önüme gelene anlatıyorum!!!

Boşanacağınız kesin mi bari böyle anlatıp anlatıp sonra gene boşanmazsanız komik olur :)

Bnde anlatirdim. Fikir almak icin farkli bisey duymak icin. Herkes cok zor cok karisik allah yardimcin olsun dediklerinde uzulurdum durumuma

içinde birikmiş deşarj oluyorsun.

anlattıkların fesat kişilerse sıkıntı olabilir sonra. bikaç güvenilir yakın dostunu seç onların kafasını şişir.

Bence anlatilmamali. ne yasarsaniz yasayin çözüm uretmeye faydasi olmayanin bilmesi sorunu ancak derinlestirir. evet suan size ayna tutacak birilerine ihtiyaciniz var, anlatmaniz gerekiyor ama bu kisiler etrafinizdakiler degil. size daha once de onerdim yine oneriyorum psikoterapi sizin ilaciniz. uzman birine kendinize anlatir gibi dökün icinizi kurtulun. ah bi deneseniz bana dua edeceksiniz.

anlatman gereken insanlara anlatınca onların söyleyecekleri şeylerden korkuyor olabilirsin,

demekki anlatıncada rahatlıyorsun, anlat boşver, içine atıp atıp hasta olmaktan iyidir

Gecen bir doktor tv de anlatiyodu kadinlar neden cok konusma isteginde oluyorlar diye. Biz kadinlarin beyninde ozel bi bolum mu ne varmis o surekli konusma hissiyati verirmis boylelikte desarj oluyormusuz. Hatta cok az konusan suskun kadinda sorun vardir dedi.

Erkeklerde yokmus beyninde oyle bi bolum yani. Erkeginde cok cok konusaninda sorun varmis yani oda normal degilmis.

Depresyonda gibisin yasadiklarindan dolayi.. piskologa gitsen ona anlatsan daha iyi olur sankim.

umarım güvenilir insanlardır
yani onlar anlatırdı ama ben pek anlatmazdım
ama resmen saldım kendimi artık
keşke benimde güvenebilecegim insan olsa..
dedikoducular var etrafinda..
tanimadığı birilere anlatma derler hep ne olur olmaz diye.
çok istiyorum anlatmayı.
derdimi bile burda anlatiyorum.
çünkü burasi kimse bilmiyo birbilerini..
yazarak anlatmakla oluyor dil dökmem lazim konuşmam lazim...:/

Bi yerde okumuştum insanlara dert anlattığınızda çoğunun umurunda olmaz kalan kısmıda mutlu olur gibi bişeydi.Bence anlatmalı ama herkese değil. Belli 2-3 insan vardır onlarla elbette dertlesmeli ama bu kadar bence.

Bi de şöyle düşünün, benim de etrafimda sürekli esinden ve ailesinden yana sorun anlatanlar var en basta annem olmak uzere. bu kisileri dinliyorum, dinliyorum, dinliyorum ve sonunda o kisiye olan saygimi yitiyorum. insan kendi sectigi en yakini olan esini böyle baskasina anlatırsa benimle ilgili neler yapmaz diyorum ve soguyorum. ya da bir sekilde bu kadar dertliyse neden devam ediyor, demek ki onun da bu carpik iliskiden bir tatmini var diyorum ve kulak asmamaya basliyorum.

Anlattıginiz kişilerden sizi onaylamalarınimı duymak istiyosunuz acaba hakliligınızi, onaylıyomu insanlar bunu duymak istediginiz için anlatiyosunuz bence.

Neler yaşadınız kesin boşanacak mısınız bilmem ancak oldu ki aranız düzelirse çevrenize anlattıklarınızdan çookk pişman olursunuz.

çünkü seni tanımayan ve olumsuz yorum yapsan takmayacağın kişilere anlatmak işine geliyor Çevre baskısından korkuyorsun ...

Acaba onaylanmak istiyor olabilir misiniz?
Yani 'evet haklısın,boşanmalısın tabii' gibi sözler sizi rahatlatıyor olabilir..

boşver. içinde kalıp da dert sahibi olacağına anlat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…