onun dikkatini nasıl çekerim?

evet ozamanlar beni üzen bi sevgilm vardı sadece onla degl normal arkadaslarla bile ilglenemyodm aglamaktan şimdi ilglencem ama yanyana gelemyorum bugn sabah o slm verdi bende gulmsedm ama bidaha görmedm yarn konusrmuyum bilmyorum ama merak edyorum böyle slm vere vere bişey olcakmı diye önceden bu çocugn bana ilgisi vardı arkadaslar söyluyodu ama şimdi niye belli etmyo anlamadm:(

evet ozamanlar beni üzen bi sevgilm vardı sadece onla degl normal arkadaslarla bile ilglenemyodm aglamaktan şimdi ilglencem ama yanyana gelemyorum bugn sabah o slm verdi bende gulmsedm ama bidaha görmedm yarn konusrmuyum bilmyorum ama merak edyorum böyle slm vere vere bişey olcakmı diye önceden bu çocugn bana ilgisi vardı arkadaslar söyluyodu ama şimdi niye belli etmyo anlamadm:(

senin slm vermene tepki olarak oda slm vermiş bence göz temesı ve slm verirken gülümseme gibi şeylere devam et oda devamını getirecektir..

onunda selam vermesı sen vermeden cok güzel bişi ya bncede devam et kesinlilke gerisi gelecek bak gör hatta bi gün merhaba bile de oda karsılık verecektır emın ol

tmm kızlar devam edeym inş olur bişeyler bende merak etmeye basladım artık iyice nolcak diye bakalım hayırlısı artık size anlatrım ben olanları

yok ya bizden bişi olmaz bu çocuk kızdrmaya basladı beni yuzme bakmadı bugn hep aynı odadaydık hiç baktugnı hissetmedim bende bakmadım ona:(niye böyle oldu sizce bakyodu önceden konusyodu sizn oralar nası diye kendi muhabbet acmaya calşyodu şimdi niye bakmyo anlamadm sevgilisde yok anlamadm gitti:(

ne tatlı heycanlar bunlar yaa :) Bir ilişkinin başlangıcındaki olur mu olmaz mı baktımı bakmadı mı ne desem konussam mı çekingenlik vs hepsi çok güzel şeyler gerçekten ... :)

Bence bu iş olmuş bilee hayırlı olsun

yok ya bizden bişi olmaz bu çocuk kızdrmaya basladı beni yuzme bakmadı bugn hep aynı odadaydık hiç baktugnı hissetmedim bende bakmadım ona:(niye böyle oldu sizce bakyodu önceden konusyodu sizn oralar nası diye kendi muhabbet acmaya calşyodu şimdi niye bakmyo anlamadm sevgilisde yok anlamadm gitti:(

umudunu yitirmeeeeeee...

yok cnm kız arkadaşı olmadığına eminim ya artık yarın görcem h.sonu göremedm hiç gerçi pencereden gördüm bikere yakın oturyorz bizm evn önündenn geçyodu:) valla umudumu yitirmemeye calışyorum cnm da bazen moralim bozuluyo sıkıntı yaptım bide sivilcelendim:(( onlar bari iyileşsede cocuga güzel görünsem:))

akışına bırak

kendini çok yıpratıyorsun

sonu istediğin yönde olmazsa büyük hayal kırıklığı yaşayacaksınbilmiyorumkismile

ewet ya yıpratyorum sanırım ama merak edyorum akışna bırakkıncada bu merakım kolay kolay dinmez niye bu çocuk başta bukadar ilgilyken şimdi ilgisz yada benm ilgimi anladı kendni naza mı çekyo anlamıyorum:(

canımmmmm yapma böle kendını sıktığın için sivilce çıkıo

ewet ya yıpratyorum sanırım ama merak edyorum akışna bırakkıncada bu merakım kolay kolay dinmez niye bu çocuk başta bukadar ilgilyken şimdi ilgisz yada benm ilgimi anladı kendni naza mı çekyo anlamıyorum:(

onun ilgisini yanlış anladığını öğrendiğinde çok üzülür müsün?akannehir

kızlarr bugun bizm odaya geldi onla oturduk iyi bi sohbet ettik ya vaktimizi nası geçirdiğimizi anlattık birbirimize baya bi 10dk konustuk sabahda ilk o slm verdii sonra bi ara odaya geldi yine bana bakyodu gördüm sizce bu iyi bi gelşme mi

kızlarr bugun bizm odaya geldi onla oturduk iyi bi sohbet ettik ya vaktimizi nası geçirdiğimizi anlattık birbirimize baya bi 10dk konustuk sabahda ilk o slm verdii sonra bi ara odaya geldi yine bana bakyodu gördüm sizce bu iyi bi gelşme mi

en azından bir adım ileriye gitmişsiniz... güzel bir gelişme ama temkinli ol ; kendini çok kaptıran taraf sen olursan üzülen sen olursun...

öyle görünmekten bahsetmiyorum öyle olman gerektiğinden bahsediyorum... yerimseniben

bencede çok güzel bi gelişme çok sevindim canım ya devam

Back
X