onu vazgeçirmek için ne yapmalıyım?

Louder

Guru
Pro Üye
Anneler Kulübü
3 Ağustos 2012
5.357
15.393
448
merhaba arkadaşlar... benim bir eski sevgilim var. çok uzun olmasa da kısa sayılmayacak bi süre çıktık. 6 ay kadar.
daha sonra anlaşamadığımız için düzgünce ayrıldık.
sonra biz ayrıldıktan 2 ay sonra o başka biriyle çıkmaya başladı. o günden sonra hiç konuşmadık. ama bayramın 3. günü bana bayram mesajı attı. ben de senin de bayramını kutlarım diye bir cevap attım. ama sonra gece boş mesaj attı. üstüne defalarca aradı. görmemiştim. sonraki aradığında açtım. seni çok özledim, seninle konuşmak istiyorum, ona karşı(sevgilisinden bahsediyor) hislerim de var ama sen ayrısın gibi şeyler söyledi. ben de çok net ve keskin bir cevapla reddettim. bir daha beni arama dedim. ben bana yapılmasını istemediğimi kimseye yapmam dedim. ama vazgeçmiyor. defalarca aradı. telefonumu kapattım. sonra açtım ve baktım ki bir sürü mesaj atmış. sesimi duyduğunda hislerinin farkına varmış öyle diyor...
sonra ona bir mesaj attım. şimdi sevgilinin adını soyadını verip numarasını öğrenicem ve beni bi daha ararsan sevgiline herşeyi anlatıcam dedim.
bunun üzerine birkaç saat aramayı kesti. sonra tekrar. eğer istersen ben ona kendim söylerim, sadece bi şey de bana dedi.
ne yapacağımı şaşırdım. çok şaşkınım. hiç böyle bi şey beklemiyordum. kızı arayıp söylemek de istemiyorum üzmek istemem kimseyi, ama bu rezaletin devam etmesini de istemiyorum. ne yapsam bilemedim, bir fikir verin bana...

ya canım tipik erkek modeli bu bayram vesilesiyle "küsler barışır" felsefesine dayanarak bütün eski sevgililer atağa kalktı heralde..

sözlerde dikkatimi çeken "eğer istersen ben ona kendim söylerim, sadece bi şey de bana " demesi seni garantiye almak.. çantada keklik misali..

ben arandığımda açmamıştım uzunca bi süre teli.. daha sonra açtım sıradan bir kişiymiş gibi konuştum tabi o bu durumun farkına varıp affalladı önce, sonra türlü oyunlar yaparak laf arasında bana "aşkım" dedi sonra "ne aşkımı ya" diyerek toparlamaya çalıştı.. "bende geçmişe mazi derler hiç girme o konulara" demiştim.. bayramda da bi bayram mesajı yollamıştı hiç bi şekilde cevap vermedim.. sende hiç bi şekilde cevap verme sadece nabza göre şerbet vermeyi deniyor beyfendi..

yuva yıkanın yuvası olmaz buna hep inanmışımdır... o yüzden naparsa yapsın açmıyorum artık... gerekirse numaramı değiştiricem..

Tepkisiz kalın

Sizden tepki alamayınca vazgeçecektir.

aşkımdan ölsem yine ona yüz vermem sevgilisini biliyorum çok iyi bir kız...
artık hiçbi şekilde cevap vermeyeceğm, çok rahatsız ederse de abim her şeyimi bilir ona söylicem arasın söylesin bi daha arama diye. şu an aklıma geldi bu fikir...

madem sizin yeriniz ayrı neden sizi aramadan önce mevcut sevgilisinden ayrılmıyor..bence şimdiki kız çantada keklik. siz ok derseniz ayrılacak siz olmaz derseniz onunla devam edecek..
ohh hayat ne güzel!!

son çare abine verirsin ama ne kadar ararsaa ne kadar mesaj atarsa atsın hiç bi şekilde karşılık verme aradığında sessize al meşgule bi atmana gerek yok

Senin cewabına qöre sewqilisinden ayrılcakmıs, tipik erkek modeli kendini qarantiye almadan yapamazlar. Bosta ortada kalmayı yediremezler kendilerine. Boswer canım kararlıysan msjlarına cwp werme, telefonlarını acma elbet wazqececektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…