Onun evden gitmeye niyeti yok ki!😢

Sakın vermeyin babaya düşünmeyin bile bunu çare olarak . Gerekirse dönün eve ama o baba ile yalnız bırakmayin lütfen benim de iki kuzum var bunu empati kurarak yazıyorum . Başta dediğiniz söze katılıyorum çok doğru deli edip noldu diyorlar Allah'ım ıslah etsin bunları. İyi düşünün şimdi zor karar evet ama çocuklar için dönmeniz daha sağlıklı gibi sanki. İnanın çok üzgünüm sizin adınıza aynı şeyleri yaşıyoruz . Rabbim güç versin.
 
Size dön dediğinde " ben zaten evi terk etmedim, bayrama kadar zaten gelecektim. destek için rahatlamak için , düşünmek için buna ihtiyacım var.

Sana tekrar inanmak istiyorum " diyin ve açık kapıniz olsun.

Dönmeye karar verirseniz gider yeniden denersiniz. Ayrılmaya karar verirseniz önce iş/ para kaynağı bulmanız gerekiyor.

Çocuk varken ve çok küçükken, meslek yokken maceraya atilamazsiniz.
 
Bence eve dönmenizi istiyorlar. Fakat annenin aynı zamanda o adamla ömür geçmez tek boşanan sen misin diye bir nevi desteklemesinin nedeninide anlayamadım. Acaba bunlar ilk konuşmalarınız mıydı belki ilkten seni destekledi sonra fikrini değiştirdi ya da tam tersi ilkten desteklemeyip sonradan desteklemeye karar verdi...
Bence en son ne diyorsa nasıl davranıyorsa düşüncesi odur.
 
Porno izliyor diye eşinden ayrılmak ne ki? Neler var şu hayatta, dereyi okyanus yapıp içinde boğulmuşsunuz resmen yazık. Hem de 2 çocukla. Allah yardımcınız olsun
 
Hayır canım. Ara ara öyle diyor. Mesela eşim bir arıza çıkartıyor öyle söylüyor. Eşim sessiz kalınca da başka söylüyor. Yani tepkiler karşı tarafa göre değişiyor. Tahminimce o tamam ben bi esneklik ettim dese yine fikirler değişecek.
 
Porno izliyor diye eşinden ayrılmak ne ki? Neler var şu hayatta, dereyi okyanus yapıp içinde boğulmuşsunuz resmen yazık. Hem de 2 çocukla. Allah yardımcınız olsun
Hanım efendi tek sıkıntı porno izlemesi değil pornoya kendini kaptırıp gerçek hayattaki beraberliğin bitmesi. Asgari ücret maaş alan bir adamın aylık maaşının yarisinin iddiaya gitmesi.
 
Bebeğin 3 aylıkmış. Köydelermiş ailen. 1.5 saat merkez. Annen senle gelse bile sen asgari ücretle 2 çocuguna ve annene bakabilcekmisin. Kirada oturup?. Ya da çalısmadan köyde oturabilecekmisin annenle. Bence kocanın evine git. İş bul anneni de çağır birkaç ay kal benle çocuguma bak ben çalışcam de. Bu şekilde boşanmıyorsun diye gelmek istemese bile gelir senin evine. Tabi kocana eve gelirim ama bu şekilde olacak diye sart koş. Asgari ücret ya da fazlası bir iş bul birkaç ay sonra bir bakıcı bulursun ya da kaynanandan yardım alırsın dönüşümlü bakarlar. Para biriktir. Çocukların biraz bağımsızlaşsın kreş çağına gelsin. Sonra basarsın tekmeyi.ha bi de madem internet bankacılığı şifresini verdi adam. Parayı senin kontrol etmene de birşey demez. Bunu da şart koş. Maası mı maas kartını mı vercek artık hangisi olursa versin sana sen ona günlük harçlık verirsin. Eve harcamaları kendin yaparsın. Böylelikle idda oynayamaz. Porno konusunda da teline el koy. Yok mu eski model bir tel. Ver eline. Bilgisayar varsa sakla. Bana senin odun bunlara tamam dicek gibi geliyor. İrade sorunu varsa böylece çözersiniz.
 
Hanım efendi tek sıkıntı porno izlemesi değil pornoya kendini kaptırıp gerçek hayattaki beraberliğin bitmesi. Asgari ücret maaş alan bir adamın aylık maaşının yarisinin iddiaya gitmesi.
Evlendikten sonra mı oldu bunlar? Eğer öyleyse neden bunlara yöneldiğini düşündünüz mü? Eğer evlenmeden önce de bunlar varsa, görmezden mi geldiniz ya da düzelir diye mi düşündünüz?
 
