Önüne geçemediğim kaygılarım😭

Ehliyet almayı çok istiyorum ama ahhh aksiyete işte nasıl alabilirim ki bu durumda korkuyorum araba sürmekten hayır alsam bile çocuğumu alıp çıkabilir miyim trafiğe hiç sanmıyorum.

ok böyle mutluysanız

Bence once ehliyetini al kocan pilotsa maddi olarak rahatsinizdir diye dusunuyorum. Once korkunun uzerine git ve ehliyet al.. sonra bi bakmissin sende istiyorsun cocuk ve en azindan servise vs vermeden cocugunu krese gonderirsin hatta bebekle bile yaparsin bunu.. ama zorlamayla
Olmaz bu cocuk isleri…icinden gelmesi kendini hazir hissetmen gerek… yardimci tutabilir misiniz mesela cocuk dogunca? Ben sahsen yardimcisi varsa bir kadinin sirtinin yere gelmeyecegini dusunuyorum.

Hamilelik kaygı sorunu olmayan insan için bile kaygı içeren bir süreç. Burada öncelikle kendinizi düşünmelisiniz. Siz sağlıklı olmazsanız ne size ne kızınıza nede bebeğinize bir faydanız olur. Ben herşeyi göze alıyorum derseniz hamilelikte kullanılan bazı ilaçlar var doktorunuz uygun görürse kullanıp daha rahat geçirebilirsiniz.

Ben sahsen yardimcisi varsa bir kadinin sirtinin yere gelmeyecegini dusunuyorum.
YOk ya o da ayrı sıkıntı. Sürekli direktif vermek, kendi evinde insan yönetmek çok zordur eminim. Yalnız olmak her işini kendin yapabilmek gibisi yok bana göre. Yeri geliyor annen kv bile huzursuz ediyor, başka düzen kuruyorlar evinde. Uğraşmak istemem

Yani surekli bu isi yapan biriyse bazi seyleri soylemeden yapar bence. Yani bazi seyler bellidir.. cocugun yemek saati banyosu vs. Ilk zamanlar bile sen 1 saat oglen uyusan cocuga baksa fena mi?

Daha 22 yaşındasınız, psikolojik sıkıntılarınız bu denli ekstremken bu çocuk baskısını anlayamadım. Eşinizin yaşı daha mı büyük o yüzden mi acele ediyorsunuz?

Tek çocukların kardeşe ihtiyaç duyduğunu kim söyledi? Tek çocuk olduğum için, inanılmaz mutluyum. Kardeş duygusunun nasıl bir şey olduğunu bilmediğim için, eksikliğini de hissetmedim hiç. Kafam çocukken de, bu yaşta da çok rahattı.

Çok gençsiniz bu bir. Bir çocuğun illaha kardeşe ihtiyacı yok bu iki. Çocuğun yaş aralığı kısaldıkça kardeş kıskançlığı artıyor bu da üç. Hele ki sizinkinin yaş aralığında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…