önümü aydınlatmak niyetiyle...

nephilim

Bir Umuttu Yaşatan İnsanı
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2008
266
16
118
39
Kimlerin ne dertleri var günlük hayatımızda hepimiz şahid oluyoruz buna evet.Benimki de kendimce aşmam gereken bi problem akıl akıldan üstündür diyerek yazıyorum buraya.8 yılın sonundan üniversite eğitimimi ve formasyonumu tamamladım ( 5 yıllık bölüm ve 2 yıl uzatmayla ) yaş oldu 26 artık. Şuan hala üniversiteyi okuduğum memleketteyim ve burda 6 aydır devam eden bi ilişkim var.Nasıl bir ilişki,sabahtan akşama kadar çalışıyo zaten akşamda babasıyla birlikte aldıkları bahçeye gidip orayla uğrasıolar.Akşamları 1 saat görüyorum belki veya bazen benimle birlikte kalıyo ertesi gün yine erkenden işe akşam bahçeye.Babasına annesine çok düşkün benim sevgilim,bi önceki ayrılığımızda biz senle günü kurtarıyoruz dedi dünyayı başıma yıktı benim.Bi yarınımız yokmuş ona kalırsa ve bitti haliyle ben üzüldüm tabi üzülmedim değil ama çok dert edinmedim kendime onun benle bi yarını yoksa benim de olamaz dedim ve hayatıma baktım.Ama fazla değil bi süre sonra yine yanıma geldi bensiz yapamadığını söyledi elinden geldiği kadarıyla yanımda duracağını söyledi.Artık ailesine karşı beni ne kadar savunabilirse.Ona göre ailesi onun bulduğu herhangi birini onaylamazmış da. Biraz değil baya bi duygusal özürlü benim sevgilim.Sevdiğini kolay kolay söyleyemez arkadaşlarının yanında rahat davranamaz.falan filan.Az önce de beni eve bırakırken bi muhabbet geçti bi arkadaşı gördük arabayla geçerken ben sevmiyorum o çocuğu dedi o da beni sevmiyo dedi.Nerden biliyosun dedim ben hissederim dedi.peki ben seni seviyomuyum ne hissediyosun dedim.Hayır dedi.Nasıl yani yaa dedim.Yaa bana çok değer veriyosun bunu biliyorum ama söylemek istediğim şeyi anlatamıyorum işte dedi.Bende üzüldüm bunu söylemene dedim.Ki bana hep söyler biz senle ayrılırsak olur da sen beni unutursun hemen üzülmezsin der.Mantık çerçevesi dahilinde olaylar böyle sizin fikirlerinizi istiyorum.26 yaşıma gelmişim işim öyle veya böyle olacak inşallah en fazla 2 ay sonra.Ailemle aram iyi çok şükür.Artık kendime hayatıma yön vermek istiyorum.Ciddi bişeyler istiyorum.Farklı şehirlerde yasıyoruz onun ailesi davranışları düşünceleri.Nasıl bi yol izlemeliyim onu hayatımın tamamına katmak için.? Veya test etmek için gerçekten geri kalan hayatımda benimle olmak istiyomu diye.Şimdi bu dert mi diye düşünenleriniz var biliyorum ama benim için şuan öyle.Bundan baska herşey yolunda hayatımda çok şükür.İnsanın hayatını düzene sokma çabası işte.Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim Güzel Bayanlar...​

ciddi bişeyler istiyorsan bu adamla olmaz.:19:
açık açık söylemiş yarınımız yok günü kurtarıyoruz diye
egosu yüksek ve şımarık biri gibi geldi bana :51:

ciddi bişeyler istiyorsan bu adamla olmaz.:19:
açık açık söylemiş yarınımız yok günü kurtarıyoruz diye
egosu yüksek ve şımarık biri gibi geldi bana :51:

biliyomusun.Bana da hep olmaz gibi geldi ama seviyorum işte,onun da beni sevdiğini biliyorum.

öyle dedikten sonra geri geldi aslında hala aynı mı düşünüyodur diyosun ?

''Yarınımız yok'' demesi ayıp.Ne yani bunu böyle kabul ettigi halde neden senin yanında, maksat eglenmek mi? Eger çok aşık değilsen, ben onsuz asla yapamam demiyorsan fazla kurculama. İşe başladıgında kim bilir ne güzel kapılar açılacak sana. Hayatına yön vermek istiyorum derken evlilikten mi basettin canım? Eğer öyleyse acele etme yine de yaşın 26 ama 1-2 sene içinde kim bilir neler olur. Bağlanıp da daha iyi kısmetlerin önünü kapatma derim ben.

