onun dikkatini nasıl çekerim?

cnm evet var sanırım buna benzer bişey dedi şehr dısında filan dedi :(en iyisi unutmak cnm hheralde ya bi sevgilisi varsa niye aklıma sokaym ki çocugu gerçi aklımdsa olcagı kadar ama çıkarmaya calışaym nası olcaksa artık surekli yanma konusmaya gelyo cocugu actık ama sevgilsi oldugnu öğrendik:((şimdide napcam bilmyorum arkadasta gözü hep sende bu cocuk senden hoslanyo diyo anlamadm ben olayı gitti:(

bide arkadasma ben demedm onadan hoslandıgmı o bana söyledi baksana surekli sana bakyo bu cocuk senden hoslanyo diye birazda o soktu kafama benm ama sevgilisi varmış:(demekki öylesine bakyomus bana...

sevgilim olduğu halde kabul edersen et yor olabilir. hani şehir dışındaymış ya.

ya da ulaşılmaz olursam daha kolay etkilerim sanıyor.

valla kusra bakmasn öyle bişeyi kabul edemm ben oturup bi güzel üzülürm önce sonrada unutmaya calışrm zorda olsa yapmaya calışrm bunu napim onu kabul edemycegme göre bana dusen bu degl mi:(

cnm evet var sanırım buna benzer bişey dedi şehr dısında filan dedi :(en iyisi unutmak cnm hheralde ya bi sevgilisi varsa niye aklıma sokaym ki çocugu gerçi aklımdsa olcagı kadar ama çıkarmaya calışaym nası olcaksa artık surekli yanma konusmaya gelyo cocugu actık ama sevgilsi oldugnu öğrendik:((şimdide napcam bilmyorum arkadasta gözü hep sende bu cocuk senden hoslanyo diyo anlamadm ben olayı gitti:(

bakması hoşlanması demek değil. bu konuda karşı taraftan resmen bir teklif gelmediği sürece başkalarının algılamasına göre düşünmek sadece hayal kurmak olur.

valla kusra bakmasn öyle bişeyi kabul edemm ben oturup bi güzel üzülürm önce sonrada unutmaya calışrm zorda olsa yapmaya calışrm bunu napim onu kabul edemycegme göre bana dusen bu degl mi:(

madem sevgilisi var yapacağın tek şey bu dediğinboshayallersmile

ortak bi paylaşım yok aklından silmen kolay olur. biraz sabırolumunekankayizsmile

bigün yalnızken başın dönmüş gibi yap..tutunacak yer ara...o atılır hemen..sonra başla muhabbete...

doğru söylüyosun tabi resmen bi teklif gelmedği için bende emin olamayorum dediğn gibi hayal kurmaktr bu ben başta facede ilişkisi yok yazyo o yuzden zaten düşnmeye baslamştım bilsem oldugunu niye dusuneym ki ama benm bi sevgilmn olup olmadıgnı da inanılmaz merak edyo bunu bilyorum cunku bunu ima eden sorular soruyo hep direk soramyo utanyo gercekten anlamadm ben bu cocugn neyapmaya calıştıgını bakalım görcez zamanla ama bben kendimi çektm

sevgilisi olduğu halde başka kızlara yanaşan erkeklerden hayır gelmez

seninle beraber olduğunda da aranız kötü olsa başka kızlara kayacak belli ki:olmaz:

bence bikaç sebeptten yazmamıştır.ya gerçekten yoktur ya kızlar arası bozunsa nispet olsun diye yapmıştır ya da çapkkının önde gidenidir...ii niyetli düşünelim..belki kızdan ayrılınca yok die yazmıştır ve hala ayrıdır ama yeni bi ilişkiye de heveslidir belki olamaz mı?

doğru söyluyosun cnm zaten ben cektim kendimi artık böyle bişeye musade etmem kendm sahsen buna benzer bişey yasadm bi baska kızın yasayıpda uzulmesni istemem oyuzden kapadım o dosyayı ama dediğm gibi bazı seyler inandrıcı gelmyo ben bu cocugu ne telfonla konusrken ne msjlasrken hiç görmedm ve hiç şehr dısına gitmyo nezaman görsyo bu kızla anlamış degilm ama tekin bi adam degil sanırm çünkü ben ilişkm olsa yazarm sayfamada ilişksi var diye onu niye yazmyosn demi

