Saklamaktan baska care bırakmıyolar ki.. burdan bakınca cok acılı küçük emrah gibi izlenimim var ama gündüzleri herkesi güldürüp espri yaparım kolumda smile diye dövmem var herkese hayat felsefem gülümsemek derim ama geceleri icim hüznü sindirmiş onla yoldaş artık annem arkadaslarımlada iyi arası hicbir detayı es gecmedim eksiksiz bir plan yaptım tabi değicek mi derseniz ne bilim iste gectiğimz yolları yürürm onu uzaktan görürüm bi gün belki o bile yeter olmadı koca izmir kucaklar benide..
aynı ben :) benim esprilerime herkes güler, evin neşe kaynagı seçildim hatta... ama bilmezlerki içimde kopan fırtınaları, şu an herkes uyuyor ben ayakta sanki telefonum titriyormuş gibi geliyor bakıyorum birsey yokkulaklarım sesleniyor resmen...
aranızda bu kadar büyük bir aşk varken, bence pes etme, dua et, umut et, içimden geldi nedense kavusacakmışsınız gibi geldi (inşallah)
Herkesin aynası göründüğü gibi değildir cift tarafı vardır herzaman..
bizim fazla hayallerle gecen senelerin birikimi oldu aşkın sonucu bakın ben bile olayın ortasındayken herkese akıl verirken cevremde.. derdimi bulamıyorum derman biliyorum cıkıs yok cocuk inadım tutuyor iste birazda paylasmak attıkca büyüyor sustukca kanıyor.. onu anlatmaktan vazgecmicem imkansız olursa olsun. kızanlarımız olcaktı bulgaristana götürcekti mesela beni meshur köftesi mi ne varmıs oranın ondan yedirtcekti kusana kadar yicektik sonra sarılcaktık hep öyle biterdi hayaller sarılmalı cünkü her gelisinde bi sarılmaya doyamazdık kac defa yolda durdurup sarılırdım durduk yere deli değilim :) sadece gideceği icin her saat her dakka saniyesi sarılmassam bosa gider gibi gelirdi.. :)
bencede vazgeçme, çok şekersiniiiizzz, aşk çok güzel bir duygu ama her güzel şeyin bir zorlugu olur, öyle düşünelim :)
Önceki girisimlerinden ağır ters cevap aldı simdi eminim giderse söylersem az değil o cektirir en kötü huyumuz ölsekte askımızdan ikimizinde inadı keci inadı hele onunkini bi görün bi konusmaya gir sen atatürk bu ülkeyi kurdu de mesela o ordan girer burdan cıkar burası ingiltere su bilmem ne kisi kurdu dersin öyle illalah ettirebilcek bi inat uyuzlukta vardır. bulgar göcmeni erkeklerinin hepsi böyle :).. ben az değilim facede yazdğm durumlardan ikinci attan umursamıyomuş gibi canın acıtmaya basladım aslında bu cabam umursamadığımı düsünerek üstüme düsüp arkamdan gelmeseydi cünkü cok dersem bn herseye rağmen üste düsersem haklıyken o beni ezer diye düsündüm erkek milleti ne kdr sevsede topu böyle.. ama biraz sanırım abarttım veya ters tepti oda inat yaptı söyle ki onun paylasımları herkese acık ayrıdığımzdan beri benimde fotolardan durumlardan savasıyoruz facemden cıkmıyo isten gelince direk girer bakar sonra bi yanıt yani özlü sözlerden uzamanı oldum iyice bu işin...
aynı ben :) benim esprilerime herkes güler, evin neşe kaynagı seçildim hatta... ama bilmezlerki içimde kopan fırtınaları, şu an herkes uyuyor ben ayakta sanki telefonum titriyormuş gibi geliyor bakıyorum birsey yokkulaklarım sesleniyor resmen...
