaya gidelim mi dedim.Beni rahat birak senden biktim dedi.Tartistik.Ve sonra ögrendim ki,eski sevgilisiyle tekrar barismis,yani ikimizi birden idare etmis.Neden bunu bana yaptin diye sordugumda,bana sana asla asik olmamistim,sevgilim beni terk etmisti,siginacak bir yer ariyordum dedi,seni kullandim,seninle vakit gecirdim,bana onu unuttur diye,sana duygusal anlamda hic birsey hissetmedim,seni hep bir arkadas gibi sevdim dedi,seni kandirdim kullandim anliyormusun,defol hayatimdan dedi.Artik sevgilim bana geri döndü sana ihtiyacim kalmadi dedi...2 ay gecti aradan.Olan bana oldu,mantigim ondan nefret ediyor,ama kalbim gönlüm onu hala seviyor...Aglamaktan artik biktim,bütün günüm onu düsünmekle geciyor,gözüm hic birseyi görmüyor...Unutmak cok zor,neyi unutayim ki ben ona karsi olan sevgimimi yoksa bana oynadigi oyunumu...

Son düzenleyen: Moderatör:
çok kötü kandırılmışsın
sen onun sevgilisini öğrendin peki onun sevgilisi seni öğrenmemiş mi
aynı anda idare edildiğinizi bilmiyor mu

çok kötü kandırılmışsın
sen onun sevgilisini öğrendin peki onun sevgilisi seni öğrenmemiş mi
aynı anda idare edildiğinizi bilmiyor mu

maalesef o kisimdan haberim yok belki biliyordur yada bilmiyordur,ama beni hic ilgilendirmiyor,biliyordur herhalde,duymustur bir yerden 9 ay sürdü bu iliski ne iliski ama...duymustur kesin ama,demekki onun icin sorun olmamis bu durum

ee yuh diyorum . 9ay bu insan 9ay nası loynar ki.:1shok:.. .
şerefsiz ve ahlaksız biriymiş. boşverin. zararın neresinden dönseniz kardır.
Allaha havale edin. bir gün size bu yaptıkları elbet çıkar.

Bana daha çok böyle eski Türk filmlerinden fırlamış replikler gibi geldi sözleri.
Hani esas oğlan esas kıza kendinden uzaklaştırmak, nefret ettirmek için söyler ya... bana hemen o sözleri çağrıştırdı.
Nedense hiç inanmadım ben söylediklerine....

ALLAH ıslah etsin elbet bir gün bir yerden çıkar bu yaptıkları sen üzülme diyecem ama bunu söylemek faydasız biliyorum ALLAH yardımcın olsun canım:1no2:

allahın belası pislik herif ne olcak
boyle erkeklerin şeyini kesip eline vericeksin ki kullnamasın birdaha
hiç düşünmüyor mu bunlar ya bır ınsanın duygularıyla oynamak kolay mı
cnm zararın neresinden donersen kardırlmaz:
allah kurtarmıs senide
unutrsun emin ol...allaha havale et sen...

bu yazı üzerine ne denir bilmiyorum, senin için tek söyleyeceğim inşallah karşına onu unutturacak biri çıkar...

Ayrıca seni takdir ettim, ya onunla yatsaydın?
Bu durum çok daha kötü şeyler doğuracaktı...

gerçekten çok acı okurken içim acıdı
ama o adi maşallah pek pişkinmiş
adama bak ya
işim bitti güle güle demek
allah büyük elbet çıkaracısı üzme kendini

yani bilmiyorum ama erkekler ayrılırken böyle şeyler söylemez ki,tam tersine sen çok iyisinde,ben sana layık değilimde falan filan derler.Seni kandırdım kullandım demez kimse,başka birşey olmasın sana söyleyemediği??

bence de o sözler çok ağır.
ancak hollanda da yaşayan bir türk'den söz ediyoruz.
çok farklı olmaz ama bazı farklılıkları olabilir gibi geliyor. boyle tatmin ediyordur kendini.

konu sahibi arkadaşım,
neyi unutayım demişsin ya,
her şeyi unut.
yaşadığın her şeyi.
valla değmez bu adama üzülmeye ya.
azıcık delikanlı gibi davranmış olsa otur ağla aşkına diyeceğim ama.. yok yok..

dediğin gibi erkek demez böle şeler! ama erkek olması lazım,yaptıklarından anlaşılacağı gibi erkek deilmiş... adam dediğin dürüst mert olcak ama işte ..
boşver canım allaha havale et,eden bulur merak etme.
keser döner,sap döner;gün gelir hesap döner... sen sabretmeye çalış çok zor bi durum bende yaşadım hala aklıma geliyor ama karşımdaki adam olsaydı bana bunları yapmazdı demek ki değmezmiş. allah büyük.

arkadaşlar doğru söylüyo, zararın neresinden dönersen kardır ve dua et ki gerçek yüzünü göstermiş, düşünsene sen onu sevdiğin için herşeyi paylaşsaydın onunla birlikte olsaydın, şimdi daha da kötü hissedecektin kendini..
böyle şerefsizler çooook var, iki kişiyi idare etmek alçaklıktır ama erkeklere garip bi ukalalık veriyo bu durum..

Şe....siz herif!!! kötükedihüso Zaten başlığı okurken baya bir sinir oldum. Nefret ediyorum böyle erkeklerden. ıki kadını idare edenlerden ne bu ya çocuk oyuncağı. Kalp var kalp kırmak ne kadar büyük bir günah ve de insanı böyle umutlandırıp sonra da yarı yolda bırakmak. Allahım senin adaletin var gün yüzü görmesin bunun gibiler. Bana bu hayatta en fazla dokunacak şey sanırım bir Aşk sadakasıdır. Canım çok bana göre çok bir durum yaşamıssın senağlama Allah sabır versin sana böyle iki yüzlülerede akıl fikir versin. Aynın kendiler de yaşasınlar.

Vay adi...

Ama sana devamında olacakları söyleyeyim, o sevgili de onu terk edecek ve köpek gibi pişman olucak seni bıraktığına, boş ver canım o zaten seni kaybetti... Onu böyle tanıdığın için sevin!

ya kendini kaybedip teklifinede vet deseydin.ikinci kez kandırılmış olacaktın.herşeyde bir hayır vardır.üzülme.yinede yol yakınken ayrılmışsınız.

keşke hiç böyle bir tecrübe yaşamasaydınız; ama bu saatten sonra yapacağınız tek şey o kişiyi tamamen silmek :sinifsinif:

çok adiymiş çok unutmaya çalış,kanı beş kuruş etmeyen bir insan için üzülmeye değmez zararın neresinden dönersen kardır...

ucuz atlatmışsın....söyleyebilecek tek şey bu...ya yatsaydın bide....sana bunca ağır ve adi sözleri söyledikten sonra onu unutmak daha kolay olmalı....sürekli bunları düşün....eminim fazla uzun sürmeyecek acın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…