- Konu Sahibi Summer-girl
-
Lınkedin tarzı bir platformdan tanıştıysanız bir nebze güvenilir geldi. Kaybedecek bir şey yok olumsuz bi tavrı yoksa zaten pandemi dönemindeyiz yüz yüze biriyle tanışma ihtimaliniz düşük olduğu için tanımakta sorun görmezdim ben. Akışına bırakabilirsiniz ilişkideki tavri kişiliği hariç konuları.
Görmedigim biriyle yazismak derken, hic mi görüntülü konusma olmadi aranizda?
Adı üstünde sanal ortam zaten. Benim sanal ortamdan tanışıp sevgili olduğum biçok insan oldu ama en fazla 1 ay sonra yüz yüze geldik. Size iyi geliyorsa kendinizi kaptırmadan ve hayaller kurmadan yazışın, konuşun, herhangi bir arkadaş gibi..
Iste o "en fazla 1 ay sonra" kismi bende uzayacak gibi ve beni urkuten sey de bu. Yasayip gormekten baska yapacak sey de gorunmuyor ama.
İlk goruşmeniz icin sonbahari bekleyecekseniz bu süre oldukca fazla geldi bana...
Bilemedim.
Onun disinda uzak mesafe iliskisi tecrubem var. Farkli sehirlerde de olsa para sıkıntısı yoksa uzaklik asiri etkilemiyor. Eşim her hafta cuma gunu işten ciktigi gibi benim oldugum şehre gelir ve pazar aksam donerdi.
Ha tabi ki her an kafana estiginde hadi bir kahve? Diyemiyorsun yine de ama yuruyor.
Ama uzak mesafe işi yogun bilmem ne diye ayda 1 buluşma olacaksa hic bulaşmayin derim.
Bence anda kalır anın tadını çıkarmaya çalışırsan daha iyi olabilir senin için
Bence eğer uyuşmayan bir yanınız olursa farkedebilirsinki yüzyüze görüşmelerde de de çok geç farkına varılan özellikler olabiliyor
Belki bir avantaj olabilir bu mesafe
Yanyana olunca karşılıklı çekim çok fazla olduğundan gerçeklere odaklanılamayabiliniyor
Yani takıl şimdilik
Akışına bırakmak en güzeli. Güzel bir uyum yakalamışken, ihtimaller üzerine görüşmemeye karar vermek doğru olmaz. Eğer buluştuğunuzda da hoşunuza giderse, o zaman beraber düşünürsünüz uzak mesafe ilişkisini. Emin olun bir şekilde hallolur. Şu an sadece flört döneminin tadını çıkarın
Goruntulu konusmaktan hoslanmiyorum.
Huzursuzluğunun cevabını kendin vermişsin, yüz yüze tanışmadığın biriyle yazışmak tuhaf hissettiriyor. Biz bu internetten tanışma konusunda arada kalmış bir nesiliz. Bizden öncekiler için hayal edilemeyecek bir şeydi, sonraki nesil için çok doğal. Ama bizim neslimiz ne tam adapte olabiliyor ne de reddedebiliyor. Zamana bırak. Türkiye'ye döner dönmez nikah masasına oturmayacaksınız ya.
Yaşadığım pandemi döneminde sanal platformda tanışmak oldukça moda şu sıralar ... Yüz yüze gelip konuşup birbirinizden etkilenirseniz neden olmasın ki ??? Bir nevi görücü usulü gibi bişey , tek farkı eş dost degil de siz kendiniz eşleşiyorsunuz ve seviyorsunuz .
Good luck
Goruntulu konusmaktan hoslanmiyorum.
Sonbahar şurada 4-5 ay sonra. Bu sürede sevgili gibi konuşmanıza da gerek yok, birbirini tanımaya çalışan 2 kişisiniz varsayın. Hem zaten covid var, kimse yüzyüze göremiyor sevdiklerini şu ara :) Biri ile frekansı tutturmak çok kolay değil, bulmuşken keyfini çıkarın.
Yüzyüze gelince ne olabilir ki? Tipini mi beğenmemekten korkuyorsunuz? Ya da tavrı edası mı itici gelecek?
Ayrı şehir de çok sıkıntı değil; biri edirne diğeri kars değilse tabi. Zaten işten güçten insanlar haftaiçi buluşamıyor, haftasonu görüşürsünüz.
Korana döneminde başka türlü tanışmak daha zor zaten
Sanal ortam insanı olduğundan başka gösteriyor dikkat edin iyi gozlemleyin.
Nasip kısmet.
Sevgiliyken uzak mesafe ilişkisiydi, evlendim, hala uzak mesafe ilişkisi, bazı şeyler kaderdir.her an kafana estiginde hadi bir kahve? Diyemiyorsun yine de ama yuruyor.
artık günümüzde herkes hemen hemen bu tür sosyal platformlardan tanışıyor.
1 senedir tüm dünyada virüs var
Kimse evden çıkamadığına göre herkes bu tür yerlerde buluyor birbirini
Siz elektrik alma amaçlı ile konuşmuşsunuz bekli adam sadece arkadaş olmak istiyor ya da daha rahat ilişki Peşinde
Bunu tanımadan görüşmeden bilemezsiniz.
Bence konuşmakta devam
Muhabbet sarmazsa devam etmez , görüşmezsiniz.
Sevgiliyken uzak mesafe ilişkisiydi, evlendim, hala uzak mesafe ilişkisi, bazı şeyler kaderdir.
Bir karar vermek için, ilişkiyi ilerletmek için bence yüzyüze görüşmeyi bekleyin. Telefondaki ses, mesajlar aldatıcı olabilir.
Enerjinin kafanını uyması bence çok önemli bir konu.
Eşimle evlenmeden önce aramızda iki saatlik yol vardı. Hafta sonları görüşebilirdik, hayat öyle bir yola soktuki son 1.5 sene uzak mesafe ilişkisine döndü.
Asla tavsiye etmem. Bana çok zor geldi...
İlk tanıştığımızda bu uzaklık yoktu, sonra oldu ya. Eski videolara bakıyorum, her akşam sahilde gezicez, evimiz şöyle olcak, hayatımız böyle olcak diye atıp tutmuşuz, hiçbir şey de öyle olmamış.Kaderimiz tercihler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?