Onumu goremiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence flört olarak değil arkadaş olarak düşün. Madem ortak noktalarınız varmış kaybetme riskinin olmadığı, hayat boyu bir köşede tutup, iletişim kurabileceğin birini kazanmışsın gibi davran. Üzerindeki baskı da kalkar.
Yüz yüze görüşünce elektrik alırsan kaymaklı kadayıf olur.

Yüzyüze görüşmeden çok kaptırma kendini.

Ama çok düşünüp yıpratma da ilişkiyi.

Güzel uyum sağlamış gibisiniz. Bulmuşken kaybetme bunu

Farkli ülke zor ama farklı sehir artik pek de problem degil. Gelinir gidilir.

Sosyal medya platformlarinda da ekliyiz birbirimizde ve guvenilirligi zedeleyen bir durum yok su an icin ve yazdiginiz gibi, kosullar zaten belli ve su an Turkiye'de olsa bile bir suredir gorusemiyor olacaktik.

Akisina birakmakta fayda var gibi gorunuyor.

Iste o "en fazla 1 ay sonra" kismi bende uzayacak gibi ve beni urkuten sey de bu. Yasayip gormekten baska yapacak sey de gorunmuyor ama.

Iste o "en fazla 1 ay sonra" kismi bende uzayacak gibi ve beni urkuten sey de bu. Yasayip gormekten baska yapacak sey de gorunmuyor ama.

Sohbet etmek size iyi geliyorsa kestirip atmayın, arkadaş gözüyle bakın, tanımaya çalışın, bunda ne var ki?
Hiç kimse hayatımıza sebepsiz yere girmez, belki güzel bir dostluk olarak kalacak ilişkiniz, belki de güzel bir ilişkiye evrilecek, hiç bilemeyiz, sadece hayal kırıklığına uğramak istemiyorsanız fazla hayal kurmayın, anlam yüklemeyin.

Evet, sure fazla gibi duruyor maalesef ve sikinti da bu zaten. Gozumde cok buyuyor.

Deneyiminiz ilham verdi. Yeter ki insanlar istesin demek ki... Bakalim biz ne yasayacagiz.

Ben de zamanin akisina birakmak istiyorum. Yazisarak epey seyi fark ettik gibi.

Cok fazla dusunmeyecegim ne olur, ne biteri.

Uyum gercekten guzel ve seviyeli bir sekilde de ilerliyoruz. 3 ay sonrasini dusunerek bocaliyorum bazen ama ya iyi olursa?

Akisina birakacagim.

Oyle guzel bir tespit ki... Hala bir garip geliyor bu sekilde gorusmek. Kafam hala eski usullerde.

Zamana birakacagim, bakalim artik.

Tek secenek bu cunku su siralar ama benim ilk bu sekilde gorusme deneyimim bu.

Gorustugumuzde etkilesmeyi istiyorum gercekten.

Goruntulu konusmaktan hoslanmiyorum.

Adı görüntülü konuşma olmasın

Zoom açın senin işin varken

Yani sen yemem yaparken bir yandan da sohbet edin ya da benzer bir el oyalayan iş

Telefonu alıp yüzüne tutup görüntülü konuşma fikri bir garip geliyor olabilir hele de tanımadığın birisi ile

Hem göz göze hem uzak garip duygular

Ama zoom açıp olağan yaşarken sohbet her iki taraf için de hem hoş olur hem de gerçekçi olur

Kapı da çalsın evden birileri de seslensin sanaldan gerçeğe evrilsin yavaşça hayat

Mesela film izleyin biriniz açsın ekran paylaşsın bir yandan da o film hakkında konuşun bunu zorlama şeklinde değil de ne yapıyorsun deyince x filmi izleyeceğim birlikte izleyelim mi diye başlatıp spontane ilerlemek mesela güzel olur

O zaman görüntülü görüşme diye kasılmazsınız da

Her şey gönlünüzce olsun

Oyle ilerliyoruz ve bu sekilde daha da bir saglam yol aliyor gibiyiz.

Yuz yuze geldigimde elektrik almak istiyorum tabii. Ayni sekilde onun da guzel seyler hissetmesini istiyorum ki aramizda su an icin beliren bu uyum pekissin.

Nutfen.

Gorusmeye devam o zaman.

Su an zaten adi yok aramizdaki durumun. Konustuk bunu baslarda. O da isimlendirme yanlisi olmadigini soyledi. Bu yaklasimi cok hosuma gitti.

Bana da zor gelebilir. Olur da her sey yolunda giderse bunu yasayip goreceyim.

Kaderimiz tercihler.
İlk tanıştığımızda bu uzaklık yoktu, sonra oldu ya. Eski videolara bakıyorum, her akşam sahilde gezicez, evimiz şöyle olcak, hayatımız böyle olcak diye atıp tutmuşuz, hiçbir şey de öyle olmamış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…