Onumu goremiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.


Görüntülü konuşmanızı bende öneriyorum. En azından 3 boyutlu görürsünüz. Diksiyonuna, ses tonuna, mimiklerine bakarsınız. Kafanızdaki epeyce soru işareti kalkar.


Goruntulu konusma hic soz konusu olmadi desem? Haklisiniz, ileride olmali.

O kadar zamandan kasit, 1 aycik. Bircok fotografini gordum. Hic gormeden kafamda olusturdugum bir profil yok.

Goruntulu konusup fiziksel ozelliklerine gore yargilamadan once karakterini, bana yaklasimini degerlendirmek istiyorum. Bu daha muhim benim icin.

Psikolojik destek niye? Boslukta olmak ne alaka? 1 aylik sureden bahsediyoruz.
 
görüntülü konuşmak fiziksel özelliklere göre yargılamak değildir ki?
karşınızdaki insanı görmektir.
sanal da olsa göz göze bakarak konuşunca ne hissettiğini değerlendirmek demektir.
bakalım onunla yüz yüze yarım saat konuşmak karşılıklı bir heyecan uyandıracak mı? bunu anlamak demektir.
bence asıl sizinle sanal da olsa yüz yüze geldikten sonraki yaklaşımı daha önemli.
1 ay konusu da kişiye göre değilir. benim için uzun bir zaman mesela onca işimin gücümün arasında. yüz yüze bir şekilde iki sohbet edince karşılıklı bir heyecan, keyif, beğeni (genel anlamda) olmayacaksa 1 ayımı harcamam. o yüzden o tarz şeyleri en başından yapıyorum ki benden etkilenmeyecekse ya da ben etkilenmeyeceksem zaman kaybı olmasın diye.

bazı çekinceler varsa ayrı konu tabii.
 

Cok haklisiniz ama zamanlama konusunda ayrisiyoruz sizinle.

Bu 1 ayda yalnizca 3 defa telefonla gorustuk biz. Hizli yol almiyoruz yani cunku vaktimiz var.

Dan goruntulu konusmak da tuhaf bana gore. Gerek gormuyorum demiyorum ama oncelikli degil su an icin. Mesajlarinda imla kurallarina dikkat ediyor mu, egitimi, vizyonu, kilit konularda hayata bakis acisi... Bunlar cok onemli benim icin. Bunlari kesfetmeden goruntulu arama yapmayi ve o anki etkilesime gore degerlendirmeyi dogru bulmuyorum.
 
Bence yuz yuze gelmeden adi konmamali ve o yuz yuze gorusme icin de 5 ay uzun zaman
Sahsen ben de hic bir konuda önümü göremiyorum başlığa ithafen :) belirsizligin tam merkezindeyiz pandemi yüzünden
 
Zamana bırak.
Görüntülü konuşmuyor musunuz?
Yazışarak da gayet tanınır ayrıca.
Ayrı şehirler de olmanız şu an düşünülecek bir konu değil.
O da biliyor ayrı şehirlerde olacağınızı.
Hele bir buluşun da.
 
Yazışarak iki insanın birbirini tanıması pek uygun değil:)
Uygun mu değil? Mümkün değil mi demek istedin? Nasıl tanışsın bu insanlar artık hem pandemi hem teknoloji cağının göbeğinde...

Summer-girl bence nötr kal bir süre daha ve görüntülü konuş,cok utangaç biriysen sadece ondan rica et sen görünme belkiiii kabul eder şansını dene...bi incele
 
Bence yuz yuze gelmeden adi konmamali ve o yuz yuze gorusme icin de 5 ay uzun zaman
Sahsen ben de hic bir konuda önümü göremiyorum başlığa ithafen :) belirsizligin tam merkezindeyiz pandemi yüzünden

Her iki taraf da gorusene kadar isim koyma taraftari degil zaten. Korkutan sey sure zaten de gorecegiz neler olabilecegini.
 
Benim de uzaktan ilişkim var. Her gün görüntülü göeüşüyoruz. Farklı illerdeyiz ama işte pandemiden bir tek yazın 20 gün görüşebildik. Farklı sıkıntılarda var tayin durumu gibi ben akışa bırakmaya çalışıyorum. Sen de öyle yap canım. Aklında kalmasın ilerisi için. Sen ya da o döndüğünde şehir değiştirebilir mi? Bunları konuşmalısınız. Ama görüntülü görüş bence süreç içinde. Sevmesen de şu aşamada yapcak bir şey yok.
 

Goruntulu konusmadik henuz. Biraz daha zaman var buna.

Yazisma bence de onemli ve tanimaya olanak saglayabiliyor.
 
Her iki taraf da gorusene kadar isim koyma taraftari degil zaten. Korkutan sey sure zaten de gorecegiz neler olabilecegini.
Ben de senin gibi garanticiyimdir mesela böyle bir durumda direkt yuz yuze goruselim derdim ki dedim de kasımda biriyle tanismistim (arkadas vasitasiyla). Devamli telefonda konuşuyorduk ama ben oyle adi konmayan ne sevgili ne arkadas olan, arada kalmışlık hissini sevmediğim için direkt goruselim dedim (usengec erkekler deli eder beni ), görüştük ama sonunda iletişim devam etmedi (o bey aramadi sormadi). Yani bazi seyler akisinda güzel elbette ama ben emin olmadığım bir seye baslamazdim.sanirim, cok akista kalabilen biri degilim ya hep ya hic :)
 

Ahah, cok hossun. Utanmak degil de gerek gormedim su ana kadar. Aklima da gelmedi desem?
 
Selam; erkek arkadaşımla sosyal platformda tanıştık. Hatta Facebook ta. Sonuçta 80 kusagiyiz biz :) 4. Yilimiza girdik. On yargili bakmayın böyle şeylere.. nerden biliyorsunuz yüzyüze görüşüp sevgili olduğunuz birinin sizi pisman etmeyeceğini? Ayrıca sosyal platformun artık bir zorluğu kalmadi ki. Görüntülü görüşme diye bir şey var. Görüntülü bir şekilde gorusmekle, bir kitapçıda tanışmak arasında bence bir fark yok. Her ikisi de uzun süre görüşmeye bakar. Buradaki takilmaniz gereken nokta bence uzak şehirlerde olacak olmanız. Mesafeli ilişki her erkeğin harcı olmuyor maalesef. Kadın daha dayanıklı olduğu için söyledim erkeğin harcı değil diye.. bunu da başarırsanız mutluluklar dilerim :)) zaten ciddiye binerse daha radikal kararlar alabilirsiniz. Gönüller bir olsun :))
 

Bugun aklima geldin desem?

Benim sehir degistirmem daha kolay ama bunun icin yasadigim seyden cok emin olmam gerekiyor. Biz daha cok basinda oldugumuz icin bu konular oldukca uzak bize.

Goruntulu gorusme konusunda haklisin. Birazcik zaman sadece.

Her sey gonlunce olsun.
 

Ben de senin gibiyim ve bazen boguluyorum ne olacak diye ama kosullar normalden cok farkli ve bir de isindim bu cocuga.

Ayni ilcede, yani basindaki bir onceki sevgilimi ve yasadiklarimi dusundum. Mesafe ne kadar da anlamsiz ve bir de boyle denemek istedim.

Hayrola!
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…