Y
yupo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi yupo
-
Bana daha çok böyle eski Türk filmlerinden fırlamış replikler gibi geldi sözleri.
Hani esas oğlan esas kıza kendinden uzaklaştırmak, nefret ettirmek için söyler ya... bana hemen o sözleri çağrıştırdı.
Nedense hiç inanmadım ben söylediklerine....
bi cok üyenin böyle düsünecegi aklima gelmisti,ama ne yazikki aklimdan senaryolar uyduracak kadar muhtac duruma düsmedim,ben bu anlattiklarimi eksiksiz yasadim.zaten filmlere konu olan hikayeler gercek hayattan esinlenerek yazilmiyor mu,ama yine de bu sizin takdiriniz saygi duyuyorum,sonucta bir yorum yapmissiniz...
aklıma bişey takıldı.sen ona numaranı vermişsin yemek yiyelim demiş kabul etmemişsin.sonra hergün kapına güller bırakmış.evini nerden bliyordu peki?
evet. sadece telefonlar verilmiş değilmi. nasıl ev adresi bulunmuş. nasıl takip başlamış.
aslında arabaların çarpışması hollandada ve birden çocuğun türk çıkması ne tesadüf değilmi. adeta film gibi. neler oluyor hayatta gerçekten,film deyip geçmeyeceksin demek.
geçen gün böyle bi film vardı gülşen bubikoğlu ve tarık akanın.evcilik oyunu diye kız ingilizce konuşuyor tarık akanda kayıkla turistleri gezdiriyor bu kızda kayıkla geziyor ingilizce konuşuyolar.tarık akan birden kayığı sallayıp kızı denize düşürüyor.kız başlıyor küfür etmeye.aa diyor bu iyi oldu birden nasılda türkçe konuşuverdiniz :roflol: aynı o film gibi valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?