• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

onun yanına gidip..

işte şuan seninki bekar kafası benimki evlenmiş kaynanası tarafından beyni haşlanmış kafası öle kenarda durupda alah kısmet ettiyse olur demekle olmuyo yavrummm tabi bu olay da var bir hayırki birleştiklerinde amaan bi daha ayrılmakmı töbe diyecekler :27:

Ayy yaaaa benim bu bekar kafası ile senden öğrenemem gereken çok şey var sanırım :1:

3 saat sonra kalkacak bir insan için fazla enerjiğim ilaç içtim fayda etmesini bekliyom ederse alah kısmet te ederse uyuyacam valla

hep ailesi yüzünden bütün birikimi üstüne üstlük ev taksiti yükü onun omzuna gitti birazda etken o ailesinede kızıyorum bu yaşa gelmisler su kadarcık birikim olmaz mı bütün birkim o yapmıs ev almıslar tabi diyemedim ona desem kıyamet kopardı cok iyi geldiniz bana cok sağolun gece ilk defa gülümsediğimi gördüm :)

kız zaten anlamam bu aileleride kendilerine marabamı doğruyolar nedir kadın hiç çalışmaaz çalışır evine çul çabut alır erkekde 50 sine gelmeden işi bırakır yıkar yükü evdeki kurbanın omzuna evlatlarından birde harçlık beklerler ya ifrit olurum sonra çocuk napsın balatalar yanıyo 30 a gelmeden evmi alsın evlensinmi düğünmü yapsın kız ne demek ben hep burdayım eşim ısrarla ordakiler hep erkek desede :27:

3 saat sonra kalkacak bir insan için fazla enerjiğim ilaç içtim fayda etmesini bekliyom ederse alah kısmet te ederse uyuyacam valla

Hiç sorma bu zombilik olayına değinmiştik :1: Ben gittim iç hastalıklarına,şansıma şeker bir doktor hanım denk geldi.Ben de ruhsal,fiziksel ne varsa döktüm ortaya,o kadar içimde kalmış ki demek pörtleyiverdi birden,kadın da sabırlıymış beni dinledi :1: Benim alerjik bir olay da vardı hafiften,bu uyku,kilo alamama ne varsa anlattım işte.Bu üçü bir arada maruzatıma birden çözüm olacağını düşündüğü bir ilaç verdi,kullanacağım bakalım.Senin dediğin gibi kafadan sıkıntı yorumunu yaptı :1: Ama psikiyatriye sevketmedi,yeşil reçeteli bir ilaç yazar çünkü büyük ihtimalle dedi.Bu verdiği de uyku yapıyormuş,bakalım.

kız zaten anlamam bu aileleride kendilerine marabamı doğruyolar nedir kadın hiç çalışmaaz çalışır evine çul çabut alır erkekde 50 sine gelmeden işi bırakır yıkar yükü evdeki kurbanın omzuna evlatlarından birde harçlık beklerler ya ifrit olurum sonra çocuk napsın balatalar yanıyo 30 a gelmeden evmi alsın evlensinmi düğünmü yapsın kız ne demek ben hep burdayım eşim ısrarla ordakiler hep erkek desede :27:

Tamda öyle bi durumda zaten.. düğünde istemiyorum nikah olsun basımızı sokucak bi ev kiralayım istemiyorum biseyyy :( ama gelinlik giyeyim o olsun :52: gelsinde valla nazar döktürcem ikimize kna yakcam :( gözlüklerinden öpcem :((

Aaaaaaaa buradakiler hep erkek miymişşş :53: Düşünmek bile istemiyorum ya neler konuşuyoruz biz bizeyiz diye :26:

Bas git izmire ben varya böyle bişey yaşasam 1 dk durmam git sarıl sevdiceğine bu dünya üç günlük içinde kalmasın. Aşkın gücüne inanırım ve Allah'ın merhametine git ve sarıl ona herşey yeniden başlasın. Dimdik ol ailene karşıda naparsa yapsınlar.
Böle konuda mantık kalmaz bende vesselamm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hiç sorma bu zombilik olayına değinmiştik :1: Ben gittim iç hastalıklarına,şansıma şeker bir doktor hanım denk geldi.Ben de ruhsal,fiziksel ne varsa döktüm ortaya,o kadar içimde kalmış ki demek pörtleyiverdi birden,kadın da sabırlıymış beni dinledi :1: Benim alerjik bir olay da vardı hafiften,bu uyku,kilo alamama ne varsa anlattım işte.Bu üçü bir arada maruzatıma birden çözüm olacağını düşündüğü bir ilaç verdi,kullanacağım bakalım.Senin dediğin gibi kafadan sıkıntı yorumunu yaptı :1: Ama psikiyatriye sevketmedi,yeşil reçeteli bir ilaç yazar çünkü büyük ihtimalle dedi.Bu verdiği de uyku yapıyormuş,bakalım.

