Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam olarak ne oldu bilemem ancak beni yüzüstü bıraktı diyosun.
İşte tam bu noktada hadi hep beraber ağlayalım demek yerine ben sana git yüzünü yıka diyorum.
4 ay olmuş karşılıklı bi'çaba, özlem göremediysen senin ona koşup sarılman karşı tarafın en fazla egolarını okşar.
Malesef gerçek dünyada pek öyle filmlerdeki gibi gelişmiyo olaylar:100:
kusura bakmayın ağlamaktan tam anlatamadım.. yok her ayrıldığımız gün arar sesimi dinler kapatr bide bi kac kere kuzeninden belimi doğrultayım birikim yapayım cıkcam karsısına evlenicem demis 4 ay boyunca.. bi kac kere girisimi oldu faceden ben cok öfkeliydim ona okadar güvenirken beni yarı yolda bırakmıstı öfkeyle tersledim.. gelmeye yeltenlendiğinide faceden biliyorum arada ama okadar gerisi yok..
katılıyorum
senin için çaba sarfetmeyen biri için ülser olmana değmez...
yinede sizinle kalıp tüm zorluklara göğüs gerebilirdi gitmek en kolayı çünkü1000 lira maas ailesi ev kredisi aldı 20 binliralık coğu birikmden nakit ödemisler onun icin yardım ediyor ailesine ve birikimini ailesine vermis.. derseniz ki bu durumda niye tamam dediniz böyle olduğunu bu kadar olduğunu bilmiyordum olsaydı beklerim seni senelerce derdim yine ben.. cok kötü aile catısması oldu ona rağmen ailesi sen bizim kızımzsın dedi ama okadar olaya dayanamadı gitti o ...
Canım sen dün gece yanılmıyorsam ya da bir önceki gece farklı başlıkla açmıştın değil mi bu konuyu?Aynı kişiysen olayı biliyorum ya,konuşmuştuk, ona göre düşünerek yorum yapabilirim,o yüzden sordum yani.Çok gururludur diye bahsetmiştin hani.
onun yanına gidip hicbirsey dedirtmeden sarılsam böyle sımsıkı sarılsam öyle kalsam doğru olurmu tersler mi beni eski sevgilim cok özledim hergün rüyalarıma giriyor izmire gidip direk sarılsam deli olduğumumu düsünüyor cok özledim dayanamıyorum cok zormus gecmiyo kokusunu özledim kokusunu hatrlayamıyorum gözlerim cok doluyo uyuyamıyorum aylardır geceleri hic...![]()
Haklsınız ben herseyin farkındayımda su sol tarafımdaki lanet sey farındamı? dinletiliyormu o öyle yaptı böyle yaptı diye sevmekten vazgecermi gercek seven ben hiç cabuk seven biri olmadım olamadm veya bi erkekle kafamı dağıtayım tarzında bana yapılanlara rağmen sevmem eziklik salaklık değildir ben serefli sevdiğimdendir ondan cıkmaz icimden ondan yanar içim içtim bağrdm ağladım ( tabi evde kız arkadasımla) ne ypaamdımki arkadaslarım zorla cıkarmaya calıstı beni dısarı olmadı her noktasını özene bezene sevmiş yüreğim nasıl bianda silerim o öyle yaptı diye acı hissetmez gecer içim..? saklıyordum annemden atkısı kaldı bitane tek bna onla koklayıp unutmuyodum kokusunu ben.. annem onu bulup cöpe atmıs kokusunuda unuttum artık tamam öyle olsun adi olsun yalancı olsun ama ölmeden bikere bile sarılamıcağım gerceğini gelde su salak yüreğime sorun napim kardeslerim ablalarım..
yinede sizinle kalıp tüm zorluklara göğüs gerebilirdi gitmek en kolayı çünkü
hayatta her şey insanlar için arkadaşım. sakın kendi bedenine, ruhuna zarar verecek kadar dövünüp isyana girme
belki şuan hayatının altının üstüne geldiğini düşünüyorsun ama daha güzel kapıların açılacağını bilemezsin
mutluyken sorgulamayız en ufak üzüntüde ülsere kadar gideriz
her şey olabilir hayatta
sen güçlü olmazsan, sadece yenilirsin
içim parçalandı okurken, üstelikte bizde iki gündür küsüz
eger evlenmeniz imkansızsa, onu tekrar görmek acılarını tekrar başından beri çekmek demek olacak, yani o an belki için rahatlayacak ama ayrılınca yine acı çekeceksin, eline birşey geçmeyecek, bu yüzden en iyisi unutmaya çalış, evet zor oluyor, ama bir yandanda uzakta olması çok iyi, çünkü birde hergün görüpte dokunamamak konuşamamak seni daha çok mahfederdi
inanki unutuluyor herşey, ben 10 yıllık platonik aşkımı neredeyse her ay karşılaştıgım halde bir yil görmedim diye unuttum, sen haydi haydi unutursun... Allah sabir versin hakkinda hayirlisi olur inşallah
merak ettim ailen bu hâlini görünce birsey demiyormu?
bu okduğum bölüm bitiyor yeniden 2 sene daha okucam izmire gidip onu uzaktan görebilmek icin ee tabi acı cektiğimi bilseler yollarlar mı hic mutlu kız rolü yapıyorum gayette diyorum ya gündüz herseyi yaparım inansınlar diye uyuduktan sonra onlar atarım maskemi böyle umursamıyomuş gibi davranarak izmiri yazmama izin vericekler onay aldım..