Off niye hep böyle hikayelerin sonu mutsuz sonla bitiyor baştan sona bütün yorumları okudum çünkü hepsini hemen hemen bende yaşadım hatta birgün çıktım ve bir daha aramadı oysa insan tekrar bu duyguları yaşıyor diye o kadar seviniyor ki ama sonra MUTSUZ SON off kader offf üzüldüm canım ama biz umudumuzu kaybetmeyelim yani ben bekliyorum çünkü aşık oldum :gitme:

doğru söyluyosun cnm zaten ben cektim kendimi artık böyle bişeye musade etmem kendm sahsen buna benzer bişey yasadm bi baska kızın yasayıpda uzulmesni istemem oyuzden kapadım o dosyayı ama dediğm gibi bazı seyler inandrıcı gelmyo ben bu cocugu ne telfonla konusrken ne msjlasrken hiç görmedm ve hiç şehr dısına gitmyo nezaman görsyo bu kızla anlamış degilm ama tekin bi adam degil sanırm çünkü ben ilişkm olsa yazarm sayfamada ilişksi var diye onu niye yazmyosn demi

kızla arası bozuk olduğundan olabilir. ama arası bozuk da olsa nihayetinde bir sevgiliye sahipse başka bir kıza yakınlaşmaya çalışmak midesizlik.. yoluna bakmakla en iyisini yapıyorsun canım. karakteri düzgün biri çıkar karşına nasılsa, içini ferah tut sen :teselli:

Off niye hep böyle hikayelerin sonu mutsuz sonla bitiyor baştan sona bütün yorumları okudum çünkü hepsini hemen hemen bende yaşadım hatta birgün çıktım ve bir daha aramadı oysa insan tekrar bu duyguları yaşıyor diye o kadar seviniyor ki ama sonra MUTSUZ SON off kader offf üzüldüm canım ama biz umudumuzu kaybetmeyelim yani ben bekliyorum çünkü aşık oldum :gitme:

şimdi mutsuz bir son olarak görünebilir ama perdenin arkasından bakarsan olaylara mutlu olacak bir şey bulursunaklinialirimsmile

şukufe eğer o adamla beraber olsaydı ya 2. kadın olacaktı ya da ileride aldatılacaktı. ama şimdi bu iki ihtmalden uzak ve bence ileride daha fazla üzülmeyeceği için mutlu bittiboshayallersmile

ihtimalleeri değerlendiriyorum evet garip ama erkek milleti ki bu belli olmaz... "kavgalıyım açığım yeni ilişkiye ama elini çabuk tutmazsan giderim geri bak çabuk düşün kıymetimi bil "gibi geldi aklıma

valla bilmiyorum kızlar ama dediğim gibi yanlış anlamyorsam bu cocugun bi sevgilisi var ama yine yanlış anlamyosam bu cocuk benmlede fazlasyla ilgilenyo çünkü cocugun dikkatini getrcekten cektm dün diğer erkek arkadaslarla konusyorm uzakta duryo bizm yanımza da gelmyo ama gözunn hep bende oldugunun farkındaym şimdi şçyle bişey var bu cocugun bi şeklde dikkatni çektm ama bi kız uzmek istemem benm bu dikkati dagtmam lazm çünkü kızla uzaklar bana yaklaşması doğal şuanda ve böyle gidersede gercekten üzücü bi drum olur gibi gelyo bana ama gercekten bi sevgilisi olup olmadgndan tam emin deglm çünkü onun yaptgını elini çabuk tut meselesini bende yapmışmdr öyleyse bilemem tabiki

bence artık ihtimaller üzerine düşünme

zamana bırak

ona sıcak görünmeye de çalışma kendin ol

ondan direk bir açılım görmedikten sonra da varsayımlara dayanarak adım atma

evet cnm doğru söyluyosn dediğin gibi yapayım çok tsk ederm tavsyelerniz için yine durumu yeri geldikçe bildiririm bakalım size

.

eger sevgilisi varsa ve uzak yerde yasiyorsa, seni de 2. olarak elde etmek istiyor yakininda oldugun icin

hem orda hem burda sevgilim olsun diye düsünüyordur belli mi olur, erkeklerin fantezisi oldukca genis

sen dikkatli, temkinli ol bence

Back
X