- 19 Eylül 2022
- 223
- 67
- 28
- 40
- Konu Sahibi Bikahvebisohbet
-
Bensiz yapacağına inansam gjderdim demişti o yapar da ben onsuz yapamayacağıma inandırmışım.Sizden çekinmesi gerekirken . Yaptığı şımarıklık . Biz kasımlar aman yuvamız bozulmasın diye bir çok şeye katlaniyoruz . Genlerimiz de bu var böyle öğrendik . Siz Mutlu olursunuz, çocuğunuzda mutlu olur . Bu erkekler kendilerini ne sanıyor bulunmaz hint kumaşı .
Tabiki. En çok oğlum. Bir insanın çocuğundan daha kıymetli ne olabilir ki. En çok da onun icin artık sürdürmeyeceğim. Keşke bir kardeş yapsaydım oğlumu da yalnız bıraktım buna üzülüyorumHadi bakalım. Evet kendini de düşün ama 8 yaşındaki çocuğuna bir takım için seni sevmem diyen bir babası olan çocuğunu daha çok düşün.
Öyle düşünme iki çocukla tam pranga olurdu bu adam sana. Sen varsın hem hayat neler getirir bilemezsin ki. Belki yeni bir çocuk doğurmaya ikna edecek kadar seni seven biri çıkar karşına.Tabiki. En çok oğlum. Bir insanın çocuğundan daha kıymetli ne olabilir ki. En çok da onun icin artık sürdürmeyeceğim. Keşke bir kardeş yapsaydım oğlumu da yalnız bıraktım buna üzülüyorum
Aşırı sinirlendimDoğru. Oğlum gsli ama kendisi fanatik fbli. Çocuk gs forması istedi doğum gününde (8 yaşında) o istemiyor diye almamıştım zaten fbli olmazsa onu sevmeyeceğini maddi yönden hiç bir şey almayacagını başka çocuk bulacağını söyledi bir çok kez oğlumun yüzüne ve kezinlikle şaka değil
Ben yürüyüşteydim oğlumun meyve saatinde meyve vermemiş, fbli değilsin sen diye. Başka bir gün de fbliyim dedirtmiş zorla meyve yemek icin de oğlum zorla söylemişAşırı sinirlendim
Evet zorbalık yapıyor ve siz buna asla müsade etmeyin.. başlarım takımına da, holiganlığına da...çocuklar ince cizgim kusura bakmayınBen yürüyüşteydim oğlumun meyve saatinde meyve vermemiş, fbli değilsin sen diye. Başka bir gün de fbliyim dedirtmiş zorla meyve yemek icin de oğlum zorla söylemiş(
Ben de çok sinirlendim. Zorbalık bu
sinir sinir konuşmasınBenim de katlanamadığım bu. Bir hafta sonra kutlanır diyor, çocuk heveslenmiş beklemiş herkes hazırlık yapmış bekliyor neden erteleyelim ki
Bizim taraf. Onlarda küçük çocuk da yok büyük çocukların da birbiriyle ilgisi yoksinir sinir konuşmasın
benim de 2 kızım var anlıyorum yani.. çocuğun ne kadar üzüleceğini tahmin ediyorum
çocuğuna kendi teklif etsin bakalım üzüleceğini görsün
gıcık.. kuzenleri diye bahsettiğiniz onun tarafı mı sizin taraf mı?
ben olsam babası olmadan yaparım doğum gününü
sizin taraf olduğu için de önemsemiyor olabilirBizim taraf. Onlarda küçük çocuk da yok büyük çocukların da birbiriyle ilgisi yok
Doğru. Oğlum gsli ama kendisi fanatik fbli. Çocuk gs forması istedi doğum gününde (8 yaşında) o istemiyor diye almamıştım zaten fbli olmazsa onu sevmeyeceğini maddi yönden hiç bir şey almayacagını başka çocuk bulacağını söyledi bir çok kez oğlumun yüzüne ve kezinlikle şaka değil
Sözde hazırlanmış bavul yapmış kendince. Ama içerde horul horul uyuyor tam 2 saattir. Ben çıkıp gidecegim oğlumu alıp bir saatlik işim kaldı.sizin taraf olduğu için de önemsemiyor olabilir
dediğim gibi ben olsam babası olmadan yaparım
Kendisi bekar bir erkek degil, bekar olmamasinin suclusu da siz degilsiniz. O cocugu da tek basiniza yapmadiniz, nikah masasinda imzayi da zorla attirmadiniz. Istemiyorsa bosasin, ama cocugunu bosayamaz.Sorunsuz gitmek istiyormuş dügüne. Bekar arkadaşlarıyla görüşmek istiyormuş. Zaten kendi kafasına göre yaşıyor. Elinde telefon bir kanepede.. benim de gücüm kalmadı.. oğlumu alıp götürecegim
Tam tersi olmasin o. Kesin sizi dusundugu icin kaliyordur. Sizi dusunen insan asil bu hareketleri yapmaz. Inandigindan da degil yani, bombos konusuyor sadece. Ben bir bardagi bile kaldirmaktan acizim, sen olmasan kim bana bes yildizli otel hizmeti verecek diyememis de.Bensiz yapacağına inansam gjderdim demişti o yapar da ben onsuz yapamayacağıma inandırmışım.
Gidecek adam gidecegi yerde uyusun bu ne sacmalik. Sanirim ayagina kapanacaksiniz gitme falan diyeceksiniz sandiSözde hazırlanmış bavul yapmış kendince. Ama içerde horul horul uyuyor tam 2 saattir. Ben çıkıp gidecegim oğlumu alıp bir saatlik işim kaldı.
Evet her şeye de rağmen ilk defa ayrılık cebimde. Ben kararımı verdim. Artık tartışmak kavga etmek istemiyorumBirikim.Niye şimdi .Hiç sevgisi ilgisi sohbeti yoksa öncelik olmadiysaniz bu adamı taniyorsaniz artık niye bu kavga niye bu mücadele.Evlilikte biz olmadiysaniz neyin yıldönümü bu.Terapi niye alıyorsunuz ilişki içinde ondan bir adım yoksa terapi kabullenmemiz icinmi karar vermeniz icinmi.Niye diye mi soruyorsunuz niye gidemiyorum.Cocuklar büyüyüp gidince daha çok sorgulayacaksiniz.Karariniza karışmam ama bu evli bekar medeni haliniz değişmez ki
Hakkınızda hayırlısı olsun kararınız ne olursa olsun huzur bulmanızı dilerim kavga kaos husursuzluk insanı mahfeden ve geride iyiye dair hicbirsey bırakmayan olgular.Bu manada sevginin yaninda önce huzur sükunet uyum saygı lazım insana yoksa niye zorlarki insan birşey elde edemediği mutsuz huzursuz olduğu yeri.İnsanin mutsuz olnak icin birine ihtiyacı olmamalı hayat zaten çok yorucu.En doğru kararı almanizi dilerimEvet her şeye de rağmen ilk defa ayrılık cebimde. Ben kararımı verdim. Artık tartışmak kavga etmek istemiyorum
Eşiniz bavulları toplamıştı en son, evi terk edebildi mi merak ettimEvet her şeye de rağmen ilk defa ayrılık cebimde. Ben kararımı verdim. Artık tartışmak kavga etmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?