onun yanına gidip..

miyaw123

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2014
114
9
11
Antalya
onun yanına gidip hicbirsey dedirtmeden sarılsam böyle sımsıkı sarılsam öyle kalsam doğru olurmu tersler mi beni eski sevgilim cok özledim hergün rüyalarıma giriyor izmire gidip direk sarılsam deli olduğumumu düsünüyor cok özledim dayanamıyorum cok zormus gecmiyo kokusunu özledim kokusunu hatrlayamıyorum gözlerim cok doluyo uyuyamıyorum aylardır geceleri hic...

neden ayrılmıştınız?
zaten en zoruda herşeye rağmen severek ayrılmak değilmi...
bi gün başkası olsa bile....
o olamadığı için bi başkası giriyor hayatına..kim isterki bunu.

Eğer oda seni seviyosa neden olmasın ne kadar oldu ayrilali ?

neden ayrılmıştınız?
zaten en zoruda herşeye rağmen severek ayrılmak değilmi...
bi gün başkası olsa bile....
o olamadığı için bi başkası giriyor hayatına..kim isterki bunu.

Ailem yüzünden ama o beni yüzüstü bıraktı.. ama napim sevdim cok sevdim özlemim nefretimi asıyor.. buarada deli olduğumumu düsünür demek istedim orda durmadan ağlıyoruz düzgünde yazamadım ellerim titriyor.. bugun 4 bucuk ay oldu ayrılalı cok özlediim dayanamıyorum ama hicbi cözümü faydasıda yok unutmayı deniyorum deniyorum olmuyor...

Offf ben de çok duygusal,hassas bir yapıya sahibim,okuyunca yazdıklarını içim nasıl oldu Neden ayrılmıştınız,ne kadar zamandır ayrısınız bu gibi şeyleri paylaşırsan belki daha sağlıklı fikir verebiliriz canım.

ağlattın beni çok kötü oldum:

böyle anlarda hep ondan nefret edeceğim sebepleri bulurum...işte sebepler...
unutman için sebepler...
sonuçta bitmişse sebebi var.
seni yüzüstü bırakmışsada biliyorum çok zor ama unutmaktan başka çareside yok.

Belki onu geri kazanmassın ama içinde kalmaz hiç değilse şu ölümlü dünyada be kardeş..

4 BUCUK ay oldu koca 4 bucuk ay hicbir gün konusmadan uyumamıstım onla küsmemistik bile senelerce önceki baslıklarda anlatmıstım daha farklı olarak ama kimseye anlatamıyorum burayı buldum herkes en yakın arkadaslarım bile unut diye tersliyolar dinlemiyolar ama aksine ben onu anlattıkca mutlu oluyorum. beni istemeye geldi vermedi ailem büyük olaylar oldu bna söz verdi bn ona söz verdim bırakmıcaktık ellerimizi o beni bıraktı oda acı cekiyor ama bugun öğrendim dönmemeye yemn vermis ölsemde acıdan dönmücem diyomuş ben ona bisi yapmadım ki sadece sevdim.. onlar benim ailem ne yapayım ama benim icin savascak kadar sevmediğini düsünmek delirtiyor beni ağlamaktan yine helak oldum hicbisi yemedim yine yiyemiyorum ülser oldum üzüntüden 4 ayda tükeniyorum gün gectikce.

Tam olarak ne oldu bilemem ancak beni yüzüstü bıraktı diyosun.
İşte tam bu noktada hadi hep beraber ağlayalım demek yerine ben sana git yüzünü yıka diyorum.
4 ay olmuş karşılıklı bi'çaba, özlem göremediysen senin ona koşup sarılman karşı tarafın en fazla egolarını okşar.
Malesef gerçek dünyada pek öyle filmlerdeki gibi gelişmiyo olaylar:100:

ben de benzer duygularla 6 yılın ardından gittim.. şimdi evliyiz.. o yüzden imkansız diye birşey yok.. belki ilerde hatırlayıp güleceğinizbir anı olacak bu.. denemekle birşey kaybetmezsiniz.. belki o da benzer duygular içindedir..

aileniz neden istemedi peki?

[/B]
Bende isterim acı cekmemeyi kokusunu aramamyı onla konusmayı özlememeyi sarılamamayı sevmemeyi . ama kolay değil hiç değil belki sadece sevgili olsaydık tamam ama 14 yasımdan beri herseydi sonradan sevgili olduk biz cok sonradan ama 6 snee hep yanımdaydı hep destek odlu bna güldük ağladık eğlendik herkes gitti o gitmedi ona cok güvendim benim tek kahramanımdı o babam ben kücükken vefat etti onu hem baba hem dost hem sevgili benimsemistim güvendiğim tek daldı keske sadece bi sorun olarak sevgili olmak olsaydı .

Söyle özetleyim bakması gerekn bir annesi babası yardımcı olması ama suanlık ve 1000 lira maas benim fazlasıyla durumu iyi olan ailem ve hakaret edip ezen ailem hiç birikimi olmayan sevdiğim adam ve doğrulması icin 2yıl gereken bir zaman dilimi bunlar oldu ben ona ben sonuna kadar arkandayım dedim.. benim elimi bırakmadın senelrce bırakmam dedim oda bırakmam dedi bi ton sözler verdi sonra gitti annemle son telefondan sonra...

Bu 4,5 ay boyunca hiç ama hiç,hiçbirşekilde iletişimi olmadı seninle sanırım değil mi canım?Doğru anlamış mıyım?

aileniz neden istemedi peki?

1000 lira maas ailesi ev kredisi aldı 20 binliralık coğu birikmden nakit ödemisler onun icin yardım ediyor ailesine ve birikimini ailesine vermis.. derseniz ki bu durumda niye tamam dediniz böyle olduğunu bu kadar olduğunu bilmiyordum olsaydı beklerim seni senelerce derdim yine ben.. cok kötü aile catısması oldu ona rağmen ailesi sen bizim kızımzsın dedi ama okadar olaya dayanamadı gitti o ...

Bu 4,5 ay boyunca hiç ama hiç,hiçbirşekilde iletişimi olmadı seninle sanırım değil mi canım?Doğru anlamış mıyım?

kusura bakmayın ağlamaktan tam anlatamadım.. yok her ayrıldığımız gün arar sesimi dinler kapatr bide bi kac kere kuzeninden belimi doğrultayım birikim yapayım cıkcam karsısına evlenicem demis 4 ay boyunca.. bi kac kere girisimi oldu faceden ben cok öfkeliydim ona okadar güvenirken beni yarı yolda bırakmıstı öfkeyle tersledim.. gelmeye yeltenlendiğinide faceden biliyorum arada ama okadar gerisi yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…