benim sinirimi bozanda o işte çözemediği yerde psikolojik diyip hapı yapıştırıyolar içen herkes leyla ya ortada bi sürü leyla var herkes yeşil reçeteli sende kadını hipograt yeminine pişman ettin haa :27::52:

Bas git izmire ben varya böyle bişey yaşasam 1 dk durmam git sarıl sevdiceğine bu dünya üç günlük içinde kalmasın. Aşkın gücüne inanırım ve Allah'ın merhametine git ve sarıl ona herşey yeniden başlasın. Dimdik ol ailene karşıda naparsa yapsınlar.
Böle konuda mantık kalmaz bende vesselamm

Bu gazla ucarım ben izmireee :) teşekkür ederim yorumlarınız icin hazirana ordayım ucak bileti flan bakayım suan karar vermiş bulunmaktayım ne olcaksa olsun olmadı dayak atarım boyu 1.88 ama zıplayarak döverim nasıl olcaksa artık bağlarım postalarım kendime olmadı :)

Aaaaaaaa buradakiler hep erkek miymişşş :53: Düşünmek bile istemiyorum ya neler konuşuyoruz biz bizeyiz diye :26:

yanımda oturuyor varya ordakiler hep erkek haa duruyo duruyo ne yazıyon salıyom bişi gizli tutuyom bilgileri :D:27:bilseki horlama tonlarına kadar burda deşifre ediyom arkasına bakmadan kaçar :Dkadınlara ait bi yer olacak komple erkekler üşüşür kesin erkek ordakiler hep lan git başımdan diyom sustu şimdilik :27:

miyavcım zamanında istemeyenlere özel kına paketlet ben öle yapmışdım bir kilo hemde :27:

benim sinirimi bozanda o işte çözemediği yerde psikolojik diyip hapı yapıştırıyolar içen herkes leyla ya ortada bi sürü leyla var herkes yeşil reçeteli sende kadını hipograt yeminine pişman ettin haa :27::52:

Bilmem artık arkamdan çattık deliye demiş midir? :1: Ama biraz ağırlık çöktü gibi,sızarım umarım.İyi sabahlar diliyorum...İyi geldin herkese,sağolasın :3:

Bu gazla ucarım ben izmireee :) teşekkür ederim yorumlarınız icin hazirana ordayım ucak bileti flan bakayım suan karar vermiş bulunmaktayım ne olcaksa olsun olmadı dayak atarım boyu 1.88 ama zıplayarak döverim nasıl olcaksa artık bağlarım postalarım kendime olmadı :)

alttan isabetleyip ortalayıppp bir depik attınmı senin göz hizana eğilecektir zaten ozaman istediğin gibi hareket edersin :27:

miyavcım şimdi uçak bileti bak erkenden al ucuz olsun güzel bi uyku çek bende yatıyom yarın görüşürük haydi herkese iyigeceler

Bence süper karar.Dayanamayacak seni karşısında görünce,ben öyle hissediyorum.

Vereyim gazı yawrum :D hadi Gül bakim ağlama boşver cidden üç günlük dünya beklediğin hata. Milletin lafınada bakma onlar konuşur durur sorun maddiyatsa ailen açısından başka bi eksisi yoksa salla Allah yardım eder
Ben evlendiğimde evimin çatısı akıyodu gece sırayla uyanık kalıp kova koyuyorduk nerden akmaya başlıyosa şimdi çatısı akmayan evimi seyredip şükrediyorum. :D
Yani herşey onların gözünde eziklik yokluktur ama sen o zorluklarla mutlu olursun çünkü o vardır yanında.
Kimsenin anlamasını bekleme içindekilere yapmak istediklerine gem vurma birkere geldik bu dünyaya. Rabbim sevdiğimizden ayırmasın

Back
X