- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.043
- 138
- Konu Sahibi Summer-girl
-
İnternette tanışmak normal artık tuhaf değil, aralarda bi yorum gördüm görüntülü görüşme yapmamışsınız bu tuhaf geldi sadece. görüntülü de görüşün derim ben. onun dışında başka ülkede ise ve henüz gelme imkanı yoksa, siz de görüşmeyi devam ettirmekte istekliyseniz beklemekten başka bir yol yok şu an için.
size inanamıyorum.
şaka yapıyorsunuz sanırım.
insan o kadar zaman harcayıp irtibat kurduğu biriyle bir kez olsun görüntülü konuşma yapmaz mı?
siz bir nevi kumar oynuyorsunuz.
bu durum size ayrı bir heyecan veriyorsa onu bilemem ama bu tarz durumlar içindeyken insan konuştuğu kişiyi hayalinde yaratır ve aslında ondan hoşlanır. yüz yüze gelince de o kişi hayalinde yarattığı kişiye oturmadığı için hayal kırıklığı yaşamış olursunuz.
belki de bundan hoşlanmıyorum dediğiniz görüntülü görüşme yapmamanın altında yatan şey o kişinin hayal kırıklığı yaratma korkusu.
bunu bi düşünün derim.
kaç yaşındasınız?
bugüne kadar hiç psikolojik destek aldınız mı?
yanlış anlamayın ama içinde olduğunuz durum, konu hakkındaki düşünceleriniz yetişkin bir kadın için biraz garip.
millet size burada anı yaşamaktan bahsetmiş siz de onlara katılmışsınız ama an dediğiniz de tamamen sanaldan ibaret bir şey. yüzünü görmediğiniz insanla anı yaşama fikri... gerçekten bu kadar mı boşluktayız topyekün, anlamadım.
konu başlığı önümü göremiyorum... yani, konuşurken yüz şeklini görmediğiniz adamla tabii ki göremezsiniz önünüzü.
bunları kırma ya da incitme maksatlı söylemiyorum gönül koymasın kimse bakın altını çiziyorum.
Görüntülü konuşmanızı bende öneriyorum. En azından 3 boyutlu görürsünüz. Diksiyonuna, ses tonuna, mimiklerine bakarsınız. Kafanızdaki epeyce soru işareti kalkar.
Karşı taraf bu “ben görüntülü konuşma sevmiyorum” tavrınıza nasıl tepki verdi
Yani bunu bir erkek dese ve konu açılsa sen beğenmeyeceksin diye kaçıyor denir, seni oyalıyor denir, denir de denir
Evet sevmeyebilirsiniz, ben de telefonda konuşmayı sevmem ama işim gereği konuşurum
Sevgilimle kanlı canlı kucak kucağa oturmayı isterim ama araya mesafe girdiğinde gayet telefonla ilişki de yürüttük ki o zamanlar daha cep telefonunu icat edilmemişti
Evlerin salonlarında tüm aile otururken o telefon ile konuşurduk vs
Karşı tarafı da düşünüp parça parça online iletişimi ilerletmek lazım
Anaokulu öğrencileri online okula gidiyor, çağ artık bu aşamada
görüntülü konuşmak fiziksel özelliklere göre yargılamak değildir ki?Goruntulu konusma hic soz konusu olmadi desem? Haklisiniz, ileride olmali.
O kadar zamandan kasit, 1 aycik. Bircok fotografini gordum. Hic gormeden kafamda olusturdugum bir profil yok.
Goruntulu konusup fiziksel ozelliklerine gore yargilamadan once karakterini, bana yaklasimini degerlendirmek istiyorum. Bu daha muhim benim icin.
Psikolojik destek niye? Boslukta olmak ne alaka? 1 aylik sureden bahsediyoruz.
görüntülü konuşmak fiziksel özelliklere göre yargılamak değildir ki?
karşınızdaki insanı görmektir.
sanal da olsa göz göze bakarak konuşunca ne hissettiğini değerlendirmek demektir.
bakalım onunla yüz yüze yarım saat konuşmak karşılıklı bir heyecan uyandıracak mı? bunu anlamak demektir.
bence asıl sizinle sanal da olsa yüz yüze geldikten sonraki yaklaşımı daha önemli.