''Yarınımız yok'' demesi ayıp.Ne yani bunu böyle kabul ettigi halde neden senin yanında, maksat eglenmek mi? Eger çok aşık değilsen, ben onsuz asla yapamam demiyorsan fazla kurculama. İşe başladıgında kim bilir ne güzel kapılar açılacak sana. Hayatına yön vermek istiyorum derken evlilikten mi basettin canım? Eğer öyleyse acele etme yine de yaşın 26 ama 1-2 sene içinde kim bilir neler olur. Bağlanıp da daha iyi kısmetlerin önünü kapatma derim ben.

Evet,ciddi bişeyler olsun istiyorum.Ben de o heyecanı yaşamak istiyorum.İngilizce öğretmeni olacağım inşallah :) Onunla olsun istiyorum yanımda hep o olsun istiyorum da bi benim istememle olacak şey değil ki.Mantıklı davranmayı öğrendim artık canım ne kadar yansa da ah vah demiyorum eskisi gibi atlatırım olur da biterse birgün ama hep o olsa yaa yanımda.Ama aşılacak bi dünya engelimiz var önümüzdeee...

Daha 26 yaşındasın önemli adımlar atman için çok erken özellikle de bu insanla...
Şahsen bana seni seviyormuş gibi gelmedi, senin de aynı şekilde hayatını adayacağın adammış gibi.
Arkadaşının özgüveni ya çok yüksek ya da hiç yok.
Kafasında bir şeyler kuruyor bu tipleri iyi bilirim ne yazık ki.
Eğer kendi hayatına değer veriyorsan ve bu ilişkiye yinede devam etmek istiyorsan bir gelecek hayal etme.
Edersen de çok büyük aşk bekleme zaten şimdide yokmuş adamda...

aklımdan geçip de genelde konduramadığım fikirleri söylediniz bana aslında. Üzüldüm üzüleceğimi bile bile devam ediyorum bu ilişkiye.Off regl oldum bi de bugün zaten artık daha bi takılırım ben bu mevzuya..​

leyla bile mecnun'u unutmuş... en fazla bir iki ay için yanar, ağlarsın, yavaş yavaş gerçekleri görürsün acın küllendikçe. allah karşına seni seven, sana gerçekten değer veren birini çıkarsın.

aklımdan geçip de genelde konduramadığım fikirleri söylediniz bana aslında. Üzüldüm üzüleceğimi bile bile devam ediyorum bu ilişkiye.Off regl oldum bi de bugün zaten artık daha bi takılırım ben bu mevzuya..​

Gözlerini kapat ve 10 yıl nerede olmak istediğini hayal et.
Ederken bu insanın yanında olmasını şuan ki duygularınla düşünme ama.
Eğer her şeye rağmen evet o olsun dersen devam et.
He edeceksen de adam seni ailesine karşı savunamam demiş.
Bunuda göz önünde bulundur.
Tabii onun bunlarla savaşmaya gücü varsa neden olmasın.
Gerçekleri görmek için dene onu olmadı açıkca konuş.
Böyle sürünceme de kalması, belirsizlik seni yorar.
Bunu sana yapmaya hakkı yok.

Bana da sanki sevgilinin kendine guveni yok gibi geldi. Yani sanki seni kendinden ustun goruyor gibi.

Acikcasi ikinizi de tanimiyorum ama sen ondan daha iyilerine layiksin bence. Ailesinin pesindeymis, boyle pasif bir es ister misin?

Sanmam. Yasin daha cok genc. Keske hic ugrasmasan boyle sorunlu bir kisiyle. Ayrica kadin ruhundan da pek anlamiyor.

Kadın ruhundan hiiç ama hiiç anlamadığı çok net ortada zaten.Dışardan birileri daha iyi görür muhakkak buraya yazış sebebim de ondan zaten.herkes aynı şeyi söylüyosa eğer vardır bi bildikleri...Hepinize çok teşekkür ederim ben...​

bu adamla bir gelecek istiyorsanız ve onun isteyip istemediğini öğrenmek istiyorsanız en etkili yöntemi kullanın bence. Açık açık konuşun ben evlenmeyeceğim bir adamla devam etmek istemiyorum geleceğimiz ile ilgili ne düşünüyorsun diye sorun. olumluysa ne ala olumsuzsa basın tekmeyi. Gerçekten değer veriyorsa aklı başına gelecektir kısa sürede. test edilip onaylanan en iyi yöntem budur :)

O yöntem daha önce denendi ve verilen cevap şu,hayırlısı olsun fıstık.Kimse yarın ne getirir bilemez.Sanki erteleme cümleleriydi ama cevaplarım bu oldu..

