önüme gelene anlatıyorum!!!

İkinci üyelik aldım yönetimin haberi var rahat yazabilirim oh :) Aynı sorunları bende yaşıyorum. Herkese eş dost arkadaş tüm yaşadığım bana yaşatılan rezillikleri anlattıkça sanki rahatlıyorum ama inş ilerde başıma iş açmaz bana karşı kullanılmaz. Yalnız bizde daha dva açılmadı :/

neden kendi uyuleginizden yazamıyorsunuz ki
buranın amacı asıl duygularımız paylaşmak değil mi
bundan neden bu kadar cekiniyorsunuz ki

Yani çok normal bu yaptığınız ama anlatmamaya dikkat edin. İnsanoğlu öyle seni dinler gidip başka yerdede arkandan konuşur. Psikolojik olarak rahatlamaya ihtiyacınız var evet ama bunu dogru insanla konuşun. Çok iyi dostunuzla mesela. Kimsenin ozelinizi hayatınızı bilmesine gerek yok. Bunu bende çok yaşıyorum en ufak sıkıntıda bile insan bi destek istiyo. Guvendiginiz insanlar dışında anlatmayin engel olun kendinize. Onun disindada rahatlamak için yazı yazın kendi kendinize konuşun. . Garip ama iyi gelecek

Ben evliligimdeki sorunları dostlarım hariç kimseye anlatamam.kendi ailem de dahil.benim için garip bir durum.ancak dostlarım derdime ortak olur çünkü.yabanci insanlar pek umursamaz bence.aileye anlatılan dertler de sadece buyur

Gayet normal her evli insanın yaşadığı şeyler paylaşılınca dertlerin acısı azalıyorda ondan yoksa antidepresana başlarsın ki çoğu saklıyor anlatamayınca psikoloğa başvuruyor en sağlıklısı
tanımadığın insanlara içini açmak tanıdıklarına açma tabi yoksa ummadığın şeyler olur

Pink maalesef bu anlattıklarının ilerde karşına çıkması % 99 bence en azından bunu bilerek anlat. O kadar çok karşıma çıktı ki bu durum kaç yıllık canım ciğerim dediğim arkadaşlarım öyle pis yaptılar ki bunu. Şimdi ölüyorum desem kimseye özelimi anlatmıyorum. Bazen espriye vurup bişeyler anlatıyorum muhabbet olsun diye..
Kafanı boşaltman lazım bi şekilde farkındayım ama insanlara malzeme etme kendini, al bi sandalye karşına kime anlatmak istiyorsan o karşındaymış gibi düşün, konuş sabahlara kadar. Buraya yaz..kovacak değil ya ahali seni

ay ılk defa yorum yapamamdım aynı huy malesef kı bende de var ama onun yerıne bı aynaya bır duvara anlatmak bıle daha ıyı olabılır
olur yanı
gun gelır en guvendıgın vuruyor cunku anlattın mı elıne koz verdın mı ...

Bu arada tanımadıklarına anlat bak,sokakta orda burda,hastanede,postanede,çarşıda,pazarda orda olabildiğine özgür olabilrsin bak

umarım güvenilir insanlardır
yani onlar anlatırdı ama ben pek anlatmazdım
ama resmen saldım kendimi artık
aslında su var anlattıgımız ınsanlar derdımıze uzulmuyor hı oyle mı yaa ay cok uzuldum vah vah olsa da baska kısılere anlatıyorlar bak falanca da soyle olmus dıye
aslında gızemlı olmak lazım her evde sorun oluyor her ılıksıde sorun oluyor

ama herkes bı sekılde ıcınde cozuyor zaten kendı ıcınde cozemedın mı dısardan sana hak veren olsa ne olacak kı

bugun baslayalım totem yapalım o zaman anlatmayalım :) ah ah ben de kendımle alakalı hıc cenemı tutamam sonra ne gerek vardı da anlattım olurum derdıme derman mı oluyor kı o kısıler yoo koca bi yoo cvp :)

İnsan alakasız insanlara anlattığı zaman pek soru ile karşılaşmıyor ve bu iyi geliyor

Belki de en iyisi olmasa da iyisini yapiyorsunuzdur.
Rahatliyorsunuz muhtemelen.
İçinize atmaktan iyidir.
Ben misal o kadar sessiz sedasız bosandim ki her şey bittikten sonra duydu herkes. Biraz kişilikle de ilgili bana kalırsa. normalde de çevremle çok özel paylaşımlar yapmayı sevmem. Bir iki yakın arkadaşımla paylaşmayı tercih etmiştim.
Size tavsiyem anlatın bu sekilde iyi hissediyorsaniz. ancak güvendiğiniz insanlara anlatın.
Malzeme vermeyin etrafa.

aslında pek anlatmazdım hanımlar
bu aralar o kadar kötüyüm ki
etrafımda ki arkadaşlar neyim olduğunu soruyordu
bende döküldüm işte
aslında onlar kendince yakın görüyor beni
çünkü kendileri de eşleri veyahutta aileleri hakkında çok şey anlatan insanlar bana
valla artık ne yaparlarsa verdim malzemeyi
ya malzeme dediğimde eşimle ailesi konusunda çatışıyoruz felan filan
bunun artık kimse tarafından malzemesi kalmamıştır herhalde
hepsinin kocası hemen hemen öyle :)
ama yinede tabi insanoğlu kendini görmeyip başkasını çok iyi eleştirebilirler
en fazla eşimin kulağına gider
oda zaten tahmin ediyor
telefonda arkadaşlarımla uzun konusunca yine kimleri konuştunuz diyor
kimin eşi ne yapmış kimin kv neye karışmış diyor :)
yani ne.bileyim tüm dünya duysun istiyorum uğradığım haksızlıkları
herkes hepsi bilsin herkes beni haklı görsün yada göremediğim birşeyi göstersin diye çabalıyorum galiba

pekı senı haklı gorduler dıyelım
ama esın hala sen suclusun dıyecek aslında ne degısıyor kı

sorunun esas kaynagı ortada sorun gormuyorsa :)

Aslında bu bir tür kendini haklı çıkarmak için birilerinden doğru yaptığını duymak istiyorsun, sana hak vermelerini istiyorsun bende bir zaman öyleydim ama ben tanıdığım güvendiğim insanlara anlatiyordum

Anlatın, anlatmak insanları rahatlatır. Ama dedikodunuzu yapacak, özelinizi ifşa edecek insanlara anlatmayın derim. Alakasız insanlar hem sizi ve ailevi durumunuzu yeterince bilmediklerinden sağlıksız yorumlar yaparlar hem de özelinizin yayılma ihtimali çok fazladır.

Ablana ne zaman anlatacaksın bekletme bir an önce buluşun bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…