onun dikkatini nasıl çekerim?

inş cnm ya hayırlısı olur ne diyeyim bakaloım ben yarın bi gelişme olursa aktarırım sizin önerdgniz bişey varsa onu yapayım yoksa ben sadece slm verip gülümseym mi

hayırlısı öncelikle canım tabıkı navb haklı biyerde cok heveslenmeden hareket et
cunku sonunda senın üzülmeni istemeyız hayal kırıklıgına uğramak çok kötü bişi o yüzden dedim
msn face falan şimdilik erken bence ama istersen ekle bulursan konusun belkı ordan olur bişiler
konuşma olayındada ikinizde çekiniosunuz belkı inşallah zaman la aşarsınız bu durumları ya

inşallah kızzz dileğimiz o valla kadınlar kulubünde başgöz etcez bi arkadaşımızı :)
o yüzden herkez deneyim ve fikirleri ile yardımcı olursa bende sevınırım vallahi

ya ben isteyememki msn sini öyle hususi anca denk gelcekte bişeklde mecbur kalcaz filan vercez birbirmize yoksa hayatta cesaret edemem yani ya bu çocugn arası bizm odadaklerle bozuk olmasa iyi olurdu çünkü önceden naslsn diye gelp soryodu şimdi odaya girmyo ya ondaan göremyom hiç işte bi slm verdgm gun geldi gitti bikaç kez bugn gelmedi hiç

gülsm ben ankarada deglm bu arada öylesne yazmştım onu ama ankaraya sık sık gelrm özellikle sincana ve aydınlıkevlere gelirm

hımm anladım canım evet o kötü oldu gelseydi arada bir görürdün ve anlamaya çalısırdn sana karşı bişi varmı yokmu diye bnde ankaradasın sandım :)

inş cnm ya hayırlısı olur ne diyeyim bakaloım ben yarın bi gelişme olursa aktarırım sizin önerdgniz bişey varsa onu yapayım yoksa ben sadece slm verip gülümseym mi

gülümse .asık suratla dolaşmaa.s

o sizin çalışma mekanınıza gelemiyorsa siz oradan uzak durun:lepi:

ha deyince gelişmez bu işler

biraz sabır

gönlü varsa bir yolunu bulur gelir. erkek utangaç olmaz, yeter ki istesin
kaydirigubbakcemile

bilmiyorum ya bizim onla yanyana gelebilecegmz tek yer orası ben onun odasına gidemem ki garip olur keşke bozuşmasaydı diğerleryle ozaman görüsrdük ama vardr bundada bi hayır bakalım hayırlısı yarın bişi olursa anlatrm ben size yine:)

kızlar ya bugunde bi gelişme yok doğru dürüst ya:( çocuk bizim odaya geldi bi kaç defa sonra bana baktı ben utandım gözlerimi kaçırdım yine slm veremedk birbirimize ya biz nasıl dennk gelipte konusabilirzki bilmyorm valla:(

hımm bıraz sabret bakalım canım
allah konusmak için bi fırsat verır inşallah size

ya inş ya ama ben de çok beceriksizm ki bu çocuk bana slm veryodu önceden konusmak için uğrasyodu hiç yanyana gelmyoruzki bi gelsek konuscaz eminim de işte önce aynı ortamda bulunmamız lazım:(

o zamanlar ilgin yoktu sanırım canım kendine haksızlık etme

Back
X