Evet,ciddi bişeyler olsun istiyorum.Ben de o heyecanı yaşamak istiyorum.İngilizce öğretmeni olacağım inşallah :) Onunla olsun istiyorum yanımda hep o olsun istiyorum da bi benim istememle olacak şey değil ki.Mantıklı davranmayı öğrendim artık canım ne kadar yansa da ah vah demiyorum eskisi gibi atlatırım olur da biterse birgün ama hep o olsa yaa yanımda.Ama aşılacak bi dünya engelimiz var önümüzdeee...

sevgilin klasiklerden senin orada olmanın rahatlığıyla kaybetme korkusu yaşamadan istediğini yapma , istediğini söyleme hakkına sahip olduğunu düşünen mücadele ve emek vermeden olursa olur yaşayan bir adam yazdıklarından çıkardığım sonuç bu. aslında sevgilinden daha çok senin sözlerin şaşırttı beni sen üniversite okuyan az çok sosyal hayatın içinde kendine güveni olması gereken bir genç kızsın niye bu adamda ısrar bana seviyorum deme bu sözden irite oluyorum aşk karşılıklı aynı yoğunlukta hissedilen içinde fedakarlığın saygının kaybetme korkusunun, emeğin vefanın çokça olduğu bir duygudur altını çiziyorum karşılıklı aynı yoğunlukta malesef sevgilin için bu böyle değil unutma insanlar hissettiklerini dile dökerler bu istem dışı olur sevgilinde böyle hissediyor demek ama sen çoktan kendini onun seni sevdiğine inandırmışsın umarım sevgili kardeşim rüyadan düşerek uyanmazsın haftada 20 mutsuz evlilik görüyorum tabi bu benim için okadar terapi ücreti demek ama ben istiyorum ki mutlu evlilikler olsun bize de daha az iş düşsün

sevgilin klasiklerden senin orada olmanın rahatlığıyla kaybetme korkusu yaşamadan istediğini yapma , istediğini söyleme hakkına sahip olduğunu düşünen mücadele ve emek vermeden olursa olur yaşayan bir adam yazdıklarından çıkardığım sonuç bu. aslında sevgilinden daha çok senin sözlerin şaşırttı beni sen üniversite okuyan az çok sosyal hayatın içinde kendine güveni olması gereken bir genç kızsın niye bu adamda ısrar bana seviyorum deme bu sözden irite oluyorum aşk karşılıklı aynı yoğunlukta hissedilen içinde fedakarlığın saygının kaybetme korkusunun, emeğin vefanın çokça olduğu bir duygudur altını çiziyorum karşılıklı aynı yoğunlukta malesef sevgilin için bu böyle değil unutma insanlar hissettiklerini dile dökerler bu istem dışı olur sevgilinde böyle hissediyor demek ama sen çoktan kendini onun seni sevdiğine inandırmışsın umarım sevgili kardeşim rüyadan düşerek uyanmazsın haftada 20 mutsuz evlilik görüyorum tabi bu benim için okadar terapi ücreti demek ama ben istiyorum ki mutlu evlilikler olsun bize de daha az iş düşsün

Anladığım kadarıyla alanınınza uzman birisiniz.Ve yazdıklarınızın hepsinde haklısınız.Dedim ya benim ki önümü biraz olsun dış gözler tarafından aydınlatmaktı.Oldu da.Bundan sonra ona göre atacağım adımlarımı bende.Bu arada özgüvenim yerinde çok şükür hocam :) Gencim güzelim işim gücüm yoksa da olmak üzere :))

Canım benim geleceği kimse bilemez ama bana sanki ister istemez bu ilişki zaten sen memleketine döndüğünde bitecekmiş gibi geldi..
Peki sence sen bu çocuğu seviyor musun yoksa artık kurulu bir düzen, adı konmuş bir ilişki istediğin için mi onun yanındasın ? Bunu da düşün..

seviyom ben onu yaa.Yaa bu hissettiğim eğer sevgiyse seviyorum.Alışkanlık da olabilir ama bence ben onunla bi ömür geçirebilirmişim gibi geliyo ki bu da benim saflığımdan kaynaklanıyo.Burda bahsettiklerim dışında herşeyimiz ortak.Güzel zaman geçirebiliyoruz gülebiliyoruz birlikte.Benden her ayrılışında zırıl zırıl ağlayan bi adamdan bahsediyorum ben bu arada.Aman ne bileyim yaa.Herşey olacağına varır diyip ya akışına bırakacam ve canım daha çok yanacak ya da burda söylenilenler doğrultusunda mantıklı davranıp daha fazla canımı acıtmadan bu ilişki bitireceğim...

O yöntem daha önce denendi ve verilen cevap şu,hayırlısı olsun fıstık.Kimse yarın ne getirir bilemez.Sanki erteleme cümleleriydi ama cevaplarım bu oldu..

erteleme değil kaçış bence. sizi kaybetmeyi göze almış demek ki. yapacak çok birşey kalmıyor o zaman...

bence bu adam seni kullanıyor...işi düşünce yanına geliyor

Back
X