aranızda bu kadar büyük bir aşk varken, bence pes etme, dua et, umut et, içimden geldi nedense kavusacakmışsınız gibi geldi (inşallah)
Yaş olayları etken tabiki burada.Ama bu iş facebook'tan filan karşılıklı atışmayla,ima yoluyla vs... çözümlenmez.Ben hep şöyle düşünürüm kadın olsun,erkek olsun ikili ilişkilerde.Laf çarpıtmak,kızım sana söylüyorum gelinim sen anla gibisinden imalarda bulunmak bile bir his göstergesidir.İster hala aşık olmaktan kaynaklansın bunlar,unutamama belirtisidir.İster kinli olmaktan kaynaklansın bunlar,kafadan tam olarak atamamanın belirtisidir.Nefret etmek bile bir duygudur,karşımızdakine karşı hala içimizde bitmemiş,tam olarak içinden çıkılamamış birşeyler olduğunu belli eden.Yoksaymak ise çok farklı birşeydir.her anlamda yok saymak ama.Bir insanı tamamiyle yoksayabiliyorsanız onunla ilgili iyi kötü hiçbirşey umrunuzda olmaz.Ne iyiliği ne kötülüğü umrunuzda olmayan bir insan da sizin hiçbirşeyiniz olur.Şimdi erkek arkadaşın zaten gururlu,biraz zor bir yapıya sahipse,inayçıysa; senin bahsettiğin tutumların onda ters tepki yaratmış olabilir.En son paylaştığı bir cümleyi de yazmışsın mesela.Şu an bence duygusal boyutta değil,gerçekçi yaklaşıyor olaya.Kendini belki daha fazla kaptırıp yıpratmamak adına bu korunma yolunu seçmiş bence.Ben derim ki bir kez,sadece bir kez facebook'tan mesela,madem hep giriyor,hala sevdiğini belli eden ama hani çok duygusallığı abartmadan,öyle ağlayıp sızlayan bir tavırla değil...bir iki kısa cümle yaz.Yanıt gelmezse ya da terslerse de şu dönem içindekileri kusmaya ihtiyaç duyuyor olabilir.Bazı erkekler içlerindekini böyle atıp,kafaları rahatladıktan sonra ancak duygusal bakışa geçebiliyorlar,daha ılımlı oluyorlar.Herşeye rağmen ses seda çıkmazsa da,sen de üzüme artık daha fazla canım.Elimden geleni yaptım,kendi seçti bunu diyip hayatına bakmalısın.
Haklısın teşekkür ederim yorumların için benimkisi dert yanıp icimi dökmekti aslında bakalım denicem öğüdünüzü :).. birde bulgar göcmeni bunlar kızlar taş gibi orda bi görseniz hepside yataklı iliskilere giriyor bnden önce hep cinsel yasamı oldu onun ödümde kopuyor biyandan bisi olrsa diye o mahalledeki bütün kızları vurasım var öyle bi mahalleki kızlar erkeklere laf atıyor hepside bembeyaz elmas gibi tenleri.. :/
Şimdi birşey yazacağım ama benden nefret edeceksin.Etsen de ben şu anki durumuna veririm ne yapalım.Benim kökenimde de bulgar göçmenliği var.ben kendi adıma konuşabilirim elbette ama aksine bu değindiğin konuda günümüze göre bazı hemcinslerim tarafından geri kafalılık olarak nitelendirilebilecek derecede tutucu bir yapım vardır.bulgar göçmeni kızların özellikle yüzleri,gözleri güzel olur,evet beyaz tenli olurlar genelde hepsi öyle taş gibi değildir,kendine eziyet etme böyle düşünerek.Erkek arkadaşının da daha önceden cinsel yaşamı olmuş olabilir,erkek işte.Ama bu önüne gelen her kadınla senin tabirinle yataklı ilişkilere gireceği anlamına gelmez.
