onun yanına gidip hicbirsey dedirtmeden sarılsam böyle sımsıkı sarılsam öyle kalsam doğru olurmu tersler mi beni eski sevgilim cok özledim hergün rüyalarıma giriyor izmire gidip direk sarılsam deli olduğumumu düsünüyor cok özledim dayanamıyorum cok zormus gecmiyo kokusunu özledim kokusunu hatrlayamıyorum gözlerim cok doluyo uyuyamıyorum aylardır geceleri hic...
neden ayrılmıştınız?
zaten en zoruda herşeye rağmen severek ayrılmak değilmi...
bi gün başkası olsa bile....
o olamadığı için bi başkası giriyor hayatına..kim isterki bunu.
onun yanına gidip hicbirsey dedirtmeden sarılsam böyle sımsıkı sarılsam öyle kalsam doğru olurmu tersler mi beni eski sevgilim cok özledim hergün rüyalarıma giriyor izmire gidip direk sarılsam deli olduğumumu düsünüyor cok özledim dayanamıyorum cok zormus gecmiyo kokusunu özledim kokusunu hatrlayamıyorum gözlerim cok doluyo uyuyamıyorum aylardır geceleri hic...
Ailem yüzünden ama o beni yüzüstü bıraktı.. ama napim sevdim cok sevdim özlemim nefretimi asıyor.. buarada deli olduğumumu düsünür demek istedim orda durmadan ağlıyoruz düzgünde yazamadım ellerim titriyor.. bugun 4 bucuk ay oldu ayrılalı cok özlediim dayanamıyorum ama hicbi cözümü faydasıda yok unutmayı deniyorum deniyorum olmuyor...
Offf ben de çok duygusal,hassas bir yapıya sahibim,okuyunca yazdıklarını içim nasıl olduNeden ayrılmıştınız,ne kadar zamandır ayrısınız bu gibi şeyleri paylaşırsan belki daha sağlıklı fikir verebiliriz canım.
aileniz neden istemedi peki?4 BUCUK ay oldu koca 4 bucuk ay hicbir gün konusmadan uyumamıstım onla küsmemistik bile senelerce önceki baslıklarda anlatmıstım daha farklı olarak ama kimseye anlatamıyorum burayı buldum herkes en yakın arkadaslarım bile unut diye tersliyolar dinlemiyolar ama aksine ben onu anlattıkca mutlu oluyorum. beni istemeye geldi vermedi ailem büyük olaylar oldu bna söz verdi bn ona söz verdim bırakmıcaktık ellerimizi o beni bıraktı oda acı cekiyor ama bugun öğrendim dönmemeye yemn vermis ölsemde acıdan dönmücem diyomuş ben ona bisi yapmadım ki sadece sevdim.. onlar benim ailem ne yapayım ama benim icin savascak kadar sevmediğini düsünmek delirtiyor beni ağlamaktan yine helak oldum hicbisi yemedim yine yiyemiyorum ülser oldum üzüntüden 4 ayda tükeniyorum gün gectikce.
böyle anlarda hep ondan nefret edeceğim sebepleri bulurum...işte sebepler...
unutman için sebepler...
sonuçta bitmişse sebebi var.
seni yüzüstü bırakmışsada biliyorum çok zor ama unutmaktan başka çareside yok.
Tam olarak ne oldu bilemem ancak beni yüzüstü bıraktı diyosun.
İşte tam bu noktada hadi hep beraber ağlayalım demek yerine ben sana git yüzünü yıka diyorum.
4 ay olmuş karşılıklı bi'çaba, özlem göremediysen senin ona koşup sarılman karşı tarafın en fazla egolarını okşar.
Malesef gerçek dünyada pek öyle filmlerdeki gibi gelişmiyo olaylar:100:
4 BUCUK ay oldu koca 4 bucuk ay hicbir gün konusmadan uyumamıstım onla küsmemistik bile senelerce önceki baslıklarda anlatmıstım daha farklı olarak ama kimseye anlatamıyorum burayı buldum herkes en yakın arkadaslarım bile unut diye tersliyolar dinlemiyolar ama aksine ben onu anlattıkca mutlu oluyorum. beni istemeye geldi vermedi ailem büyük olaylar oldu bna söz verdi bn ona söz verdim bırakmıcaktık ellerimizi o beni bıraktı oda acı cekiyor ama bugun öğrendim dönmemeye yemn vermis ölsemde acıdan dönmücem diyomuş ben ona bisi yapmadım ki sadece sevdim.. onlar benim ailem ne yapayım ama benim icin savascak kadar sevmediğini düsünmek delirtiyor beni ağlamaktan yine helak oldum hicbisi yemedim yine yiyemiyorum ülser oldum üzüntüden 4 ayda tükeniyorum gün gectikce.
aileniz neden istemedi peki?
Bu 4,5 ay boyunca hiç ama hiç,hiçbirşekilde iletişimi olmadı seninle sanırım değil mi canım?Doğru anlamış mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?