1 ay konusu da kişiye göre değilir. benim için uzun bir zaman mesela onca işimin gücümün arasında. yüz yüze bir şekilde iki sohbet edince karşılıklı bir heyecan, keyif, beğeni (genel anlamda) olmayacaksa 1 ayımı harcamam. o yüzden o tarz şeyleri en başından yapıyorum ki benden etkilenmeyecekse ya da ben etkilenmeyeceksem zaman kaybı olmasın diye.
bazı çekinceler varsa ayrı konu tabii.
Ne demek yani?Yazmayın. Bu daha iyi sizin için:)
Yazışarak iki insanın birbirini tanıması pek uygun değil:)Ne demek yani?
Yazışarak iki insanın birbirini tanıması pek uygun değil:)
Uygun mu değil? Mümkün değil mi demek istedin? Nasıl tanışsın bu insanlar artık hem pandemi hem teknoloji cağının göbeğinde...Yazışarak iki insanın birbirini tanıması pek uygun değil:)
Bence yuz yuze gelmeden adi konmamali ve o yuz yuze gorusme icin de 5 ay uzun zaman
Sahsen ben de hic bir konuda önümü göremiyorum başlığa ithafen :) belirsizligin tam merkezindeyiz pandemi yüzünden
Zamana bırak.
Görüntülü konuşmuyor musunuz?
Yazışarak da gayet tanınır ayrıca.
Ayrı şehirler de olmanız şu an düşünülecek bir konu değil.
O da biliyor ayrı şehirlerde olacağınızı.
Hele bir buluşun da.
Ben de senin gibi garanticiyimdir mesela böyle bir durumda direkt yuz yuze goruselim derdim ki dedim de kasımda biriyle tanismistim (arkadas vasitasiyla). Devamli telefonda konuşuyorduk ama ben oyle adi konmayan ne sevgili ne arkadas olan, arada kalmışlık hissini sevmediğim için direkt goruselim dedim (usengec erkekler deli eder beniHer iki taraf da gorusene kadar isim koyma taraftari degil zaten. Korkutan sey sure zaten de gorecegiz neler olabilecegini.
Uygun mu değil? Mümkün değil mi demek istedin? Nasıl tanışsın bu insanlar artık hem pandemi hem teknoloji cağının göbeğinde...
Summer-girl bence nötr kal bir süre daha ve görüntülü konuş,cok utangaç biriysen sadece ondan rica et sen görünme belkiiii kabul eder şansını dene...bi incele
Zaten 1 ay olmuş bence kısa bir süre ve onun da görüntülü diye ısrar etmemesi bence incelik,ısrarcı olup rahatsiz etmek istememiş ne güzel ama öyle de gitmesin aylarca tabi ...Ahah, cok hossun.Utanmak degil de gerek gormedim su ana kadar. Aklima da gelmedi desem?
Benim de uzaktan ilişkim var. Her gün görüntülü göeüşüyoruz. Farklı illerdeyiz ama işte pandemiden bir tek yazın 20 gün görüşebildik. Farklı sıkıntılarda var tayin durumu gibi ben akışa bırakmaya çalışıyorum. Sen de öyle yap canım. Aklında kalmasın ilerisi için. Sen ya da o döndüğünde şehir değiştirebilir mi? Bunları konuşmalısınız. Ama görüntülü görüş bence süreç içinde. Sevmesen de şu aşamada yapcak bir şey yok.
Ben de senin gibi garanticiyimdir mesela böyle bir durumda direkt yuz yuze goruselim derdim ki dedim de kasımda biriyle tanismistim (arkadas vasitasiyla). Devamli telefonda konuşuyorduk ama ben oyle adi konmayan ne sevgili ne arkadas olan, arada kalmışlık hissini sevmediğim için direkt goruselim dedim (usengec erkekler deli eder beni), görüştük ama sonunda iletişim devam etmedi (o bey aramadi sormadi). Yani bazi seyler akisinda güzel elbette ama ben emin olmadığım bir seye baslamazdim.sanirim, cok akista kalabilen biri degilim ya hep ya hic :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?