Onu unutmak icin beni kullandi ...

• Konu Sahibi Konu Sahibi yupo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
güzel hikaye :lepi: nerden alıntı acaba

kusura bakmayin hanimlar,sorulariniza ancak simdi cevap verebilecegim,maalum sinav zamani,siteye girmeye pek vaktim olmuyor.Ev adresini nereden biliyor demissiniz,o soruyu bende cok sormustum kendime,bir gün ona sormustum nerden buldun evi diye,telefon rehberinden dedi,türkiyede nasildir bilemem,ama burda hollandada her sehrin ve sehre bagli ilce gibi yerler icin her sene telefon rehberleri basilir,her yil güncellestirilir,numarami verirken haliyle adimi ve soyadimida söylemistim,bende üniversite icin kendim ayri eve cikmistim,yani rehberde ev sahibi olarak ben geciyorum,emin olmak icin eve gelmis,evden birgün beni cikarken görmüs,ve dogru adres olduguna emin olmus.Bazi hanimlar anlattiklarima inanmamis,dedigim gibi hukuk fakültesi ögrencisiyim,allaha sükür akil sagligim yerinde,neden bir filmden alinti yaparak bunu size kendi hikayemmis gibi sizlere sunayim.Film senaryolari gercek hayat hikayelerinden esinlenerek yazilmiyormu,hayat bu her an herseyi bize yasatabiliyor,tabii inanmayanlara hak veriyorum,güzel baslayan bi hikaye sonu kötü bitti,bir film senaryosuna benzeyebilir,ama degil.Senaristler bile filmleri yazarken,cevrelerinde yasanan öyküleri kaleme alirlar.Yani gercek hayatta yasamak mümkün bu tür seyleri.Inanmayanlarin cani sag olsun,ne diyeyim.Inanmak veya inanmamak size kalmis.Ben icimi döktüm,bu bana yeter...

Son düzenleyen: Moderatör:
yaaa kimseyi kırmak istemem ama yazıyı okur okumaz içimden güzel senaryo die düşündüm, ama bu tarz filmelerin modası geçti die biliorumkaydirigubbakcemile3

Canim benim yaa, cok uzuldum ! boyle serefsizler cok var bu dunyada. Ama merak etme ondan cikar senin ahin. Alma mazlumun ahini cikar aheste aheste. (gelukkig ben je niet naief geweest om in zijn vuile trap te trappen)
Allah yardimcin olsun!

Bilmiyorum doğrumu hikaye yanlışmı orası beni ilgilendirmiyo zaten anlatılana cvp vermek istiyorum sadece
bu insandan kurtulmuşsun ona sevinmelisin hadi diyelim seni kendinden soğutmak için böyle bi yalan uydurdu ve senden ayrıldı herne olursaolsun bu kadar kırıcı olmamalıydı ve eski sevgilisi gerçekten dönmüş ise yine bu kadar kırıcı olamaz defol fln ne deme ya biri bana defol dese bi daha yüzüne bakmam ve zerre kadar onu düşünmem sadece kendime üzülürüm nasıl tanıyamadım diye

Sanırım aynı şeyi düşünüyoRuz arKadaşım şakkıdı

Bana da pek inandıRıcı qeLmedi çocuğun söyLedikLeri yaLan oLabilir...

Bence sen bu işin peşini bıRakma

Ortada başka şeyLer var qiBi...

bana enteresan gelen sevmedği bir kızın pesınden bır erkeğin hele hollanda gıbı yerde bu denlı koşması..

eskıden bir kadına ulaşmak,onun elini tutabilmek falan çok zor şeylerdi..şimdi öyle mi? adını bilmeden yatağında.. devir bu devir..

bir gariplik var bu işte...

cnm başta konuyu yazan hanım terslemiş etmiş ulaşamadıkça peşinden koşmuştur bence.ama çok ayıp ya adam harbi şerefsizmiş 9ay oynarmı bi insan ya.istedigini de alamadı oh olsun ona demekki sizinle çıkmasında ki tek amaç oymuş.ucuz atlatmışsınız sevinin :)

ben gecen sene bu senaryoyu fahriye evcenin aşşk tutulması filminde seyrettim tek fark onlar türkçe konusuyorlardı o kadarda fark olsun ama

bir kızın ahını alan beterinden bulur sanmaki o eski sevgilisiyle mutlu olacak seni çok arayacak
aklı başına gelecek çok pişman olacak hatta kahrolacak ama iş işten geçmiş olacak aynı şeyleri bende yaşadım o hala sürünüyooooo bense çok mutluyum eden bulurrrrr

Senaryo güzel..,güzel aşk filmi olur bundan..
Biraz aksiyonda serpiştirilirse fena olmaz...

eğer gerçekse bunlar, bırakıcan domuzu çamurunda yuvalanmaya devam etsin. Yaklaşma üstüne çamur sıçrar.

hollanda'da iki turk'un arabasinin carpmasi neden acayip geldi size ? hem arkadas da bir mac sonrasi kutlama konvoyunda kazanin gerceklestigini soylemis dikkat ederseniz...zaten konvoydaki arabalar turklere aittir buyuk ihtimalle..

ayy ne romantk die basladm okumaya snra serfsz ahlaksz pislik die devam ettm ama düşündüm yani bu kdar romantzm ve bu kadar caba bnce eski sevgilisini unutmak için deildir yani baska kz mı yok kasar bol ortada tavlayablr snnle urasmıs resmen bnce baska bişe vardır bnböle düşünüorm benneyaptımki

Ay ne kadar pislik ya şerefsiz resmen geri zekalı. Allah onunda karsısına çıkarır merak etme. Bu dünyada çıkmassa öbür dünyada. bu kadar olmaz bi insan. sinir oldum valla pislik.

maalesef o kisimdan haberim yok belki biliyordur yada bilmiyordur,ama beni hic ilgilendirmiyor,biliyordur herhalde,duymustur bir yerden 9 ay sürdü bu iliski ne iliski ama...duymustur kesin ama,demekki onun icin sorun olmamis bu durum

yerinde olsam bir şekilde sevgilisine ulaşir
aranizda gecenleri sizi beraber idare ettiğini anlatirdim
birazda o yikilip ağlasin kesinlikle ve kesinlikle yanina birakmazdim ben

ıki kişiyi birden idare etmek neymişklava:
Arabasına her gün yeni bir çizik eklerdim her gün kapıma bıraktığı çiçeklere karşılık
Haaa bir de arzunun dediği gibi mutlaka bulurdum eski sevgiliyi ve anlatırdım,eğer zaten biliyordum yanıtını alırsam da Allah sizi bildiği gibi yapsın dümbelekler diyip son sürat ayrılırdım olay mahallinden :a015:

aynı şey benemide başıma geldi hatta ben kızı buldum anlattım kz ben istemiyorum onu sewmiorum falan dedi kızla ark.olmuştum bana bi gün mesaj attı biz onla çıkıoruz die ii dedim bende sonra msnde falan konuşuodum işte ciddi düşünüolarmış güya sewmiodu onu sildim kızı msnden falan bana acı veren şeyleri ortadan kaldırmaya karar verdim ama benm kadar onu kimse sewmemiştir buna eminim

unutmak için kullanmak , iki insanı birden idare etmek , acaba cinsel olarak kullanabilirmiyim diye şansını denemek birde bunları itiraf edebilmek bu davranışlara karşılık şerefsiz demek çok yetersiz kaldı söylenebilecek sıfat bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…