Evlendikten sonra mı oldu bunlar? Eğer öyleyse neden bunlara yöneldiğini düşündünüz mü? Eğer evlenmeden önce de bunlar varsa, görmezden mi geldiniz ya da düzelir diye mi düşündünüz?
Evet evlendikten sonra oldu. Bakarken benim bildiğim yapmıyordu ama gizli yapiyormussa onu bilmiyorum.
Neden yaptığı konusuna gelince iddiayi borcum var ondan oynuyorum dedi bende ise girdim borclari sifirladik. Ondan önce meblağlar düşüktü borçlar bitince baya bi azitmis. Porno konusunda neden izledin diyorum evet yaptım bir hayvanlik diyor. Ben bunu duymak istemiyorum diyorum yani genel olarak bizde bi sıkıntı var mı diyorum. Yani bildiğim kadarıyla cinsellik yaşandığında bir problem yoktu en azından ben olmadığını dusunuyorum. Ben öyle deyince sen bunun için kendini suçlama diyor. Ben zaten kendimi suçlamıyorum fakat bunun bir sebebi olmalı diye düşünüyorum. Ama bana net su yuzden demiyor.
 
Maaş kartı konusunda anlasmistik sonra vermedi. Telefonu degistirecegine de söz verdi eski tuşlu telefonlardan alacağım dedi bu sefer sen memelekttesin ben cocuklarimi nasıl gorecegim dedi yine yan çizdi. Ya ben ona guvanmiyorum. Çünkü dedigiyle yaptığı farklı. Bu bakıyorsun. Cebindeki parayı çıkarıyor atıyor diyor ki al tamam sende kalsın bundan sonra sen yap harcamaları tabi bunu dediginde ben lohusayim bebek kolik. Bende dedim ki sen zihninde bitirsen bu olayı bunlara gerek var mı. Ben çocukla hergun çarşıya markete nasıl gideyim. Madem sana para vereyim örneğin 50 lira git bir kilo patates bir kilo soğan al diyorum. Önce tamam diyor. Sonra bana para lazım olunca dışarda ben dur bekleyin eve gideyim karimdan alip geleyim mi diyecegim diyor. Bende bunları yasamasaydik bunlara gerek yoktu fakat suan böyle olmak zorunda yapacak birşey yok diyorum.
Öyle olsa bile iki gün uysa üçüncü gün kavga cikartir. Ben tamam dedim oynamıyorum dedim sen benim maasima el koydun vs. Demez ki ben bu kadına söz verdim. Güvenini kırdım. Guvenini kazanmak için bunları yapmam lazım. Nerde onda o kadar kafa
 
Şu cevaplardan çıkan sonuç; eşiniz sizi beğenmiyor maalesef hanım efendi. Erkekler böyle şeyleri kolay söyleyemezler. "Kendini suçlama" diye sizi teselli etmeye çalışıyorsa geçmiş olsun.
 
Yorumunuzun çoğuna katılıyorum bir kısmı hariç
Biz boşanmayi düşünen konu sahiplerine sormuyor muyuz hep, ailen arkanda mi? Ailen destek mi diye? Niye ailesine güvenip bosanmasin anlamadım? tabii ki tek güvencesi olarak ailesini görmemeli bosanirken,planını yapmalı iş güç birikim vs bunları tabi ki düşünmeli,lakin ailesine de guvenmeli bosanirken, maddi olmasa bile manevi olarak her kadın desteğini ister arkasında ailesinin
 
En basiti mesela telefonda konusurken eşimle babam yaw bunlar uzatilacak şeyler değil olur böyle seylerrrr yahu karı milleti işte dedikten sonra bu adamın senin hissettiklerinin ne kadarini anladigini düşünürsünüz. En azından dese ki biz seni anlıyoruz evet kurulmakta haklısın yine yüreğime su serpilecek.
 
Çünkü hiçbir zaman bıraktığını bıraktığın gibi bulamazsın. Çocuğuna az ötede otur dense bile rahatsız olur. Bu sadece aile değil ki. Bakın mesela kimse boşanmak için evleniyor değil mi? Herkes ömür boyu beraber olmak için evleniyor normal şartlarda. Ama şartlar değişiyor. Bir şeylere güvenip is yapılmamalı bence.bu es için de öyle aile için de öyle. Ailesi zaten ilk bosan demiş.sonra ne zaman gideceksin demiş.e bu kız şimdi bunlara güvenip boşansa dogru bir şey ki yapmış olur?
 
Kesinlikle haklısınız bu konuda,eşiniz bir kenara hadi o el oğlu,insan ailesinden de bu dönemde merhamet bekler, ilgi bekler hiç bişey beklemezse anlayış bekler, ayrılmak niyetine evini terk Edip babasına sığınan çaresiz yavrusunu,damadiyla bir olup kızını yaralarsa bir baba,şu durumda ne kadar kirilsaniz haklisiniz,ben bile icerledim ailenizin şu tavrına
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…