Onu unutmak icin beni kullandi ...

• Konu Sahibi Konu Sahibi yupo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
böyle şeyler olur ve genelde bu acizliği nedense hep erkekler yapar.. o kadar zayıflarki tek başına bi insanı unutamazlar illaki birilerini maşa edicekler ve sonra bırakıp giden geri döndüğünde o maşa edilen kadın hiç olmamışcasına hiç utanmadan sıkılmadan devam eder tekrar başlayan ilişkisine..acizlikten başka hiçbirsey değil bu canım..sen suan uzuluyosun ama bi ders al bundan sil ve geç..

yuh yaniii bu kdrına pes ama bna cok mntıklı gelmedı 9 ay gıbı uzun surelı bır ılıskı yasayıp sora bırden bole yapması ılgınc ve eger dogruysa cok alcakca...

okudum ve gerçekten çok üzüldüm yaptığı çok adice bişey alsın sevgilisini de başına çalsın kötükedihüso
sende umarım sana yakışan seni hakeden birini bulursun ... sevgiler a.s.

çok seviyesiz iğrenç bir tipmiş....
kurtulduğuna sevinmelisin...ne üzülücen ağlıcan onun gibi kalitesiz bir insan müsvettesi için...

canım benim böle bi insan için üzülmeye bile deymez inan.
zaman geçtikçe bunu daha ii anlıcaksın.
onu düşünmekten vazge, başka şeylerle ilgilen, arkadaşlarınla buluş gez ...
insan hayatta her şey yaşayabilir, seninki kötü bi deneyim olmuş.

bence kesinlikle kendinden seni soğutmak istedi hiç onu takip etmeyi denedinmi ? Inan bana vardır altında bişey bi insan 9 ay nasıl kandırır mümkün değil 2 aydan bahsetmiyoruz !!! 9 ay onuda bırak kesin aranızda bişiler geçmiştir duygusal mümkün değil doğru değildr araştır derim güzelim...

unut demek kolay, unutacağım demek bile zorken unutmayı çalışmak gerçekten çok çok zor. ama emın ol imkansız değil. zamana bırak herşeyi.

acını da nefretini de yaşa, birgün bakmışsın ki artık üzülecek birşey kalmamış ortada. hayatına geri don. okuluna, derslerine, arkadaşlarına....

umarım en kısa surede toparlar ve gerçek mutluluğu bulursun....

yerinde olsam bir şekilde sevgilisine ulaşir
aranizda gecenleri sizi beraber idare ettiğini anlatirdim
birazda o yikilip ağlasin kesinlikle ve kesinlikle yanina birakmazdim ben
kesinlikle katılıyorum ama bence de hiçbir erkek bu kadar gaddar olamaz,senin günahın neydi ki yani,bence var bunda bişiler...

Çok şaşkınım.
Bu nasıl bir kötülük nasıl bir canilik nasıl bir bencilliktir öyle.
Mutlaka bulacak o da cezasını; sen hiç merak etme.
:teselli:

ya 9 ay çok uzun bir süre kullanmak için.hiç birşey hissetmese illaki açık verirdi gibi geliyor bana..9 aylık ilişkinizde hiç büyük sorun yaşadınız mı? yada size ilgisiz davrandı mı? eğer güllük gülistanlık giden bir beraberliğin ardından olmuşsa bu bencede altından bişeyler çıkar bu işin ..ve normal bir insan bukadar hakaret etmez resmen ondan nefret etmeniz için uğraşmış.ben eski sevgili meselesine inanmadım araştırın bence

senden bişi alamamiş en azından ..güvenip bi yanlşa düşmemişsin cnm nese ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…