Onun yapma dedii eyleri yapar msnz?

bizdede öyle kisitlamalar yok..
ama illaki bana yapma diyorsa, ozaman vardir onda bisi bende yapmam! bu tabiki karsilikli:asigim:

Bazen yapıyorum...
Mesela en basit örneği ona kızdığım zaman onun çok sinir olduğu kısa bi eteğim ve şortum var onu giyip çarşıya çıkıyorum... Çünkü o bunları giymeme sinir oluyor...
O görsün görmesin ben onları giydim mi intikam almış gibi rahatlıyorum:kahve:
Mesela göbeğimi deldirmek istiyordum o da olmaaz diyordu yine kızıdğım bi zamanda hatta küs olduğumuz zamanda gittim göbeğimi deldirdim...Sonradan o da sevdi :)
Aynı şekilde dövmeyide istemiyordu..Yine kavgalı olduğumuz bi zaman gittim yaptırdım.
Gerçi o dövme çıkıcak diye inat ediyor bense onca acı çektim hayatta çıkarttıramaz o dövmeyi kimse diyorum :)

dövmeden ne istiyolar anlamıs değilim benimki de dövmeye inanılmaz kıl.. ben sırtıma istiyorum pati izi ama izin vermiyor

bende dövme yaptirmak istiyorum sirtima ama hala ne yapacagima karar veremedim..
nisanliminda dövmesi var :))) aslinda göbegimede pircing istiyorum ama korkuyorum biraz.. ama nisanlim yaptir diyor.. bu tür konularda cok sükür rahatim.. kiyafetimede hic karismaz.. benim giydigim seyler hosuna gider.. zaten bakimli ve modern olmami ister kendisi, ki öyleyim! ama tabii aynisini bende ondan bekliyorum bakimli olsun güzel giyinsin hos görünsün.. bu konuda sansliyim galibaa opuyorumnanaktan

bazen uyuzzluk olsun diye yaparım ikizler burcuyum ben yönetilmeye pek gelemem yapma demek var nazikçe açıklayıcı eyvallah uyarım bide yapma demek var sert kesinlikle ters teper bu tutm bende yaparım yanii kaydirigubbakcemile3

allahtan giyimime kuşamıma karısmaz.. ben açık giyinirim sırt dekoltesini ve hafif göğüs dekoltesini çok severim. kıyafetıme karışacak olsa buna izin vermezdim zaten..

gerçekten istemediği bişeyse ve de çok saçma bişey değilse yapmam ama eğer benim çok istediğim birşeyse ikna etmeye çalışırım hala da diretiyosa yaparım ama söylemem :jeyyar:

ben onun dediklerini her zaman yapmaya çalışıyorum
oda beni dinler genelde ama arada dinlemediği de oluyor tabi
e olcak artık o kadar

ben yapmayan ve bencillikle suclanan tarafim hep :dilcikar:

ben arada yaparim ama daha cok yaptiririm

esim ,hep ayniiiii teyzem gibisin der kaydirigubbakcemile3

teyzem esine her bi istegini yaptirir ,kendisi kolay kolay ,keyfii yoksa heec yapmaz o yuzden ona benzetir ama napim yabancim degil ki teyzosumm naniknanik

ne yalan söyleyim önceden ondan habersiz hiçbişey yapmazdım,
ama baktımki o buna uymuyor artık eskisi gibi degilim,haber verdiğimde oluyor vermediğimde
oluyor :))

Şöyle bir düşündüm de, öyle birbirimize yapma dediğimiz şeyler yok.

Diyelim oldu bana birşey yapma dedi, allah akıl vermiş mantık vermiş eğer aklıma uyuyorsa yaparım niye yapmayayım ki.

Emir komuta bir hayat bana göre değil.

sölediği şeye göre değişir yapılması gerekenede yapma diosa hiç kusura bakmasın yaparım..:umursamaz:

Hiç bir gerekçesi, açıklaması olmasa bile eşim istemiyorsa yapmam.
Ondan da aynı şeyi beklerim.

Mantikli bir sebebi yoksa ve illede yapmam gereken birsey diyorsam yaparim :kahve:
Pardon,yaparDIM olcakti -tatlicadiarzu-

bazen inat olsun diye çok yaparım..:kedi:
özellikle giyme dediğini giyerim bu onu çok sinirlendirseede yaparım:umursamaz
:

Duruma göre değişir .Mantıksız bir istekse umursamam .Örneğin yıllardır siyah saçtana nefret eder ama ben boyarım :))) Çok sevdiğim bir şeyden ya da yapmayı çok arzu ettiğim birşeyden onun için vazgeçmem .Ama elbette sınırlarımız vardır .Eğer giymemi istemediği bir şey varsa kesinlikle saygı duyarım ve giymem.Ama bunun nedeni eşimin zevklerine ve sağduyusuna güvenmemdir.Anlamsızca giydiklerime karışan bir insan olsa asla dinlemezdim :)

Back
X