Evet özür dilerim mesgul ediyorum sizi aynı benzer konu işte ama acılcak yok kimse yokmuş.. okadar herkes icin fedakarlık yap dertlerini dinle didin uğras bi gün sen düştüğünde bi tekmede onlar atsın.. aileme zaten belli edemiyorum onlar uyuyunca artık dayanamayıp akıtıyorum gözyaslarımı burayıda ib arkadas önerdi icini dök yardımcı olurlar dedi.. kusuruma bakmayın ama icmde tasıyamıyorum olmuyo
az kalmış sabret o zaman :)) biz kızlar ne kadar yetenekliyiz bende aynı senin gibiyim içim kan aglar ama herkes beni çok neşeli biri sanır, ama gece olunca başlarım aglamaya gözlerim kıp kırmızı olur kimseler görmez, sabah yine aynı role devam![]()
Söyle özetleyim bakması gerekn bir annesi babası yardımcı olması ama suanlık ve 1000 lira maas benim fazlasıyla durumu iyi olan ailem ve hakaret edip ezen ailem hiç birikimi olmayan sevdiğim adam ve doğrulması icin 2yıl gereken bir zaman dilimi bunlar oldu ben ona ben sonuna kadar arkandayım dedim.. benim elimi bırakmadın senelrce bırakmam dedim oda bırakmam dedi bi ton sözler verdi sonra gitti annemle son telefondan sonra...
katılıyorum
senin için çaba sarfetmeyen biri için ülser olmana değmez...
Yok,ne özürü canım,fikir paylaşımında bulunuyoruz,dertleşiyoruz işte içimizi döküp rahatlamak için biraz da olsa.İnsan insanın zehrini alır denir ya hani.Şimdi bence 4 aydan fazladır ayrısınız tamam ama özellikle sordum sana hani hiç mi çıt yok gibisinden.Arada sesini dinliyormuş,facebook'tan girişim olmuş filan mesela.Hiç umrunda olmasan asla ama asla tek birşeye bile yeltenmezdi diye düşünüyorum.Yalnız son olarak ,artık ölsem de bu işin oluru yok,çabalamayacağım gibi birşey dediğini öğrenmişsin.Bu kesin,doğru bilgi mi 3.şahıslardan kulağına gelen,o da önemli.Eğer sen elinden gelen herşeyi yaptıysan ilişkin adına,sevginin herşeye rağmen arkasında durduysan,ailene rağmen de bunu ona belirttiysen ki yapmışsın anladığım kadarıyla diğer arkadaşlara da yazdığın cevaplardan.Sen sana düşeni yapmışsın demektir.Ama burada erkek arkadaşın açısından da anlamaya çalışyorum.Ailen tarafından o ve ailesi aşırı rencide edildiyse kolay değildir bazı şeyleri yutup bir heves yeniden yola koyulmak.Bence şöyle yap.Olan olmuş,sen ona karşı anlayışlı olmuşsun,o sana karşı daha katı olmuş vs... gibi düşünceleri bir kenara bırakarak,içten içe beni yarı yolda bıraktı diye hırslanmayarak biraz sakinleşmeye çalış.Ve açıkça,gayet net bir biçimde konuş erkek arkadaşınla.Hiç öyle böyle,oraya buraya girip lafı dolandırmadan açıkça seni sevip sevmediğini sor,sor ya bu hayata bir kere geliyoruz,en çok keşkeler kalıyor içimizde ukte.Ben herşeye rağmen herşeye varım,kendimden de eminim diyorsan ilişkine bir şans verdiğini düşün.Bunu acizlik,zayıflık,iradesizlik olarak görme.Hee eğer sen böyle yaptığın halde sana bir adım bile gelmezse o zaman hakkında hayırlısı değilmiş demekki canım ya.
Sanki konunu okumuştum daha önce:44:
Şimdi sevgilimi çok seviyorum ama ailesi sürekli ezse beni bi'yerden sonra sanırım mantığımı devreye sokarım.
Sanırım seninki de öyle yapmış sen aşkın gözü kördür her şeyin üstesinden geliriz modundasın, o da tam tersi durum bu zorlamanın alemi yok modunda.
Herkesin aşkı yaşayış şekli farklıdır.
Şimdi sen gitsen sarılsan o an sarılırsınız vs ama ya sonrası?
Sonrasını getirecek/getirebilecek olan adam zaten 4 ay köşesine çekilmezdi diye düşünüyorum.
Gururu ağır basmış sanırım öyle de bi'durum var...