Yaş olayları etken tabiki burada.Ama bu iş facebook'tan filan karşılıklı atışmayla,ima yoluyla vs... çözümlenmez.Ben hep şöyle düşünürüm kadın olsun,erkek olsun ikili ilişkilerde.Laf çarpıtmak,kızım sana söylüyorum gelinim sen anla gibisinden imalarda bulunmak bile bir his göstergesidir.İster hala aşık olmaktan kaynaklansın bunlar,unutamama belirtisidir.İster kinli olmaktan kaynaklansın bunlar,kafadan tam olarak atamamanın belirtisidir.Nefret etmek bile bir duygudur,karşımızdakine karşı hala içimizde bitmemiş,tam olarak içinden çıkılamamış birşeyler olduğunu belli eden.Yoksaymak ise çok farklı birşeydir.her anlamda yok saymak ama.Bir insanı tamamiyle yoksayabiliyorsanız onunla ilgili iyi kötü hiçbirşey umrunuzda olmaz.Ne iyiliği ne kötülüğü umrunuzda olmayan bir insan da sizin hiçbirşeyiniz olur.Şimdi erkek arkadaşın zaten gururlu,biraz zor bir yapıya sahipse,inayçıysa; senin bahsettiğin tutumların onda ters tepki yaratmış olabilir.En son paylaştığı bir cümleyi de yazmışsın mesela.Şu an bence duygusal boyutta değil,gerçekçi yaklaşıyor olaya.Kendini belki daha fazla kaptırıp yıpratmamak adına bu korunma yolunu seçmiş bence.Ben derim ki bir kez,sadece bir kez facebook'tan mesela,madem hep giriyor,hala sevdiğini belli eden ama hani çok duygusallığı abartmadan,öyle ağlayıp sızlayan bir tavırla değil...bir iki kısa cümle yaz.Yanıt gelmezse ya da terslerse de şu dönem içindekileri kusmaya ihtiyaç duyuyor olabilir.Bazı erkekler içlerindekini böyle atıp,kafaları rahatladıktan sonra ancak duygusal bakışa geçebiliyorlar,daha ılımlı oluyorlar.Herşeye rağmen ses seda çıkmazsa da,sen de üzüme artık daha fazla canım.Elimden geleni yaptım,kendi seçti bunu diyip hayatına bakmalısın.