Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
O bnm istediğim seyleri yaparsa bende onu dinlerim tabi ama beni takmazsa bende kendi kafama göre hareket ederim ha sınırlar bellidir tabi rahatsız olacagı seyler yapmam zaten ama ufak tefek gıcıklıklar yapıorumm kaydirigubbakcemile5
Karşımda ki nsanın eşimde dahi olsa bana bir konuda yap yapma demesine gerek yok olduğunu düşünüyoruz zira kendime yakışanı bilecek yaştayım ve zaten bişey benim için doğruysa birinin yapma demesininde çok öenemi yoktur. ancak mantıklı bir şekilde ikna ederse hariç
herşey karşılıklı aslında.. yapma dediği şey mantıklıysa yapmam tabi,ama benim doğrularıma ters geliyosa dinlemem:dilcikar: genelde birbirimizin sözünü dinleriz ama sorun çıkmasın diye.. :1hug: ayyy canım o benim
Söyledikleri bana mantıklı geliyorsa tab ki yaparım onun dışında bana hıc bır konuda karışmaz :) Sadece 7 de evde ol der o kadar hava fazla kararmadan :)) modern koca cok sukur hıc sorgulamaz bende buna fırsat vermem zaten..
benimki sadece acik giyinme dio asiri kiskanc oldugundan bide facebookuma karisio yani cogu dedigini mantikli bulursam ve onun tarafindanda dusunursem yapiorum ayni sekidle oda yapio