onun dikkatini nasıl çekerim?

bende aşk acısı cekiom karşılıksız benimkisi ben sevdiğimi söledim oda karsılık verir gibydi 2 ay boyunca hayır demedi daha sonra olmaz dedi ne yapcam ben ya cok sevıorum onu yardım plss mafoldumben

cnm keşke söylemeseydin sevdiğini ya ben kızın sevdiğini söyleyipde mutlu olanını hiç görmedim filmler dışında inş senn için herşey guzel olur bence ilgisiz dur bilmyorum bende cok becerkli değilmdir burda çok güzel yönlendiren arkadaşlar var onlar sana yardım edeceklerdir eminim

bende anlamam kelin ilacı olsa kafasına sürer derler ya benimki o hesap :) hakkaten napsan ki ?? boşver tınlama ..umursama...kaçan kovalanır

:)kızlar valla ben sizin sayenizde kendimi iyi hissedyorum artık kimsenn dikkatini çekmeye çalışmyorum kendim mutlu olabileceğime karar verdim ve gercekten de mutluyum çok tsk ederim hepinize ama ben bu konuyla ilgili olmasada siznle konuşmak muhabbet etmek isterim burdan

arkadaslar sevgilmden ayrıldım onu yakın zamana kadar seviyodum benimle resmen dalga gecti artık onu unutmam ve hayat devam etmem gerektiğini düşnyorm. iş arkadaşm var ondan hoslanmaya başladm duzgn bi insan ama çok konsmuyorz onun nasıl dikkatini çekebilirm üstelik bi kız arrkadası var mı onuda bilmyorm nasıl öğreneblrim bana yardmcı olursanz sevinirm

ilgilendiğini belli etme güzeliğiinle gözüne görnmeye çalış

:)kızlar valla ben sizin sayenizde kendimi iyi hissedyorum artık kimsenn dikkatini çekmeye çalışmyorum kendim mutlu olabileceğime karar verdim ve gercekten de mutluyum çok tsk ederim hepinize ama ben bu konuyla ilgili olmasada siznle konuşmak muhabbet etmek isterim burdan

güzel haber :lepi:

tek başımıza da mutlu olabilirizopuyorumnanaktan

slm kızlar bi de bana yardım ediverin olmamı?hoşlandığım biri var gibi ..ama ben nasıl dikkat çekerim bilmiom..nasıl anlarım?

öncelikle bakışlarını yakalamaya çalış =) ama daha da önemlisi sevgilisi var mı öğrenebilirsen öğren işini sağlama al..=)

okul yıllarında bende düşünürdüm:)) ama şimdi daha cesaretliyim sanırm daha kendime güvenim geldi. bu sayede sanki dikkatimi çekmeye çalışanlar çoğaldı. onunla konuşmayın mesela bambaşka biriyle onun yakında konuşun onun:kedi: yakın olduğu herhangi bir arkadaşıyla , yada onun yanında ufak bir sakarlık yapın... hay aksi felan :))) benim hayal gücüm çok kuvvetlidir. size bir sürü senaryo yazabilirim... iş uygulamaya gelse kaçını yaparım o meçhul ama. izlediğim film deneyimlerinden yola çıkacak olursak sanırım böyle oluyor....,
Sıcak bir selam, dostça bir merhaba, kısa bir sohbet ilgisini çeker sanırım. konuştukçada işiniz kolaylaşır. şöyle ufak bir tavsiye iş yerine geldiğinizde herkese selma vermeye çalışın hal hatır sorun.
Rahat olmaya çalışın ve koza kelebeğini bilmez adlı kitabı okuyun hayatınız değişecek buna inanın benim hayatımı değiştirdi mesala duruşum konumam değişdi sadece kendine güvenmek ve hayat duruşunuz önemli ...

Son düzenleme:
aah ah çeksen de çekmesen de dikkatini, sonucta seni terketmeyecek hayallerinle seni başbaşa bırakmayacak mı.
bırak gitsin.

dert ki hem ne dert sevgili mi dert demek sevgilisizlik de keza,
hiç bulaşmamak lazım erkek denen şu illete.

olan gene kizlara oluyo dimi nadya kardes :1no2:
simdi düsün hayal kur...arkasindan
o kimbilir nerde napiyor kimler agzina giriyor :oklava:
offfffffffffffffff anam offffffff

yaklaşık 4-5 aydır okulumda hoşlandığım biri var.fazla yakın değiliz.bu benden kaynaklıyor sanırım.ama artık yeter..:D onun bi şekilde dkkatini çekmek ben burdayım demek istiyorum artıkkk..

Back
X