Yok yalnıs anlasıldıysam ben özür dilerim sizde büyüğümsünüz ben bulgar göcmenlerini hep sevdim cokta arkadasım vardır orda ağlamaktan tam genişli anlatım yapamıyorum ben önyargılı bi insan olmadım hic anlatım hatam olduysa siz kusura bakmayın izmirde göcmen konutları var konutların bi mahallesinde otrduğu yerde cevre ortam bakımdan öyle kızlar cok var anlamında dedim. güzelliklerini belirtmek icinde beyaz tenliler dedim orda oturan namuslu cok arkadasım var ben cevresi bakımından dedim kuduruma bakmayın anlatımımdan dolayı ...
Yok ben alınmadım zaten,anlıyorum çünkü şu ara içinde bulunduğun psikolojiyi.Sadece biraz değindim konuya ki için rahat etsin,o kadar huzursuzlanma bu açıdan diye yani.
Haklısın teşekkür ederim yorumların için benimkisi dert yanıp icimi dökmekti aslında bakalım denicem öğüdünüzü :).. birde bulgar göcmeni bunlar kızlar taş gibi orda bi görseniz hepside yataklı iliskilere giriyor bnden önce hep cinsel yasamı oldu onun ödümde kopuyor biyandan bisi olrsa diye o mahalledeki bütün kızları vurasım var öyle bi mahalleki kızlar erkeklere laf atıyor hepside bembeyaz elmas gibi tenleri.. :/
Anlamadım bulgar kızları hangi mahallede izmirde onun oturduğu mahalledemi
açıklama yaptım okuyabilirsiniz ordan yine açıklayım.. onun oturduğu göcmen konutları var izmirdeki cevresindeki bi kac bulgar göcmeni kız cevresi yollu kızların bütün mahalle değil sanırım düzeltmeye yapmalıyım mesajımı yalnıs anlasıldı iyice..
Yok canım benim kökenimdede var az bulgarlık göçmenlği genelde öyle olur tabi kişiden kişiye değişir herkes öyle yatağa girecek diye bir kavram yok herkesin kendi kişiliğidir ama daha serbestlerdir tabi bizlere göre sana bişey diyeyim çok seviyorsun bence birbirinizden kopmayın öyle anlatmışsınki her sevgiyi bulmuşsun onda seni çok iyi anlıyorum bende babamı küçükken kaybettim erkek arkadaşımda bende baba arkadaş sevgisini duyuyorum mesaj at ona ciddi ciddi konuşun bi karara varın
Ben bunu yalnıs bulmuyorum zaten serbest bakımdan kimse kimseye karısmaz sığ düsünceleri olmayan insanlar kendi yağlarında kavruluyolar nasıl bi sehirde bi cevrede bi avuc varsa yollu onun cevresindede var bi kac tane onu belirtmek istedim yüzyüze olucak gibi geliyor bana az kaldı izmire adımımı atmamada birgün dayanamayıp cıkarım belkide karsısına haksınız ben iste icten böyleyim ölür manasında ona belli etmiyorum cünkü erkek milleti biliyorsunuz pek gelmez fazla belli etmeye.. olmadı yüz yüze halletmeye calısıcam..
Ben bulgar göcmenlerinin yanında hep bulundum onun hayatına grincede değil hep arkadaslarım vardı antalyadada misafirperverlerdir ictenlerdir ok sıcak konusmalrı vardır eski sevgilimin cevre bakımdan kızlar gözlerimle gördüğüm icin bazı seyleri ondan ama cevresi bi kac kisi öyle diye ben zaten bütün bulgar göcmenleri öyle diye diyemem dersem günah islemis olurum haklarına girerim dediğim gibi ağlamaktan tam olarak geniş anlatım yapamıyorum tam anlatamıyorum kendimi ve haklsınız psikolojim bu durumda cokta iyi değil evet hepside beyaz değil mesela benim eski sevgilim esmer hepsi değil cevresinde bi kac kız öyle ve cok cektim o kızlardan olaylarım oldu biraz onun eskiden yattığı kızlardı benim sevdiğim adam göcmen kötülemem imkansız.. bunu anlatmamaın ayrıntılı sebebide yalnıs anlasılmak istemediğimdendir yeniden dediğim gibi kendimi anlatamadığımdan dolayı kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?