Onun hayatı

Bikahvebisohbet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2022
223
67
28
40
10 yıllık evliyim ve bugün evlilik yıl dönümümüz. Dün akşam tartıştık. Çoçuğun doğum gününü kutlayacaktık annelere gidip; kuzenleri ile haftalardır bekliyordu bugünü.. gelin görün ki beyefendinin 2005 yılından beri tanıdığı bir adamın oğlunun düğünü varmış. Tahıdığı diyorum çünkü ne bizim dügünümüza geldi ne çocuğum olduğunda geldi ne gittik görüştük; sadece eşim davet edildi o düğüne; tek olan bu. Beyfendi dügüne gitmek istiydrmuş. Ne evlilik yıldönümümüz umrunda ne çocuğun doğum gtnü. Güzellikle konuştum olmadı kavga ettim olmadı. Bana bencilsin ve kararları neden sen alıyorsun dedi. Ben biz olalım istiyorum o sadece benlik mücadelesi veriyor oysa ki. Evin tüm yükü bende, bir su bardağını yerine koymaz. Haftada bir akşam arkadaşlarıyladır asla sorun etmem mesela.,
Aslında hiç bir şey yolunda değil. Evet evinde işinde gücünde bir adam ama hepsi bu. Ne bana ilgisi var ne sohbeti ne de sevgisini gösterir.
Hayatta her şeyi önüme koydu, önceliklerinden kaçıncıyım bilinmez. Her gün üzülüp ağlamaktan perişan oldum. Yoruldum artık. Aklımda sadece ayrılık var maddi gücüm var cesaretim yok. Hiç bir arkadaşımla da konuşamıyorum. Geçen hafta terapiye başladım. Nolur bir yol gösterin..

Bende bir anneyim yeri gelir bana ilgisizliğini çekebilirim ama çocuğuma çok iyi bir babaysa katlanırım buna. Çocuğumu da 2.plana atan adama neden hizmet edeyim ki. Maddi durumunuz da varmış neyden korkuyorsunuz. Çocuğumu babasız bırakmaktan ailesiz bırakmaktan demeyin alt tarafı gece evinde uyuyor diye kimse iyi koca iyi baba olmuyor ((çok iyi bir babayla sözlerimi geri alıyorum kararsız kalmakta haklısınız derim o zaman. Çocuğum önceliklidir benim içinde))

Benim de katlanamadığım bu. Bir hafta sonra kutlanır diyor, çocuk heveslenmiş beklemiş herkes hazırlık yapmış bekliyor neden erteleyelim ki

Ne kadar doğru; gece evinde uyuyor. Onun eş olmasının özeti bu..

Püüüü yazıklar olsun onun babalığına

Düğünün takısını parasını verse imiş erkenden tebrik edip, çocuğun gönlünü yapsa imiş. Olağan üstü durum sanki
Sizi götürse imiş hiç değilse çocuk düğüne gittik derdi

Diyecek çok söz yok konu sahibi, her şey olabilir sabredilir ama çocuk benim için en üst seviye yazık günah onun üzülmesi hayal kırıklığı, belki zamanla unutacak belki travma yaratacak bu hiseer.. benim için affedilemez.

Bir insan seni dövmüyor evine ekmek getirip bakıyor diye iyi koca iyi baba olmaz

Yok sayılmak da bir şiddettir
Çaresiz bırakmak da bir şiddettir
Mutsuzluğu dört duvar içinde yaşaya yaşaya bunalıma sokmak da bir şiddettir
En önemlisi çocuğuna evine maddi yönden yapması gerekenleri yaparak babalık yaptığını zannediyorsan yanılıyorsun, evi otel olarak kullanıyor
Benim çocuğum üzülecek, o elin düğününde lak lak yapacak yok yaaa
Sabahtan sizi götürüp bıraksa imiş veya onları getirse imiş sonra da defolup nereye gidiyorsa gitse imiş

Terapiye devam et toparladıktan sonra hamlelerini çatır çatır yap. Senin ruhen ve mental olarak çocuk için sağlam olman gerekiyor

Sorunsuz gitmek istiyormuş dügüne. Bekar arkadaşlarıyla görüşmek istiyormuş. Zaten kendi kafasına göre yaşıyor. Elinde telefon bir kanepede.. benim de gücüm kalmadı.. oğlumu alıp götürecegim

Sorunsuz gitmek istiyormuş dügüne. Bekar arkadaşlarıyla görüşmek istiyormuş. Zaten kendi kafasına göre yaşıyor. Elinde telefon bir kanepede.. benim de gücüm kalmadı.. oğlumu alıp götürecegim
Ya sabah sabah iğrenç varlık Kocan ama kusura bakma, senin bekar hayatın ne olacakmış. Çocuk senin üstüne tapulu mu? Tek başına mı yaptın.
Hayır efendim o artık evli bir erkek ve baba, neymiş bekar hayatını özlemiş. Boşansın nafakanı verip defolup gitsin madem öyle.
Boşanırken de çocuğun eğitim servis malzeme paralarını yazdır babasına mahkeme kararında.. Telefon elinde fik fik fik, takip et biri ile fingirdiyor mu yakala delilleri

Terapiye devam et, kendini tolarlayınca kafa olarak hazır olduğunda git avukata, ne delil lazımsa söylesin sana sen de topla yapıştır davayı... bekar hayatı öyle istenmez böyle istenir diye

Evinde böyle bir adama hizmet etmeye değmez

Tamam boşanamıyorsunuz da bu kişiyi neden adam yerine koyuyorsunuz?

Ne olduğu belli değil mi?

Siz kendi hayatınızı yaşayın.
Doğru. Oğlum gsli ama kendisi fanatik fbli. Çocuk gs forması istedi doğum gününde (8 yaşında) o istemiyor diye almamıştım zaten fbli olmazsa onu sevmeyeceğini maddi yönden hiç bir şey almayacagını başka çocuk bulacağını söyledi bir çok kez oğlumun yüzüne ve kezinlikle şaka değil

Hâla onu önemsiyorsunuz.

Oğlunu sevmediğini siz yeni mi fark ettiniz?

Alın kendiniz formayı.

Calisiyormusunuz ? Aldığı bardağı yere koymamak ne demek ya , herseyi geçtim size saygınız olsun . Türk erkekleri neden böyle ya . Bizim ülkemizde kadin çok eziliyor. Benim tavsiyem çalışmıyorsanız çalışın bakmayın şunun eline

Çalışıyorum 14 yıldır kendi işim güzel bir kariyerim evim arabam her şeyim var. Ben de boşanmış bir ailenin çoçuğuyum bunu yaşatmayım istiyordum ama olmuyor böyle de.. katlandıklarımın sayısı her geçen gün artıyor. Altında eziliyorum..

Allah yardımcınız olsun . Çok sevindim.

Gidemezmiş onun gidecek yeri yokmuş. Çok istiyorsam ben gidecekmişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…