- 16 Ekim 2008
- 266
- 16
- 118
- 39
Kimlerin ne dertleri var günlük hayatımızda hepimiz şahid oluyoruz buna evet.Benimki de kendimce aşmam gereken bi problem akıl akıldan üstündür diyerek yazıyorum buraya.8 yılın sonundan üniversite eğitimimi ve formasyonumu tamamladım ( 5 yıllık bölüm ve 2 yıl uzatmayla ) yaş oldu 26 artık. Şuan hala üniversiteyi okuduğum memleketteyim ve burda 6 aydır devam eden bi ilişkim var.Nasıl bir ilişki,sabahtan akşama kadar çalışıyo zaten akşamda babasıyla birlikte aldıkları bahçeye gidip orayla uğrasıolar.Akşamları 1 saat görüyorum belki veya bazen benimle birlikte kalıyo ertesi gün yine erkenden işe akşam bahçeye.Babasına annesine çok düşkün benim sevgilim,bi önceki ayrılığımızda biz senle günü kurtarıyoruz dedi dünyayı başıma yıktı benim.Bi yarınımız yokmuş ona kalırsa ve bitti haliyle ben üzüldüm tabi üzülmedim değil ama çok dert edinmedim kendime onun benle bi yarını yoksa benim de olamaz dedim ve hayatıma baktım.Ama fazla değil bi süre sonra yine yanıma geldi bensiz yapamadığını söyledi elinden geldiği kadarıyla yanımda duracağını söyledi.Artık ailesine karşı beni ne kadar savunabilirse.Ona göre ailesi onun bulduğu herhangi birini onaylamazmış da. Biraz değil baya bi duygusal özürlü benim sevgilim.Sevdiğini kolay kolay söyleyemez arkadaşlarının yanında rahat davranamaz.falan filan.Az önce de beni eve bırakırken bi muhabbet geçti bi arkadaşı gördük arabayla geçerken ben sevmiyorum o çocuğu dedi o da beni sevmiyo dedi.Nerden biliyosun dedim ben hissederim dedi.peki ben seni seviyomuyum ne hissediyosun dedim.Hayır dedi.Nasıl yani yaa dedim.Yaa bana çok değer veriyosun bunu biliyorum ama söylemek istediğim şeyi anlatamıyorum işte dedi.Bende üzüldüm bunu söylemene dedim.Ki bana hep söyler biz senle ayrılırsak olur da sen beni unutursun hemen üzülmezsin der.Mantık çerçevesi dahilinde olaylar böyle sizin fikirlerinizi istiyorum.26 yaşıma gelmişim işim öyle veya böyle olacak inşallah en fazla 2 ay sonra.Ailemle aram iyi çok şükür.Artık kendime hayatıma yön vermek istiyorum.Ciddi bişeyler istiyorum.Farklı şehirlerde yasıyoruz onun ailesi davranışları düşünceleri.Nasıl bi yol izlemeliyim onu hayatımın tamamına katmak için.? Veya test etmek için gerçekten geri kalan hayatımda benimle olmak istiyomu diye.Şimdi bu dert mi diye düşünenleriniz var biliyorum ama benim için şuan öyle.Bundan baska herşey yolunda hayatımda çok şükür.İnsanın hayatını düzene sokma çabası işte.Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim Güzel Bayanlar...