- Konu Sahibi Bikahvebisohbet
-
Yok bizimle gelmek icin bavul yapmıştı. Orda yanlış anlaşılmışım. Biz gittik arkamızdan geldi çiçekler hediyeler.. ama manası var mı yokEşiniz bavulları toplamıştı en son, evi terk edebildi mi merak ettim
ayy tribineVe geldi doğum günü partisine ama midesi kötüymüş bir şey yiyemedi. Misafir gibi oturdu somurttu. Kısa bir süre eşlik etti bize. Düğüne gidemedi diye sanırım triplerdeydi
Ben yürüyüşteydim oğlumun meyve saatinde meyve vermemiş, fbli değilsin sen diye. Başka bir gün de fbliyim dedirtmiş zorla meyve yemek icin de oğlum zorla söylemiş(
Ben de çok sinirlendim. Zorbalık bu
Amiinn çok teşekkür ederimayy tribine
kuzunuzu doğum günü kutlu olsun
nice mutlu sağlıklı huzurlu yıllara :)
Evet. Küçük 8 büyük 42. Evde yetişkin bir adam yok ziraNe olur Fake ol. Ne demek cocugu beslememek. Kac yasinda cocuk?
Doğru. Oğlum gsli ama kendisi fanatik fbli. Çocuk gs forması istedi doğum gününde (8 yaşında) o istemiyor diye almamıştım zaten fbli olmazsa onu sevmeyeceğini maddi yönden hiç bir şey almayacagını başka çocuk bulacağını söyledi bir çok kez oğlumun yüzüne ve kezinlikle şaka değil
Paralardim herhalde ben öyle birini . Yani gerçekten içinde merhamet olan bir baba asla böyle birsey söylemez , söyleyemez. Maddi durumunuz da yerindeymis kendinize şu hayatı zindan etmeyinDoğru. Oğlum gsli ama kendisi fanatik fbli. Çocuk gs forması istedi doğum gününde (8 yaşında) o istemiyor diye almamıştım zaten fbli olmazsa onu sevmeyeceğini maddi yönden hiç bir şey almayacagını başka çocuk bulacağını söyledi bir çok kez oğlumun yüzüne ve kezinlikle şaka değil
Maddi gücünüzün size cesaret vermesi gerek. Esiniz zaten size sevgi aşk öncelik vermiyor ki ne kaybedebilirsiniz ???10 yıllık evliyim ve bugün evlilik yıl dönümümüz. Dün akşam tartıştık. Çoçuğun doğum gününü kutlayacaktık annelere gidip; kuzenleri ile haftalardır bekliyordu bugünü.. gelin görün ki beyefendinin 2005 yılından beri tanıdığı bir adamın oğlunun düğünü varmış. Tahıdığı diyorum çünkü ne bizim dügünümüza geldi ne çocuğum olduğunda geldi ne gittik görüştük; sadece eşim davet edildi o düğüne; tek olan bu. Beyfendi dügüne gitmek istiydrmuş. Ne evlilik yıldönümümüz umrunda ne çocuğun doğum gtnü. Güzellikle konuştum olmadı kavga ettim olmadı. Bana bencilsin ve kararları neden sen alıyorsun dedi. Ben biz olalım istiyorum o sadece benlik mücadelesi veriyor oysa ki. Evin tüm yükü bende, bir su bardağını yerine koymaz. Haftada bir akşam arkadaşlarıyladır asla sorun etmem mesela.,
Aslında hiç bir şey yolunda değil. Evet evinde işinde gücünde bir adam ama hepsi bu. Ne bana ilgisi var ne sohbeti ne de sevgisini gösterir.
Hayatta her şeyi önüme koydu, önceliklerinden kaçıncıyım bilinmez. Her gün üzülüp ağlamaktan perişan oldum. Yoruldum artık. Aklımda sadece ayrılık var maddi gücüm var cesaretim yok. Hiç bir arkadaşımla da konuşamıyorum. Geçen hafta terapiye başladım. Nolur bir yol gösterin..
Şakası bile korkunc iken ciddi ciddi söylemesi … Allah ıslah etsin . Ama baktınız ıslah olmuyor ağzına tükürünDoğru. Oğlum gsli ama kendisi fanatik fbli. Çocuk gs forması istedi doğum gününde (8 yaşında) o istemiyor diye almamıştım zaten fbli olmazsa onu sevmeyeceğini maddi yönden hiç bir şey almayacagını başka çocuk bulacağını söyledi bir çok kez oğlumun yüzüne ve kezinlikle şaka değil
Şuan pişman ve ılımlı. Ama sihirli değnek değmedi tabiSon durum ne Su an?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?