Onun hayatı

parçalanmış bir ailenin çocuğu olarak kendi çocuğunuzun bir arada durabilmiş bir ailede büyümesini arzulamış olmanızı anlıyorum. öte yandan siz, bir arada durmuyorsunuz. eşiniz maalesef sizin parazitiniz gibi yaşıyor ve sizden faydalanamadığı noktada size zarar sağlayarak istediğini almanın yolunu bulmuş.
öte yandan buna o denli alışmış ki çocuğunuzun çocuk olmasını dahi unutarak kendi istediğini yaptırmak pahasına ve gelecekte çocuğa mental olarak nelere mal olacağını dahi düşünmeden ona psikolojik şiddet uygulamakta sakınca görmüyor. lütfen bunu içinizden kendinize tekrarlayın. hatta etkili olmazsa çocuğunuzun yüzüne bakarak söyleyin: "bu çocuk, babasından şiddet görüyor!"
lütfen kendinizi ve çocuğunuzu eşinizden kurtarın.
ve unutmadan ekleleyim: kendisi zaten size iletmiş ve bu ileti yoluyla da size şu sirayet etmiş; siz, onsuz yapamazsınız. ama siz, onsuz daha iyi yaparsınız.

Ve geldi doğum günü partisine ama midesi kötüymüş bir şey yiyemedi. Misafir gibi oturdu somurttu. Kısa bir süre eşlik etti bize. Düğüne gidemedi diye sanırım triplerdeydi

Ve geldi doğum günü partisine ama midesi kötüymüş bir şey yiyemedi. Misafir gibi oturdu somurttu. Kısa bir süre eşlik etti bize. Düğüne gidemedi diye sanırım triplerdeydi
ayy tribine
kuzunuzu doğum günü kutlu olsun
nice mutlu sağlıklı huzurlu yıllara :)

Ben yürüyüşteydim oğlumun meyve saatinde meyve vermemiş, fbli değilsin sen diye. Başka bir gün de fbliyim dedirtmiş zorla meyve yemek icin de oğlum zorla söylemiş (
Ben de çok sinirlendim. Zorbalık bu

Ne olur Fake ol. Ne demek cocugu beslememek. Kac yasinda cocuk?

Boşarım öyle kocayı gitsin kendine başka çocuk başka eş bulsun en fb li olanından, hastalıklı bu adam, minicik çocuğa psikolojik şiddettir bu sessiz kalmayın lütfen

Paralardim herhalde ben öyle birini . Yani gerçekten içinde merhamet olan bir baba asla böyle birsey söylemez , söyleyemez. Maddi durumunuz da yerindeymis kendinize şu hayatı zindan etmeyin

Fb ve gs muhabbetine takıldım ben. Oğlumla oğlunuz aynı yaşlarda. Gerçekten takım tutuyor mu? Benim oğlan fbliydi, anne gsyi tutsam olmaz mı, gs şampiyon olmuş diyo fb yeniliyormuş. İlla tutmak isterse tabi de.. Daha takım tutmayı bilmiyor

Biz ailece fbliyiz de, maç vs artık izlemiyoruz. Soğuduk.

Maddi gücünüzün size cesaret vermesi gerek. Esiniz zaten size sevgi aşk öncelik vermiyor ki ne kaybedebilirsiniz ???

Şakası bile korkunc iken ciddi ciddi söylemesi … Allah ıslah etsin . Ama baktınız ıslah olmuyor ağzına tükürün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…