Onun yapma dedii eyleri yapar msnz?

birbirimizi tanıyor,sınırlarımızı biliyoruz..arada bir şaşsak da genel olarak uyum sağlıyoruz ilişkimizde..gamyoncuiremsu

Sevdiğim bana güvenir bende ona güvenirim.
Eğer bir davranışımız ters geliyorsa belirtiriz.
Eh birbirimize mantıklı bir açıklama yapıyorsakta verdiğimiz kararlardab vazgeçeriz.
Ama bu kısıtlama anlamında değil saygı çerçevesi içinde gerçekleşir...

yapma denilen bir şeyi özellikle yapmak, inatlaşmak saçma geliyor bana; doğru olduğuna inanıyorsam ve karşımdaki istemiyorsa onu ikna etmeye çalışırım; bana güvensin, yanlış bir şey yapmayacağıı bilsin isterim.

gıdıklanmaktan hoşlanmadıgı halde gıdıklıyorum ehehehe :roflol:

yapmaaaaa dioo ama çok hoşuma gidio yaaauuuuuu :roflol:

bide yapma derken kızmıyo gülüyo bende onun için hoşuna gidio diye düşünüyorum (kuyruklu yalan :roflol:)

mutluyuz böyle ikimizde gülüyoruz hem :roflol: :roflol:

biz fazla kısıtlamıyoruz birbirimizi.. ben de sevmiyorum kısıtlanmayı o da ama illaki bazı isteklerimiz oluyor.. mesela facebook a bi resmimi koymustum kaldırır mısın cnm çok seksi bi poz bu dedi oysa sadece yan profilden yüzüm görünüyodu. neymiş dudaklarım çok seksi görünüyomus resimde peki seni mi kırıcam dedim kaldırdım.. bi keresinde de bi kızın yanında komsularının kızı bu ayaktaydı dişardan gelmişti üzerindeki tişörtü aniden çıkardı odasına girdi arkasından gittim bi daha aynı hareketi görmicem elin kızının yanında ne üstünü çıkariosun dedim balık gibi yüzüme baktı =)) tamam aşkım sinirlenme dedi.. yani ne çok kısıtlamak iyidir ne de hiç takmamak. herkesin hassas olduğu bi konu vardır ona saygı duymak lazım..

Çat diye hiçbir sebep göstermeden emreder gibi yapma derse yaparım.. ınadım inattır.. Ama yapmamı istemediği ve bunu tatlı dille ifade ettiği hiçbir şeyi yapmam..

yapma dediyse vede gerçekten istemiyosa yapmam.
ama gıcıklık olsun diye yapma diyosa ben yine bildiğimi okurum:)

ben yapmam her dediğine uyarım ama sinirlendiysem yapma şunu dediyse gözüm karadır ucunda o ilişki bitceni bilsem yine yaparım inadımdır az burnumun dikine gitmesini severim sınırları zorlarım ama bana tatlı dille anlatırsa böyle davranışın hoşuma gitmiyor seni seviyorum ama lütfen böyle davranma sende bana hatalarımı görürsen söyle gibi konuşursa yaparım yok bana sevmiyorum böyle davranma yapmayacaksın gibi konuşursa heyt adamın iflanı keserim çokta tın derim yaptığımdan ve yapacaklarımdan şaşmam ama ben yapmayacaksın emretsemde normal söylesemde yapamaz geçen üstelik aşkım köye gidebilirimiyim dedi 3gün kalcam dedi yok hayır dedim gitmeyecen ben seni özlüyorum dedim sonra gözüme baktı baktım üzüldü tamam git git dedim bazende böyle durumlarım oluyor birçok şey varda zaten olayın en önemli kısmını anlattım çokta tınnnnn hahayt

yasaklar genelde cazıp oluyo..
ve cıgnenmesıde gerekır bazen..
yaptıgım seylerde yada bunu yapma yasak dıye bısı hıc gelmedı bana..
cunku bılınıyom tanınıyom apmıycagm seylerı tahmın edıyodur kararlarımı bılıyokı hata yapmıcamı bılmısdır kı yapma demez..

benimki de nargileme karısır.. bi keyfim var o da evimde nargile tüttürmek.. zararlıymış. haklı ama napim nargile benim en büyük aşkımm vazgecemem beeeeeeeeeeeeeennnnnnn =)))

eğer aklıma mantığıma uymuyorsa dediği kendi bildiğimi yaparım.
nedenleriyle açıklaması lazım benim de aklımın yatması lazım.
ama sırf kıroluk olsun diye yapma derse dinlemem onu.

Back
X